Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 792793794795796 ... 831>
Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 21:21

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

http://fotohost.org/images/a1815ac7-154kB.jpg

риалторы в очереди
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 22:29

budivelnik написав:
  zahar_ написав:
  budivelnik написав:Я так і не отримав відповіді , тому повторюсь
Чому , КГС , при масовій засолці ( по версії захара) житла в розмірі 1000-3000 квартир - піднімає вартість офіційно виставленого на 16% ? .

Абстрагируясь от наверняка в очередной раз "наковыряной" цифре ПАДАРАЖАЯ,можно ответить что цены на витрине "специально" завышают, чтобы иметь возможность продавать не очень ходовой из "засолки" через подставных продавать дешевле чем на "витрине" - "цена ниже чем у застройщика" - и с хорошим личным наваром для строительных "генералов" и всяких чиновников-хапуг стоящих у строительного "корыта".

Прошу мені пояснити звідки зявляється додатковий прибуток при піднятті ціни на офіційній вітрині
1 Для продажі через своїх - потрібно продавати по нижчій ціні ( як Ви заявляєте )
То як тоді так звані генерали отримують прибуток ? В них тоді офіційні збитки виникають
На вітрині - 100 одиниць , продано своїм по 90 одиниць - збиток - 10 одиниць .
Щось тут не вяжеться.

Самые "вкусные варианты" сразу попадают в резерв "ставки". Потом оформлются с отсрочкой платежа на "довереных подставных" по дисконтной цене (где-то скажем на 30-40% ниже от первой продажной цены которые официально выставляет застройщик у себя на витрине) и продаётся через доверенных рЫл через Авизо и другие информресурсы http://realt.ua/Forum/0.php?IDF=3&IDT=4 ... 07#m275349
Marishaa :
05.07.10 / 14:56 30 %- это те которые инвесторы у Аркады выкупили, а остальные которых нет, те квартиры, которые юр. лицо отложило себе и теперь продает по 4000 грн. м2.
technic :
05.07.10 / 17:54 Marisha:
какое классное юр. лицо, у вас есть его контакты? где оно их продает?
Marishaa :
05.07.10 / 20:46 Продает через агенство, 4000 грн официально + конверт коло 30 тис у. е. Ищут дурачков
Sergios :
05.07.10 / 21:16 Згідний з Марішою. В мене так товариш квартиру в Міськбуду купляв - 100т. офіційно і конверт з 20т в мерседесі. Причому притримують вони найкращі квартири. Marishaa :
05.07.10 / 22:40 Sergios, в каком году покупал, и на каких условиях ? Здесь тебя оформляют сотрудником их фирмы задним числом. Бронируют за тобой квартиру. Но в чем риск - в том, что договор получается не с Аркадой не с Киевгорстроем, а с юр. лицом. В итоге по окончанию строительства может оказаться что я не единственный владелец этой квартиры, ждать то еще больше года, или скажут цены выросли, доплатите еще денег тогда получите квартиру. Или вообще признают сделку не законной, тогда в суде и то если смогу то отсужу только официальную часть, а о конверте можно забыть. Цена конечно привлекательная, кстати у них есть и по 8 му дому 3-ки.
Слава10 :
05.07.10 / 23:27 Таак, MarishaaAaa! сыр есть, мышеловка есть, а мыши где?;)
Sergios :
06.07.10 / 09:55 Marishaa: Sergios, в каком году покупал, и на каких условиях ? Здесь тебя оформляют сотрудником...
--------------------------------------------------------------------------------

Це було роки 4 назад. Наскільки я знаю, нікуди його не оформляли. Просто продали квартиру по офіційно нижчій ціні плюс неофійійна надбавка). Sergios :
06.07.10 / 09:59 Все це робилося через знайомого брокера.
Futurist :
06.07.10 / 12:11 Таки правда КПДС-2 продало несколько "служебных квартир" по 5250 м2, а они уже перепродают, по цене ниже Аркадовской. Но схема...
++++++++++++++++++++++++++++++++
Так вот если „пересічний” покупатель через официальную витрину платит скажем по 8800 грнза кв.м , то клиент которого найдут рЫлы для «блатного» платит скажем по 8000 грн за кв. м из которых в кассу идёт 5500 тыс. за метр, а 2500 грн за метр идут на «карман» строительному генералу. С которых он налогов не платит, а предприятие уменьшает базу с которой отсчитывает государству НДС и тем самым бюджет недополучает налога. Ну и рЫлы получает гонорар с которого вряд ли платит налоги в полном объёме.
Поэтому шаромыги-застройщики и рЫлы сейчас растягивают процесс продажи от начала продаж до заселения дома до 2-3 лет, чтобы как можно больше «левака» прогнать.

budivelnik написав: 2 Якщо реальні ціни продажу нижчі ,то де тоді конкуренти ? Чому ніхто в офоіційній вітрині не перебив ціну КГС?.

