Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 2223242526 ... 1209>
Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2012 22:00

budivelnik написав:
  zahar_ написав:Время от времени в качестве аргумента неадекватных цен на КРЖН budivelnik бравировал ценами продаж и их количеством в на своём объекте по ГрязьМес-Калабаня.

А визуально участник форума vasul_lviv того уровня продаж, о котором говорил budivelnik не увидел. Так что ещё один из аргументов budivelnik которые он тулил в теме о КРЖН ,похоже, оказался пшиком

1 Василь побоявся підійти до будинку ближче ніж на 100 метрів ( хто не вірить , нехай гляне на точки з яких зроблені фото)
2 Те що людина , в 16-00 04-01-2012 , з відстані в 100 метрів , не побачила жодного мешканця з 9 проживаючих там осіб - як на мене не говорить , що в будинку ніхто не проживає :D , а от 12676 м3 спожитого газу - говорить що проживає .
Кому будемо вірити ?

Может Вы там места сдаёте "місцевим заробітчанам" - а говорите, что там покупатели живут?

Тут как то в Киеве наблюдал за домом который заселяется - так там и за 300 метров было видно, что дом обживается и обустраивается реальными покупателями.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2012 22:00

Oven
Чем больше вы объясняете, тем больше вопросов возникает. Причем тут сколько человек проживает - 8 или 108? Дом нужно отапливать и все тут. Вы страницей раньше писали, что счетчик один, все оформлено на вас, а с жильцами вы сами как-то разберетесь. Что вы платили с "з надлишком" у вас долг за октябрь?
"9 місяців по 150
3 місяці по 1500" - вы выложили платежку 300 кубов - 380 грн. к чему эти ни чего не говорящие данные?

1 Якщо людина хоче розібратись - вона розбирається , якщо не хоче - шукає помилки чи нестиковки в інтернет повідомленні.
2 Якщо я Вам відсканую платіжку за жовтень - там взагалі 100 м3 :D
А все тому , що Ви плутаєте поняття заплатити наперед .
Покази лічильника - даються по телефону , от я й давав більші цифри . Але як тільки прийшов час знімати лічильник , то я був змушений показувати цифри які б позволили мені вийти на реальні цифри на лічильнику , бо для того щоб зняти лічильник , його потрібно розплобувати , а при розпломбуванні приводяться реальні цифри , тому коли б в особовому рахунку була цифра яка більша від реальних цифр на лічильнику , то я б підвів інспектора.
А з стрічки борг на початок місяця 278 грн - стає ясно , що в вересні в показах лічильника було 200 м3 :D
http://fotohost.org/images/a13426fd-119kB.jpg
3 Так як , споживання газу залежить не тільки від опалення , а й від гарячої води ( в мене ж не має централізованої гарячої , а все через двохконтурний газовий котел в кожній квартирі ) , а кількість спожитої гарячої води залежить від кількості мешканців , то я й привів кількість мешканців які проживають в цьому будинку.

Пояснив ?
Чи є ще якісь запитання ?
Чи хтось спробує мені розповісти про 12700 м2 які витрачаються на підтримання системи від розморозки ?
Для грамотіїв - поясню
Якщо ніхто не живе , то мені легше просто спустити воду з батарей в будь який момент. В мене ж кожна квартира має свою , відоокремленну систему як водопостачання , так і опалення.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2012 22:11

turbina написав:Что-то ветка превращается в беседу ни о чем. Львовские будки актуальней киевского РН

С праздником уважаемые! Отвечаю, иначе и быть не может! На ветке много заангажированных лиц, как только появляется свежая и объективная инфа она тут же чистится, лично на своих постах убедился в этом и не раз. А вот эта мышиная возня будивельника с несколькими опонентами это как раз, то что нужно создателям этого форума и ветки, ну и черпать настрой пипла (так сказать держать руку на пульсе), вот и вся цель данной ветки! Реалии же КРН, исходя из этого, сдаются мне очень и очень не радужными, если говорить мягко... Счастья всем в Новом году, году ЕУРО!
взгляд

Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2012 22:16

взгляд
как только появляется свежая и объективная инфа она тут же чистится, лично на своих постах убедился в этом и не раз.

1 Може приведете ще раз ту обєктивну і незаангажовану інформацію , і якщо в ній не буде образ інших , а буде просто інформація , і її хтось зітре , я привселюдно обіцяю як мінімум на місяць покинути сторінки цього форуму.
2 Правда чуйка мені підказує що :
а - цієї інформації у Вас не має
б - а якщо якась і є , і в ній відсутні образи інших форумчан - то її ніхто стирати не буде ..

То що спробуємо ?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2012 22:26

убийца эфира написав:вы за весь дом (700 метров если не ошибаюсь) платите 300-400 грн. в месяц за газ?

