|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 12 січ, 2012 01:15
t-bird написав:якісь альтернативи ВТБ-скарбничці у грн(12%) є?
Як на мене, то укргазівський "Про запас" є непоганою альтернативою.
-
Pretor
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2012 01:26
Pretor написав: t-bird написав:якісь альтернативи ВТБ-скарбничці у грн(12%) є?
ставка не найвища, але правила і умові найкоротші і начебто зрозуміли:)
-
t-bird
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2012 01:27
Mirax написав: Аlександр написав:... любая величина девальвации отбивается за 2 года за счет сверхвысокого процента, если уж девальвацию пришлось встретить в нацвалюте. Да, кстати, а когда девал ? Бо народ уже четвертый год мучается - ждет не дождется 
Який девал, Ви що?  Відставте гриби в сторону. Грндепо - і ніяких проблем. Відбивається же ж.
Дякую за моральну підтримку! Я вагався, чи варто відкрити депозит у Русскому Стандарті. Там дають 25% на 4-6 місяців з правом поповнення. У нас всіх у лютому завершуються акційні 2-3 місячні передноворічні депозити і виникає питання, що робити з грошима далі. Є кілька варіантів. Можна перейти у доляри,а можна зробити це пізніше, скажімо в липні чи вересні.Я останні кілька днів над цим розмірковував і читав пости, в тому числі на цьому форумі. Після прочитаного зрозумів - треба мерщій відкривати цей депозитний рахунок, адже термін акції збігає в кінці січня, а потім поступово перекладати на нього всі гроші, що будуть зніматись з завершених депозитів у інших банках. От і ви пишете грн/депо - і ніяких проблем. А тут ще прочитав:"По результатам рейтинговых оценок, Банк Русский Стандарт стал победителем в номинации «Динамичность». Показателем, по которому была составлена эта номинация, стал рост активов банковского учреждения за последние 12 месяцев. Банк Русский Стандарт занял первое место среди украинских банков по темпам роста активов, увеличив свои активы за период с октября 2010 по октябрь 2011 гг. более чем на 300 % до 1 млрд. гривен." Все, годі балакати, рішення прийняте, прямо вранці відкриваю рахунок. До 15 липня нічого надзвичайного не трапиться, Я разом з Вами у це вірю! 
-
incass
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2012 02:01
t-bird написав: Pretor написав: t-bird написав:якісь альтернативи ВТБ-скарбничці у грн(12%) є?
Ставка більша, ніж по дельтивському гаманцю чи та, ща пропонує ВТБ. Порівняно з Юнексом ставка несуттєво нижче (на 0.1 комісія більше за зняття), за те більш надійна банка (як на мене) і наявнись банкоматів (в моєму місті) теж плюс. Те що ставка 16% фіксована на протязі року, то непогано бо інші можуть змінити ставку коли заманеться.
-
Pretor
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2012 02:36
Pretor написав: t-bird написав: Pretor написав:Як на мене, то укргазівський "Про запас" є непоганою альтернативою.
Ставка більша, ніж по дельтивському гаманцю чи та, ща пропонує ВТБ. Порівняно з Юнексом ставка несуттєво нижче (на 0.1 комісія більше за зняття), за те більш надійна банка (як на мене) і наявнись банкоматів (в моєму місті) теж плюс. Те що ставка 16% фіксована на протязі року, то непогано бо інші можуть змінити ставку коли заманеться.
ставка не 16, а 10%  там знизу э крупний графік і схема розрахунку.
-
t-bird
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2012 02:56
если не снимать - то на то что лежит - 16, на сумму пополнения в текущем мес - 10, начиная со сл. мес. 16
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 12 січ, 2012 03:19
IMPRINTER написав:если не снимать - то на то что лежит - 16, на сумму пополнения в текущем мес - 10, начиная со сл. мес. 16
Правильно. Одно не понятно. Если фиксированные ставки на год в гривне: повышенная - 16%, стандартная - 10%; то на хрена в примере относительно гривны берется "к примеру" повышенная - 11,5%, стандартная - 5%. Поставили бы в условный пример расчета те, что фактически зафиксировали. Народу было бы понятнее!
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2012 03:27
AlexJ написав: IMPRINTER написав:если не снимать - то на то что лежит - 16, на сумму пополнения в текущем мес - 10, начиная со сл. мес. 16
Правильно. Одно не понятно. Если фиксированные ставки на год в гривне: повышенная - 16%, стандартная - 10%; то на хрена в примере относительно гривны берется "к примеру" повышенная - 11,5%, стандартная - 5%. Поставили бы в условный пример расчета те, что фактически зафиксировали. Народу было бы понятнее!
... просто пример дан по старым ставкам (до их повышения) ... у меня там долларовая по формуле 8 и 5 ... нареканий нет ... есть определенные нюансы в тарифах (в расширенном их виде) - на сайте нет (только в договоре) ..
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 12 січ, 2012 09:45
incass написав: Mirax написав: Аlександр написав:... любая величина девальвации отбивается за 2 года за счет сверхвысокого процента, если уж девальвацию пришлось встретить в нацвалюте. Да, кстати, а когда девал ? Бо народ уже четвертый год мучается - ждет не дождется 
Який девал, Ви що?  Відставте гриби в сторону. Грндепо - і ніяких проблем. Відбивається же ж.
Дякую за моральну підтримку! Я вагався, чи варто відкрити депозит у Русскому Стандарті. Там дають 25% на 4-6 місяців з правом поповнення. У нас всіх у лютому завершуються акційні 2-3 місячні передноворічні депозити і виникає питання, що робити з грошима далі. Є кілька варіантів. Можна перейти у доляри,а можна зробити це пізніше, скажімо в липні чи вересні.Я останні кілька днів над цим розмірковував і читав пости, в тому числі на цьому форумі. Після прочитаного зрозумів - треба мерщій відкривати цей депозитний рахунок, адже термін акції збігає в кінці січня, а потім поступово перекладати на нього всі гроші, що будуть зніматись з завершених депозитів у інших банках. От і ви пишете грн/депо - і ніяких проблем. А тут ще прочитав:"По результатам рейтинговых оценок, Банк Русский Стандарт стал победителем в номинации «Динамичность». Показателем, по которому была составлена эта номинация, стал рост активов банковского учреждения за последние 12 месяцев. Банк Русский Стандарт занял первое место среди украинских банков по темпам роста активов, увеличив свои активы за период с октября 2010 по октябрь 2011 гг. более чем на 300 % до 1 млрд. гривен." Все, годі балакати, рішення прийняте, прямо вранці відкриваю рахунок. До 15 липня нічого надзвичайного не трапиться, Я разом з Вами у це вірю! 
Думал открыть депозит под 25% до нового года в Платинуме, когда кинулся ставки уже упали до 17%, вчера открыл депозит в БРС на 6 месяцев с автопролангацией и с пополнением, спасибо "Чику" за ссылку, посмотрим, что с этого выйдет! Единственный минус, что в случае доссрочного снятия ставка всего 0,5%! 
-
roman_k
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 101 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2012 11:02
t-bird написав:хз як правильно - карткові депозити чи поточні із підвищеною ставкою (2620/2625)
2625 - Карточные счета (ТОЧНО!) 2620 - Депозиты физических лиц (вроде!)
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
|