Ну до поры до времени за счёт сговора никто «конвенцию» не нарушал и резко не демпинговал.
Сейчас тот же Шилюк продавал по прайсу свои квартиры на Троещине на 10% дешевле, чем КГС. И здесь уже упоминалось, что когда ему понадобились деньги через подставных начал продавать 3к по 850 долларов за метр.
А на Позняках, кто же цену КГС перебьёт, когда он сам там практически строит.
Кстати цену ещё можно перебить и стоимостью квартир, а не стоимостью кв.м. Так например сделала Столица в доме на Туманяна. За счёт уменьшенного метража квартиры, при большей стоимости кв.м , сама квартира стоила меньше чем квартиры такого же типа у КГС на Позняках.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 22:49

zahar_
Так вот если „пересічний” покупатель через официальную витрину платит скажем по 8800 грнза кв.м , то клиент которого найдут рЫлы для «блатного» платит скажем по 8000 грн за кв. м из которых в кассу идёт 5500 тыс. за метр, а 2500 грн за метр идут на «карман» строительному генералу. С которых он налогов не платит, а предприятие уменьшает базу с которой отсчитывает государству НДС и тем самым бюджет недополучает налога. Ну и рЫлы получает гонорар с которого вряд ли платит налоги в полном объёме.
Поэтому шаромыги-застройщики и рЫлы сейчас растягивают процесс продажи от начала продаж до заселения дома до 2-3 лет, чтобы как можно больше «левака» прогнать.

А може по порядку
1 Ви самі признали що ціна для кінцевого споживача = вітринній.
2 Навіть якщо якась посадова особа розбиває цю ціну з метою отримання додаткових необлікованих прибутків - то це проблема правоохоронних органів і цієї людини , але навіть в тому випадку коли схема дерибану буде розкрита і горе-корупціонера/шахрая - посадять , ціни для кінцевого споживача не зміняться.
3 Я так і не зрозумів , а навіщо розтягувати процес продажу на 2-3 роки . якщо Ви свято впевнені що ціни падають . Набагато логічніше при падінні цін максимально розпродатись на початку періоду.

budivelnik писал(а): 2 Якщо реальні ціни продажу нижчі ,то де тоді конкуренти ? Чому ніхто в офоіційній вітрині не перебив ціну КГС?.

Ну до поры до времени за счёт сговора никто «конвенцию» не нарушал и резко не демпинговал.
Сейчас тот же Шилюк продавал по прайсу свои квартиры на Троещине на 10% дешевле, чем КГС. И здесь уже упоминалось, что когда ему понадобились деньги через подставных начал продавать 3к по 850 долларов за метр.
Кстати цену ещё можно перебить и стоимостью квартир, а не стоимостью кв.м. Так например сделала Столица в доме на Туманяна. За счёт уменьшенного метража квартиры, при большей стоимости кв.м , сама квартира стоила меньше чем квартиры такого же типа у КГС на Позняках.

Ще раз Вам пояснюю .

Якщо я знаю /чи бачу , що в мене виникає розрив в приході грошей - я опускаю ціну і отримавши необхідні кошти - все інше своє майно продаю по попередній ціні .
Таким чином , Шилюк міг продати нехай навіть 1000 м2 по ціні на 10% нижче від ціни КГС ( і тоді КГС цих 1000 м2 не продала ), але враховуючи що у Шилюка було тільки 1000 м2 , а у КГС 96000 м2 , то не дивно , що менеджемту КГС фінансово вигідніше зменшити продажі на 1000 м2 , ніж опустити ціну на 10% на 96000 м2.
Це хоч зрозуміло ? Бізнес це не інститут доброчинності . В бізнесі виграє не той хто працює по дурному , а той хто працює розумно.

З іншого боку За 14 місяців КГС підняло ціну на 16% , таким чином Шилюк декларуючи продажі на 10% нижче від ціни КГС , все одно продає на 6% дорожче ніж була ціна КГС 14 місяців тому.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 23:17

zahar_ я ж звонил по той обьяве... небыло и нет никаких квартир по 850 на троещиене... повторюсь если найдёте 1к по 50 000 маякуйте я две возьму и вас отблагодарю
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 23:23

