Но вних много мусора : "квази-сделок" которые преследуют цель сменить собственника, чтобы лапу на имущество не наложили банкиры за долги по кредиту, зафиксированы сделки с некиевской недвижимостью.
1 Банк може накласти лапу тільки на те житло яке в нього вже в заставі. Таке житло переоформити що фіктивно , що реально - все одно не можливо 2 Якщо в когось є житло яке не в заставі банкуі і при цьому є боргові зобовязання - змалюйте мені звідки в людини це взялось . Якщо від покупки в кредит мобільного під 40% річних - то в такої особи все одно не має коштів в розмірі 5% від вартості житла яке він хоче сховати З іншого боку - ховати від банку житло - найлегше шляхом дарування - і податків менше і признати факт дарування фіктивним з юридичної точки зору складніше 3 І все таки Як вважаєте 18000 - від мінюсту це більш достовірна інформація і дуже сильно збігається з інформацією СВ в 17000 угод , ніж Ваші оповідання про 2000 на первинці і 6000 на вторинному ринку.
[quote="1155568:budivelnik"] "людина з заробітком в 1000 грн в день входить в 5% найуспішніших в Україні і таким людям повинно бути по барабану , які ціни в Києві на житло" - это просто смешно, человек зарабатывающий $125 в день, $2500 в месяц, это человек который может плевать на цену квартиры в Киеве? Да вы просто фантазер. $2500 - это багачестово? Предел мечтаний? Ну для Львова может быть. "сьогоднішня ціна в доларах = ціні на січень 2006 року" - так, что? И график ваш, что должен сказать? Выросло, теперь падает, так я в курсе. "Тільки без звинувачень , що на фото з мобільника в мене на будинку перил не видно , тому не можна довіряти статистиці НБУ яку я привожу." - по поводу вашего строительства, я не написал не слова. Все эти годы украинцы не могли купить ничего без кредита, потому, что они нищие. Приведите количество граждан которые держат депозиты в банках и вопрос будет закрыт - по $5000 на "душу", вот с чем "багатеи" могут выйти на рынок.
Востаннє редагувалось Oven в Суб 14 січ, 2012 22:26, всього редагувалось 1 раз.
якщо збільшилось в 1,74 рази кількість вкладників в порівнянні з 2005 роком , то на таку ж кількість збільшилось кількість бажаючих купити по ціні грудня 2005
да что же вы так уверены, что количество денег на руках должно быть прямо пропорционально бюджету на недвижимость? Существует масса факторов. Например: в течение последних (2007-2011)4 лет, моя зарплата увеличилась в 2,5 раза (а сумма накоплений - в 8 ) однако почему-то пропорционального увеличения потребления хлеба, обуви, бензина и недвижимости не произошло. Что я делаю не так?
1 А з чого Ви взяли що в 2005 всі відкладені кошти йшли на нерухомість ? Мали люди 7 млрд доларів - і розігнали ціну в два рази до 2008 Як буде поводитись ціна на товар який всім потрібен якщо в людей сьогодні 12,6 млрд доларів ? 2 Виключення з правил - тільки підтверджує загальне правило , тим більше що житло купується раз в 20-30 років ( прошу не плутати заміну одного на інше - ці операції можуть відбуватись хоч раз в 5 років разом з зміною місця праці ) 3 Якби ціна вже збільшилась в 1,74 рази - то я б сказав що є прямий звязок. А поки що заощадження виросли в 1,74 рази , а ціни на рівні кінця 2005 .Як поведуть себе власники заощаджень - ми можемо тільки фантазувати , моя фантазія полягає в тому що ціни продовжать ріст , Ваша в тому що витрати на курорт зїдять все. Час покаже чия фантазія була ближчою до істини.
Но вних много мусора : "квази-сделок" которые преследуют цель сменить собственника, чтобы лапу на имущество не наложили банкиры за долги по кредиту, зафиксированы сделки с некиевской недвижимостью.
1 Банк може накласти лапу тільки на те житло яке в нього вже в заставі. .
budivelnik написав:"людина з заробітком в 1000 грн в день входить в 5% найуспішніших в Україні і таким людям повинно бути по барабану , які ціни в Києві на житло" - это просто смешно, человек зарабатывающий $125 в день, $2500 в месяц, это человек который может плевать на цену квартиры в Киеве? Да вы просто фантазер. $2500 - это багачестово? Предел мечтаний? Ну для Львова может быть.
По перше 1000 грн х 30 днів = 30 000 грн ( я розумію що Ви як найнятий працюєте тільки в робочі дні і тому у Вас їх в місяці тільки 20 , в мене наприклад у Вашому вимірі з 50 . Кілька різноспрямованих бізнесів , де за виходи грошей не платять) По-друге З 30 000 грн в місяць , будь який грамотний може відкласти 20 000 грн в місяць , щоб на протязі 3 років назбирати на якусь трьохкімнатну і дуже вже сильно ні в чому собі не відмовляти ( при 2500 доларів=20000грн цей термін може бути розтягнутий до 5 років ) По-третє А звідки Ви взяли що я мрію про житло в Києві? Для мене особисто ( до речі як і моїх дітей ) по 40 м2 на кожну особу в сімї у Львові - на порядок краще ніж по 20 м2 в Києві на особу ( порівняння по ціні , 40 м2 х 800 = 20 х 1600 )
"сьогоднішня ціна в доларах = ціні на січень 2006 року" - так, что? И график ваш, что должен сказать? Выросло, теперь падает, так я в курсе.
