budivelnik написав:Oven Як тільки шановний Альяк пояснить що він брав за базу + коли буде 750 і так далі + як тільки реалії дійдуть до цих 750 , так відразу я кинусь Вам пояснювати коли буде 1900 , або чому їх не має.
а не надо "пояснювати", читаем - "Прогноз $1900 на 31-06-2011,"
Не помиляється тільки або повний дурень , або той хто нічого не робить . Ви себе до якої категорії відносите ? Я наприклад написав цифр на цих сторінках в рази більше ніж сотня-друга Вам подібних . Не дивно , що деякі з них не справдились ( знав би прикуп - жив би в Сочі ) А Ви тільки критикуєте і слиною бризгаєтесь І що ?
По итогам 12 месяцев население скупило в "обменках" 31,693 млрд долларов - сумму, фактически равную нынешнему объему золотовалютных резервов. При этом сдало в "обменки" 18,249 млрд долларов. Это самая большая сумма приобретенной валюты за последние три года - только в 2008 году на фоне паники, вызванной обвалом гривны, население купило на 4,5 миллиарда больше.
Ни стабильный курс, сохраняемый с таким трудом в течение всего года, ни введенная в сентябре "паспортизация обмена" не смогли отбить у населения тягу к валютным накоплениям. При этом лишь 2,129 млрд долларов "осели" в банках в виде валютных депозитов. Остальные купленные доллары пополнили "матрацы" и "кубышки", лишний раз продемонстрировав падение доверия населения к отечественной банковской системе.
это мясо вас сожрут, напечатают еще. буитдешеветь
9Аляк писал будет 10-12. кто-то писал будет не выше 8,2) и что?
По итогам 12 месяцев население скупило в "обменках" 31,693 млрд долларов - сумму, фактически равную нынешнему объему золотовалютных резервов. При этом сдало в "обменки" 18,249 млрд долларов. Это самая большая сумма приобретенной валюты за последние три года - только в 2008 году на фоне паники, вызванной обвалом гривны, население купило на 4,5 миллиарда больше.
Ни стабильный курс, сохраняемый с таким трудом в течение всего года, ни введенная в сентябре "паспортизация обмена" не смогли отбить у населения тягу к валютным накоплениям. При этом лишь 2,129 млрд долларов "осели" в банках в виде валютных депозитов. Остальные купленные доллары пополнили "матрацы" и "кубышки", лишний раз продемонстрировав падение доверия населения к отечественной банковской системе.
это мясо вас сожрут, напечатают еще. буитдешеветь
1 А що поганого , коли населення накопичило за рік додаткових 13 млрд доларів (31,63-18,248=13,38) 2 А що поганого в тому , що в НБУ валютні резерви зменшились на 2 млрд доларів , а в населення збільшились на 13 ? Чи не говорить це про те що держава Україна + її населення стало за рік на 11 млрд доларів багатшим ?
Oven написав:вот ещё прогноз: budivelnik Добавлено: Чт 10 Июн, 2010 13:32 «Отже прогнози : Енот _______на 31-06-2011 ------ 9464 грн за кв м по індексу домік.нет Будівельник на 31-06-2011 ------ 1900 дол за кв м по індексу домік.нет»
А Ви читати вмієте ? Я що відмовляюсь від цих цифр . Я написав , що сьогодні 1500, отже я помилився на 20% ,
Опять "пшик" от оператора учётки budivelnik с цифрами - не может он чтобы в луже не посидеть из-за своих побрехеньок
Дело в том, пан Будивельник, что на квартиру иметь деньги постоянно, такой необходимости собственно нет. Есть у людей другие текущие потребности и необходимости. Такие вопросы могут и не вставать на протяжении всей жизни. Но, при постановке такого вопроса, при нормальных обстоятельствах, ценах, потребовалось бы два-три года усердно потрудиться(и не важно в какой отрасли) что-бы располагать нужной суммой. А при текущем положении дел, не хватит и жизни. И поэтому как минимум не корректно записывать всех в обвалистов-голодранцев, если человек имеет желание приобрести, но не имеет возможности.
Здесь я, здесь. Я никуда не пропадал. Мониторить я перестал. Причина банальная - это не пользуется "спросом". Даже хоть инфа и бесплатная, но она никому не нужна. 95% посещаемости сайта - за счет агентов. Т.е. я предоставлял им бесплатно то, за что они привыкли платить. Рядовому гражданину это было неинтересно, соответственно я и перестал обновлять данные.
PS.: сайт был "собственностью" моего знакомого, который переделает его в обычную "доску". Мне это просто стало не интересно.
и правильно шо там мониторить если за год цены так и не упали.....
Цены были вторичны. Первичной целью стояло отделение "мух от котлет", т.е. организовать бесплатный сервис с объявлениями исключительно от хозяев. Такой сервис, как оказалось, интересен только агентам. Соответственно, делать его бесплатным для тех, кто на этом будет зарабатывать деньги не имеет смысла. Вариантов плохого интереса к сервису я вижу несколько - плохая раскрутка сайта (это верный факт), отсутствие реальных покупателей или отсутствие интереса у таких покупателей к "бесплатному сыру извне мышеловки". Посему программа у меня все равно осталась, как интеллектуальная собственность, и возможно в будущем она мне еще пригодится. А раз она не пригодилась общественности, ну что же - я не в обиде
zahar_ Цікаво , а що Ви б робили не будь мене ? Ну мене зараз звинувачуєте в неточності в 70 одиниць віртуального індексу доміка ? А не будь мене - з землею Турбіну б рівняли в якого по 330 . чи Андрія_В в якого постійно через рік буде по 800 , чи ще з десяток інших типу був такий chiy , дуже сильно переживав щоб я в 2010 не зник з цих гілок , бо він був впевнений що буде по 600 .
Так що спочатку між собою розберіться скільки і коли буде ( 330-600-800 ) , а вже потім зі мною виясняйте 1470 сьогодні чи 1800.
budivelnik написав:zahar_ Цікаво , а що Ви б робили не будь мене ? Ну мене зараз звинувачуєте в неточності в 70 одиниць віртуального індексу доміка ? А не будь мене - з землею Турбіну б рівняли в якого по 330 . чи Андрія_В в якого постійно через рік буде по 800 , чи ще з десяток інших типу був такий chiy , дуже сильно переживав щоб я в 2010 не зник з цих гілок , бо він був впевнений що буде по 600 .
Так що спочатку між собою розберіться скільки і коли буде ( 330-600-800 ) , а вже потім зі мною виясняйте 1470 сьогодні чи 1800.
а по поводу прогнозов, подозреваю что Турбина окажется прав...
Дело в том, пан Будивельник, что на квартиру иметь деньги постоянно, такой необходимости собственно нет. Есть у людей другие текущие потребности и необходимости. Такие вопросы могут и не вставать на протяжении всей жизни. Но, при постановке такого вопроса, при нормальных обстоятельствах, ценах, потребовалось бы два-три года усердно потрудиться(и не важно в какой отрасли) что-бы располагать нужной суммой. А при текущем положении дел, не хватит и жизни. И поэтому как минимум не корректно записывать всех в обвалистов-голодранцев, если человек имеет желание приобрести, но не имеет возможности.
1 Вибачте Але коли всіх будівельників пробують причислити до нехороших людей/редісок , які винні у негараздах тих хто має потребу і не має можливості , то не дивно , що будівельники аналогічної ж думки до причисляльщиків. 2 Особисто я з задоволенням би купив щось типу Рейндж Ровер роуг , чи Мазду СХ-7 , чи Порш Кайєн , чи Мерс МЛ , але ж я не жену бочку на виробників цих автомобілів що ціна у них зависока. Якщо я не можу купити - значит не достойний. І в мене є стимул заробляти . А який стимул в тих хто мене і моїх товаришів по цеху брудом поливає ? 3 Я особисто роблю все можливе , щоб збільшити кількість тих хто має потребу і не має можливостей це зробити по сьогоднішнім цінам - ясно що для того щоб збудувати дешево , я повинен на чомусь економити ( дизайн -розташування ) і що я отримую у відповідь ? Ярлик - сараєбудівник ? 4 Я виклав примітивне планування однокімнатної квартири в 27 м2 . Скільки тут присутніх прийняли участь в обговоренні цього плану ? Двоє ! А скільки обговорювали житло з холом в 21 м2 , яке привів ує ? Десятки
Так чого не вистарчає тут присутнім обвалістам ? Розуму ? Такту ?Грошей ? Їх 27 м2 як перше житло не цікавить , їм 100 м2 ближче до центру і обовязково по ціні відвідування нічного клубу .
Так хто адекват і чогось добється , а хто добє голову об клавіатуру розповідаючи що ціни неадекватні і завтра впадуть ?