budivelnik написав:
zahar_

А може по порядку
1 Ви самі признали що ціна для кінцевого споживача = вітринній.
Если для Вас 8800 = 8000 ("клиент которого найдут рЫлы для «блатного» платит скажем по 8000 грн"), то что-то у Вас с математикой. Или може Вы что-то новое изобрели, тогда Вам на Нобелевскую премию выдвигатся надо. 2 Навіть якщо якась посадова особа розбиває цю ціну з метою отримання додаткових необлікованих прибутків - то це проблема правоохоронних органів і цієї людини , але навіть в тому випадку коли схема дерибану буде розкрита і горе-корупціонера/шахрая - посадять , ціни для кінцевого споживача не зміняться.
Если эта схема, и другие для застройщиков удобные схемы, перестанут работать, можете не сомневатся - цена дляя конечного потребителя упадёт.
3 Я так і не зрозумів , а навіщо розтягувати процес продажу на 2-3 роки . якщо Ви свято впевнені що ціни падають . Набагато логічніше при падінні цін максимально розпродатись на початку періоду.
Снова дурака включаете - это шаромыга-застройщик держа цены растягивает процес продаж?

budivelnik писал(а): 2 Якщо реальні ціни продажу нижчі ,то де тоді конкуренти ? Чому ніхто в офоіційній вітрині не перебив ціну КГС?.

Ще раз Вам пояснюю .

Якщо я знаю /чи бачу , що в мене виникає розрив в приході грошей - я опускаю ціну і отримавши необхідні кошти - все інше своє майно продаю по попередній ціні .

Таким чином , Шилюк міг продати нехай навіть 1000 м2 по ціні на 10% нижче від ціни КГС ( і тоді КГС цих 1000 м2 не продала ), але враховуючи що у Шилюка було тільки 1000 м2 , а у КГС 96000 м2 , то не дивно , що менеджемту КГС фінансово вигідніше зменшити продажі на 1000 м2 , ніж опустити ціну на 10% на 96000 м2.
[color=#FF0000]Вы своём репертуре - на городе бузина, а Киеве дядько[/color]
З іншого боку За 14 місяців КГС підняло ціну на 16% , таким чином Шилюк декларуючи продажі на 10% нижче від ціни КГС , все одно продає на 6% дорожче ніж була ціна КГС 14 місяців тому.
И снова вы обделались, манипулятор поганый, когда свою подтасовочную цифры тулите как аргумент. У Шилюка в прошлом году на Троещине в ЖК "Милославичи" были цены на 10% чем у КГС на Маяковского1-3. Так что Вы со своим горбылём - "все одно продає на 6% дорожче ніж була ціна КГС 14 місяців тому." сново в лужу сели. Уже как-то даже и не интересно вести с пор с оппонентом который постоянно в луже сидит :mrgreen:
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 23:25

budivelnik написав:
  zahar_ написав:
  Андрей_В написав:нужно признать - крупные застройщики - деребанщики бюджета - паразиты по сути
мелкие - обычные присоски, пользующиеся конъюнктурой

Если бы шаромыги-сараестроители всех мастей не накручивали бы цены, а выставляли бы вменяемые цены (реальная себестоимость + накрутка отвечающая нашим реалиям), то цена бы 1к эконом-класса в обсуждаемом здесь доме КГС на ДВРЗ была бы максимум 38-40 тыс.долларов. Иэто естественно погнали вниз цены вторички "второй" свежести.

1 Захар , Ви кількома постами раніше дуже ображались що я припустив Що у Вас є бажання прикупити житло - з чого можна зробити висновок , що воно у Вас є .
Питання
А чому Ви чекаєте що хтось ( в данному випадку забудовники ) почне перший скидати ціну ?Може почнете з себе , думаю якщо Ви і Ваші послідовники , яких на цих сторінках сотні , якщо не тисячі - продасте своє житло по озвученим Вами цінам , то бідному КГС , який має 40% рентабельності , прийдеться ще на 100% підняти вітринну ціну , щоб продати свої нікому не потрібні бетонометри .
99% житла - у Вас і іншого населення , 1% - у мене і інших забудовників.
Проти ж лома не має прийома
2 Якщо у Вас жим-жим (боїтесь як би Ваші кардинальні погляди на справедливість ринку житла не залишили Вас і без тих кількох метрів які у Вас є), то може треба зробити якісь інші дії . В мене як мінімум два варіанти для Вас
Перший - обявляєте бойкот для Київських забудовників і купуєте/будуєте за межами Києва
Другий - так як Ви навряд чи отримуєте надприбутки на своїй основній роботі в розмірах більших від шаромыги-сараестроители всех мастей, то чи не варта в піку їм проявити свої здібності в будівництві і створити конкуренцію ?
Правда якщо пята точка жим-жим щоб своє продати , то створити конкуренцію - це жим-жим в кубі .