Виросло/падає - це Ви побачили . А от те що в 1,74 рази не змінилось , а заощадження на цю величину - змінились - розуму зрозуміти Вам так і не вистарчило . Чи страждаєте провалами в памяті. Нагадати як 5 повідомлень тому Ви заявляли що ціна січня 2006 в 5 разів вища сьогоднішньої ?
Все эти годы украинцы не могли купить ничего без кредита, потому, что они нищие. Приведите количество граждан которые держат депозиты в банках и вопрос будет закрыт - по $5000 на "душу", вот с чем "багатеи" могут выйти на рынок.
[/quote] Та сама статистика НБУ 1 В Києві знаходитьс 20% всіх заощаджень в Україні , в абсолютних цифрах 305 млрд х 20%=61 млрд грн 2 В рік в Києві будується всього 9000 квартир , з яких 3000 - будуються приватними особами ( тобто для себе і на ринок не потрапляють ) і 6000 - йдуть у відкритий продаж . Ці 6000 квартир коштують 7 млрд грн . А заощаджень всього 61 млрд . Як думаєте, цього достатньо щоб змести все що буде збудовано без розбору . Це всього 8,5% від усіх заощаджень. 3 З іншого боку , в Києві приблизно 1 млн сімей , а - припустимо що тільки 20% мають заощадження ( навіть не 1% найуспішніших), тобто 200 000 сімей = 61 млрд грн =300 000 грн заощаджень на сімю б- при купівлі квартири приймає участь як мінімум дві сімї ( одна та яка купує , друга та як отримає покращення своїх житлових умов ) , таким чином при пропозиції 6000 квартир в рік , постійно може бути попит( з заощадженнями в 600000грн) на 100 000 квартир в рік.
Це математика , і як би Ви проти неї не виступали з допомогою ємоційних , не підтвердженних цифрами заяв - це Вам не допоможе. Ефективність Ваших виступів еквівалентна боротьбі дикуна з списом проти сьогоднішнього реактивного винищувача.
Банк може накласти лапу тільки на те житло яке в нього вже в заставі. .
Это ж надо такое ляпнуть. Учите матчасть.
Накласти лапу на майно без рішення суду , на підставі нотаріального посвідчення, банк може тільки на те майно , яке знаходиться у нього в заставі. У всіх інших випадках ,для цього потрібне судове рішення. 3 Судове рішення в нашій державі можна отримати яке хочеш , тому при потребі , жоден перепродаж , при великому бажанні банку не спасе від накладання лапи на майно і подальшої судової тяганини .
budivelnik написав:Накласти лапу на майно без рішення суду , на підставі нотаріального посвідчення, банк може тільки на те майно , яке знаходиться у нього в заставі. У всіх інших випадках ,для цього потрібне судове рішення. 3 Судове рішення в нашій державі можна отримати яке хочеш , тому при потребі , жоден перепродаж , при великому бажанні банку не спасе від накладання лапи на майно і подальшої судової тяганини .
Тысячи должников банков превентивно выводят своё имущество из под почти 100% ареста (в случае подания банком иска на всыскания с должника его долга, можно не сомневатся, что банк для обеспечения иска будет просить суд наложить арест на недвижимое имущество должника), а лохотронщик из львовской области заявляет что это им в тяжбах с банком не поможет.
даю установку (с) прекращаем оскорбления и оффтоп
Востаннє редагувалось zahar_ в Нед 15 січ, 2012 00:30, всього редагувалось 1 раз.
Ещё один сараестроиель травит басни, что строительство спасут депозиты населения http://building.ua/Stroitelnaya-otrasl- ... iz-krizisa Потребность в жилье не уменьшается равно, как и количество очередников. Значительные суммы средств находятся у населения на депозитах, поэтому скоро строительный кризис пройдет
zahar_ написав:Ещё один сараестроиель травит басни, что строительство спасут депозиты населения http://building.ua/Stroitelnaya-otrasl- ... iz-krizisa Потребность в жилье не уменьшается равно, как и количество очередников. Значительные суммы средств находятся у населения на депозитах, поэтому скоро строительный кризис пройдет
Сначала надо отнять деньги у депозитчиков. Потом подумать как помочь рынку недвижимости.
zahar_ написав:Ещё один сараестроиель травит басни, что строительство спасут депозиты населения http://building.ua/Stroitelnaya-otrasl- ... iz-krizisa Потребность в жилье не уменьшается равно, как и количество очередников. Значительные суммы средств находятся у населения на депозитах, поэтому скоро строительный кризис пройдет
Сначала надо отнять деньги у депозитчиков. Потом подумать как помочь рынку недвижимости.
Есть мнение, что ЛЮБОЙ строитель думает, что человек, снявший крупный депозит, сразу же побежит вкладывать эти деньги в новострой (как инвестицию). А не в валюту, как любой нормальный спекуль.