650 м2 всього ( використовується тільки 42 + 82 + 2 х 125 =370 м2) - 12600 м3 за 30 місяців = 420 м3 в місяць в середньому ( 9 місяців по 150 + 3 місяці зими по приблизно 1500 ) .
В моїй конструкції дуже хороше утеплення , як не як 15 см пінопласту , це Вам не 0,3-0,5 м цегли :D[/quote]
вы платежку выложили за ноябрь - разгар отопительного сезона, вы сожгли 300 кубов и заплатили 300 грн. Это работа системы на минимуме в пустом доме, что-бы систему не разморозить. Вы же не единственный человек у которого дом в эксплуатации находится.[/quote]
ты видел в ноябре минусовую температуру? ты что из Магадана пишешь?[/quote]
ну как же - куда без неврастеников. Замерз лежа на голом бетоне? Видимо успешные растишки/перекупщики/риэлторы включают отопление только при минусовых температурах. Рассказываю - нормальные люди включают отопление в частных домах когда считают нужным, при центральном отоплении по регламенту.
Oven

Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2012 22:31

budivelnik написав:
Oven
Чем больше вы объясняете, тем больше вопросов возникает. Причем тут сколько человек проживает - 8 или 108? Дом нужно отапливать и все тут. Вы страницей раньше писали, что счетчик один, все оформлено на вас, а с жильцами вы сами как-то разберетесь. Что вы платили с "з надлишком" у вас долг за октябрь?
"9 місяців по 150
3 місяці по 1500" - вы выложили платежку 300 кубов - 380 грн. к чему эти ни чего не говорящие данные?

1 Якщо людина хоче розібратись - вона розбирається , якщо не хоче - шукає помилки чи нестиковки в інтернет повідомленні.
2 Якщо я Вам відсканую платіжку за жовтень - там взагалі 100 м3 :D
А все тому , що Ви плутаєте поняття заплатити наперед .
Покази лічильника - даються по телефону , от я й давав більші цифри . Але як тільки прийшов час знімати лічильник , то я був змушений показувати цифри які б позволили мені вийти на реальні цифри на лічильнику , бо для того щоб зняти лічильник , його потрібно розплобувати , а при розпломбуванні приводяться реальні цифри , тому коли б в особовому рахунку була цифра яка більша від реальних цифр на лічильнику , то я б підвів інспектора.
А з стрічки борг на початок місяця 278 грн - стає ясно , що в вересні в показах лічильника було 200 м3 :D
http://fotohost.org/images/a13426fd-119kB.jpg
3 Так як , споживання газу залежить не тільки від опалення , а й від гарячої води ( в мене ж не має централізованої гарячої , а все через двохконтурний газовий котел в кожній квартирі ) , а кількість спожитої гарячої води залежить від кількості мешканців , то я й привів кількість мешканців які проживають в цьому будинку.

Пояснив ?
Чи є ще якісь запитання ?
Чи хтось спробує мені розповісти про 12700 м2 які витрачаються на підтримання системи від розморозки ?
Для грамотіїв - поясню
Якщо ніхто не живе , то мені легше просто спустити воду з батарей в будь який момент. В мене ж кожна квартира має свою , відоокремленну систему як водопостачання , так і опалення.

В таком случае, батареи сгниют. Там есть вода даже летом! Не все ж тут дураки... :mrgreen:
sesk

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2012 00:51

ВИТУС
Вот Вася ты и раскололся Ты значиться будит тот кого

це ми розмовляємо на місцевому діалекті.
"хухни" означає подуй або поцілуй, але зовсім не те, про що ви подумали.
"хухни в сраку" означає " свисни в буй", або "понюхай дупу".
а по вас також старик Фрейд плаче....
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2012 00:54

vasul_lviv написав:ВИТУС
Вот Вася ты и раскололся Ты значиться будит тот кого

це ми розмовляємо на місцевому діалекті.
"хухни" означає подуй або поцілуй, але зовсім не те, про що ви подумали.
"хухни в сраку" означає " свисни в буй", або "понюхай дупу".
а по вас також старик Фрейд плаче....

Василий, так Вы забейте "стрелку" Будивельныку по месту и он вам "вдует" или просто подсрачника даст.Зачем тут позориться и гадить :?:
ВИТУС

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2012 01:00

budivelnik
Фото зроблено приблизно після 04-01-2012 і бачу я це по тому , що накрита металочерепицею передня частина даху , я її накривав 3-4 числа.

та недавно ви говорили що 3 дні тому по вам відомим прикметам, а тепер після 04.01 так все ж таки остаточна відповідь яка?
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2012 01:03

ВИТУС
Василий, так Вы забейте "стрелку" Будивельныку по месту и он вам "вдует" или просто подсрачника даст.Зачем тут позориться и гадить

я думаю, що на "стрелку" в нього народу не вистачить.
хіба що на "качелі", якщо ви мене розумієте.
але смислу в цьому небагато, про що ми з ним говорити будемо.
якщо він на форум "скарга" тисне, то в реалі заяву напише після "качелів".
vasul_lviv

#<1 ... 2223242526 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє