budivelnik написав:zahar_ Цікаво , а що Ви б робили не будь мене ? Ну мене зараз звинувачуєте в неточності в 70 одиниць віртуального індексу доміка ? А не будь мене - з землею Турбіну б рівняли в якого по 330 . чи Андрія_В в якого постійно через рік буде по 800 , чи ще з десяток інших типу був такий chiy , дуже сильно переживав щоб я в 2010 не зник з цих гілок , бо він був впевнений що буде по 600 .
Так що спочатку між собою розберіться скільки і коли буде ( 330-600-800 ) , а вже потім зі мною виясняйте 1470 сьогодні чи 1800.
а по поводу прогнозов, подозреваю что Турбина окажется прав...
Investor_K написав:budivelnik Який ваш пргноз по долару станом на 31.12.2012 ?
прогноз вряд ли будет объективным, так как девальвация смерти подобна
В мене навіть ціла гілочка була Парі будівельник проти всіх Я умови парі виконав , але більше в парі не втягувався.Суть в тому , що обєктивного критерія - не має . Ну як можна брати за критерій наприклад той самий домік , коли він одночасно показує як ріст так і падіння. По цінам реальних угод в доміка за 2011 - ріст 5% , по індексу - падіння в 7,6% а все тому , що вони під графіком індексу пишуть в січні 2011 - ціни реальних угод відрізняються на 20% від цін пропозиції в січні 2012 - ціни реальних угод відрізняються на 9,7% від цін пропозиції А сам індекс - базується на цінах пропозиції От і виходить січень 2011 - індекс -1540 реальні угоди(-20%) - 1540-20%=1232 січень 2012 - індекс -1430 реальні угоди(-9,7%)- 1430-9,7%=1292 індекс за рік впав на 7,6%__реальні угоди виросли на 5%
Так що ж сталось ? Впало чи виросло і хто правий? Ті хто казав що виросте , чи ті хто переконував що впаде ?
Oven написав:вот ещё прогноз: budivelnik Добавлено: Чт 10 Июн, 2010 13:32 «Отже прогнози : Енот _______на 31-06-2011 ------ 9464 грн за кв м по індексу домік.нет Будівельник на 31-06-2011 ------ 1900 дол за кв м по індексу домік.нет»
А Ви читати вмієте ? Я що відмовляюсь від цих цифр . Я написав , що сьогодні 1500, отже я помилився на 20% , а Альяк помилився на 50% і що ? Альяк гуру - бо говорить приємні речі , які не збуваються в два рази сильніше ніж мої ?
А може варто злізти з коника Навкруги все зле і чим гірше буде далі тим краще обвалісту і пересісти на Якщо навкруги буде зле , то в першу чергу постраждає той хто найгірше пристосований до реалій бо не має ні знань ні фінансової подушки , а такими якраз і є ті хто вважає себе ярим обвалістом. Адже це у обвалістів ні професії яка дає можливість купити житло там де Ви хочете , ні грошей( основний же лейтмотив повідомлень обвалістів-: Навкруги попа , тому ми не потерпимо що у будівельників попа менша ніж у нас....
ШО? А вот шо - ВРАНЬЕ. Прогноз 1900 - это ВАШ прогноз на 31-06-2011, с учетом вашего роста сегодня сколько должен стоить метр? 2000-2300?
Да не спорте это тяжёлый случай ! Пусть с начало глянет на дату когда говорил своё мнение Альяк : Пн 09 июн, 2008 09:30 И потом посчитает со своим "падать не будЭ , а буде рист 1-3% в месяц" ( и это он говорил когда уже всё свершилось !) и тогда посмотрим кто точнее сделал прогноз !
sashaa250174 Да не спорте это тяжёлый случай ! Пусть с начало глянет на дату когда говорил своё мнение Альяк : Пн 09 июн, 2008 09:30 И потом посчитает со своим "падать не будЭ , а буде рист 1-3%" в месяц и тогда посмотрим кто точнее сделал прогноз !
Коли емоції зашкалюють - є така проста штука як математика , яка без емоцій позволяє визначити хто більш правий , а хто менш правий В січні 2010 я прогнозував що станом на січень 2011 буде від 1850. Альяк в червні 2008 прогнозував ( на той момент було 3000 ) , що буде колись по 750 . Залишається накреслити три графіки , один Альяка ( точніше два оптимістичний і песимістичний ) . один графік реального руху ( як для мене то краще мегаквартал ) і мій . а потім порівняти які з цих графіків точніші ? Одже визначаємо крайні точки для Альяка а - падіння за 4 роки _______(2008-2012) б - нехай падіння за 6 років (2008-2014) Отже сам графік
Oven написав:1-кімнатна квартира набережна Дніпра новобудова, Дарницький район 7 хвилин пішки до метро "Славутич", спецпроект, побудований за сучасними європейськими стандартами із застосуванням високоякісних матеріалів : енергозберігаючі технології, автономна котельня, артезіанська свердловина ,власна парковка. Прекрасне місце. Будинок розташований в екологічно чистому районі. Поряд озеро та Дніпро. 5 хвилин пішки до пляжу та причалу. площа 48/26/8, 5 4 поверх, після будівельників.Балкон. є різні варіанти.Кредитування. 48000$ Тел: (093) 9305759, (044) 5923235
очень интиресно.... завтра позвоню... хотя 99% замануха....
Оператор БД написав:Цены были вторичны. Первичной целью стояло отделение "мух от котлет", т.е. организовать бесплатный сервис с объявлениями исключительно от хозяев. Такой сервис, как оказалось, интересен только агентам. Соответственно, делать его бесплатным для тех, кто на этом будет зарабатывать деньги не имеет смысла. Вариантов плохого интереса к сервису я вижу несколько - плохая раскрутка сайта (это верный факт), отсутствие реальных покупателей или отсутствие интереса у таких покупателей к "бесплатному сыру извне мышеловки". Посему программа у меня все равно осталась, как интеллектуальная собственность, и возможно в будущем она мне еще пригодится. А раз она не пригодилась общественности, ну что же - я не в обиде
Цены, не цены. Может у народа нет умения пользоваться интернетом для решения задач.
НО ! Если такой сервис не "подхватился" в достаточно больших городах - то, вот вам и ответ на вопрос - Сколько людей ищут и реально покупают квартиры.
Так что очень верю в то, что мы еще не знаем - что видим только самый кончик верхушки айсберга.
Продолжение следует, будет и дальше безостановочно дешеветь.
Oven написав:1-кімнатна квартира набережна Дніпра новобудова, Дарницький район 7 хвилин пішки до метро "Славутич", спецпроект, побудований за сучасними європейськими стандартами із застосуванням високоякісних матеріалів : енергозберігаючі технології, автономна котельня, артезіанська свердловина ,власна парковка. Прекрасне місце. Будинок розташований в екологічно чистому районі. Поряд озеро та Дніпро. 5 хвилин пішки до пляжу та причалу. площа 48/26/8, 5 4 поверх, після будівельників.Балкон. є різні варіанти.Кредитування. 48000$ Тел: (093) 9305759, (044) 5923235
budivelnik написав:Oven Як тільки шановний Альяк пояснить що він брав за базу + коли буде 750 і так далі + як тільки реалії дійдуть до цих 750 , так відразу я кинусь Вам пояснювати коли буде 1900 , або чому їх не має.
а не надо "пояснювати", читаем - "Прогноз $1900 на 31-06-2011,"
Не помиляється тільки або повний дурень , або той хто нічого не робить . Ви себе до якої категорії відносите ? Я наприклад написав цифр на цих сторінках в рази більше ніж сотня-друга Вам подібних . Не дивно , що деякі з них не справдились ( знав би прикуп - жив би в Сочі ) А Ви тільки критикуєте і слиною бризгаєтесь І що ?
правильно - "написал цифр", с потолка - припускаю, э гипотеза, на мою думку... и т.д.