На моей памяти это первый, абсолютно правильный ваш совет на этой ветке, даже мудрый.
Если ограничить продажу/покупку, только крайней необходимостью, при этом в добавок искать альтернативные варианты, это действительно изменит ситуацию на рынке да и настроения в целом. Нужно перестать быть баранами, которые занимают очередь в стойло - не знаю смогут ли прислушаться, тем более воспользоватся на практике вашим советом.
Oven

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 23:39

zahar_
И снова вы обделались, манипулятор поганый

Як тільки закінчуються аргументи - відразу починаються слиняві бризки і зелені чоловічки .
Таких рЕвОлЮцІоНеРіВ я на цих сторінках бачив море , кричати вони вміли , от толку від їх викриків - нуль.
Ще раз пропоную відповісти на запитання
1 Якщо на протязі року Ви прогнозуєте падіння мінімум на 10% , то якого милого затримувати продажі на протязі 2-3 років ? .
2 Який сенс , при падінні ціни і зростанні конкуренції погіршувати свої умови продажу піднімаючи свою вітринну ціну на 16% ?

Як тільки без слини і шмарклів зможете дати толкову відповідь ( бажано з цифрами ) . так відразу можна буде продовжувати з Вами дискусію , а як Вам не вдасться - то це буде простою констатацією факту що на одного безмозглого , але активного крикуна , на цих сторінках стало більше.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 23:41

Андрей_В написав:
  убийца эфира написав:zahar_ я ж звонил по той обьяве... небыло и нет никаких квартир по 850 на троещиене... повторюсь если найдёте 1к по 50 000 маякуйте я две возьму и вас отблагодарю

купил хату - обживайся - не мучай нас! :lol:

спасибо... сегодня поговорил с дизайнерогм и понял что если ремонт мой влезет в 40 000 то мне повезло....

но вопрос в другом мне ещё две по 50 000 нужно... после этого я начну дачу перестраивать в жилой загородный дом... после этого посторю домик в крыму... ну и на пенсию всё сдам в аренду и перееду в крым жить :) ну или в италию/испанию не решил ещё...
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 23:44

Oven написав:
  budivelnik написав:
  zahar_ написав:1 Захар , Ви кількома постами раніше дуже ображались що я припустив Що у Вас є бажання прикупити житло - з чого можна зробити висновок , що воно у Вас є .
Питання
А чому Ви чекаєте що хтось ( в данному випадку забудовники ) почне перший скидати ціну ?Може почнете з себе , думаю якщо Ви і Ваші послідовники , яких на цих сторінках сотні , якщо не тисячі - продасте своє житло по озвученим Вами цінам , то бідному КГС , який має 40% рентабельності , прийдеться ще на 100% підняти вітринну ціну , щоб продати свої нікому не потрібні бетонометри .
99% житла - у Вас і іншого населення , 1% - у мене і інших забудовників.
Проти ж лома не має прийома
2 Якщо у Вас жим-жим (боїтесь як би Ваші кардинальні погляди на справедливість ринку житла не залишили Вас і без тих кількох метрів які у Вас є), то може треба зробити якісь інші дії . В мене як мінімум два варіанти для Вас
Перший - обявляєте бойкот для Київських забудовників і купуєте/будуєте за межами Києва
Другий - так як Ви навряд чи отримуєте надприбутки на своїй основній роботі в розмірах більших від шаромыги-сараестроители всех мастей, то чи не варта в піку їм проявити свої здібності в будівництві і створити конкуренцію ?
Правда якщо пята точка жим-жим щоб своє продати , то створити конкуренцію - це жим-жим в кубі .

На моей памяти это первый, абсолютно правильный ваш совет на этой ветке, даже мудрый.
Если ограничить продажу/покупку, только крайней необходимостью, при этом в добавок искать альтернативные варианты, это действительно изменит ситуацию на рынке да и настроения в целом. Нужно перестать быть баранами, которые занимают очередь в стойло - не знаю смогут ли прислушаться, тем более воспользоватся на практике вашим советом.

начните с себя, купите участок за городом и за лето постройте там дом... вперёд...
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 24 гру, 2011 23:48

убийца эфира написав:zahar_ я ж звонил по той обьяве... небыло и нет никаких квартир по 850 на троещиене... повторюсь если найдёте 1к по 50 000 маякуйте я две возьму и вас отблагодарю

Что касается недавно промелькнувшей хотелке, то может Вы также звонили как и цены своих продаж поведали? Или Ваш телефон вычислили как "туристический" по-этому и отмахнулись от Вас как от разведчика?

Да и вообще я о летних ценах продаж на Закревского 97 речь вёл.

Если Вам нужны квартиры по 50 килобаксов так это Вам к рылам.
zahar_

Профіль

#<1 ... 792793794795796 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор