|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 22 січ, 2012 12:05
budivelnik написав:1 В Києві приблизно 1 200 000 сімей 2 В Києві приблизно 1 000 000 квартир 3 На продаж виставленно приблизно 30 000 квартир ( в тому числі приблизно 5000 в новобудовах) Питання на засипку. Навіть якщо завтра прийде загальна рівність і справедливість + доступні ціни для всіх+ на законодавчому рівні буде прийнятий закон 1 сімя- 1 квартира ... 1 Де будуть жити тих 200 000 сімей яким на сьогодні квартир не вистарчає 2 Якщо ціни на квартири зміняться в кращу для обвалістів сторону , то яким чином це вплине на забезпеченість тих 200 000 сімей , яким сьогодні житла не вистарчає 3 Навіть якщо в 50% з тих 30 000 виставлених на продаж квартир ніхто не проживає ( а це далеко не так , кількість вільних квартир набагато менша ) . як тими 10 000-15 000 квартир вдасться забезпечити 200 000 сімей. 4 Навіть якщо всі вільні квартири будуть передані страждущим , що будуть робити як мінімум 170 000 сімей і як Ви будете відстоювати права цих сімей , особливо коли у Вас самих шанси попасти в число не отримавших дорівнюють 9 з 10 . І так далі і тому подібне. ПС Єдиним варіантом заперечити моє повідомлення , це почати багатосторінкове оповідання , що в Києві не 200 000 безхатченків . а менше , а квартир до продажу не 30 000 - а більше і після пари сторінок зійтись в єдиному пориві з цифрою: 100000 - вільних квартир , 100 000 сімей без квартир.
Только сей час прочитал.... А я все думал - куда математик пропал, а он новую теорию выдумывал. Я не знал, что в Киеве "...200 000 сімей яким на сьогодні квартир не вистарчає", а где живут эти бедолаги? В Гидропарке в палатках? И почему эти "...200 000 безхатченків" не достают из кошельков $100 000 - 150 000 и не покупают себе по квартире? Им не продают? Они дерутся пачками денег в офисах компании застройщика и АН, что-бы купить квартиру, а им не продают? Живет три поколения киевлян в одной квартире и не могут купить квартиру за $100 000 потому, что не продают им?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 січ, 2012 12:17
budivelnik написав: vasul_lviv написав:budivelnik 1 В Києві приблизно 1 200 000 сімей 2 В Києві приблизно 1 000 000 квартир
от думав, коли це почнеться про 39 папугаїв, а це 26 бакінських комісарів, і кому потрібна такі проблеми. тільки пару сторінок назад почалась ремісія, і було визнано, що ціна із 3000 у.о. змінилась до 1700, так знов почалось В національній валюті ціна як мінімум не змінилась ( як на мене , то за три роки виросла приблизно на 20%)
1 Для великого математика Василя Національна валюта в Україні - гривня 3000 х 4,8 = 14 400 1700 х 8,05 =13 68513 685/14 400 = 95,03% Читай мій підпис в плані точності . 95,03% більше ніж 95% . Якщо так , то можеш йти лісом на ... озеро. 2 Якщо можеш - то поясни Ти і інші плачете що ціна зависока , і розповідаєте що після падіння ціни всі проблеми вирішаться. Я задаю одне просте запитання Як Ви можете вирішити питання ціною , якщо на 15000-20000 вільних квартир є 200000 сімей без квартир . Навіть якщо ціна буде 0 і всі квартири будуть роздані безкоштовно , залишиться 9 з сьогоднішніх 10 гемзаючих що йому житла не бачити як власних вух . Тільки сьогодні у всіх плакальщиків є шанс , заробивши купити ту одну на яку 10 претендують , а от коли вирішувати будуть не гроші а рознарядки - то Вам точно нічого не перепаде.
Первоисточник данных по цене 2008 года и 2012 года и все увидят, что вы подтасовываете данные, впрочем как всегда.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 січ, 2012 12:27
Дубровский написав:Андрей_Внеспособность большинсва продиктована, извините меня, неверным распоряжением своими финансами, а не безисходностью ситуации. Стоит задуматься над планированием (бюджетированием), а затем уж приступать к потребительству. Вот несколько встречных вопросов, на которые всегда нужно иметь ответ, чтобы справляться со своими задачами и иметь возможность добиваться своих целей: сколько мне стоит аренда квартиры + комм. услуги? продукты питания? обществ. транспорт (не личный)? Потом - конкретно урезать расходы на одежду, избавиться от личн. транспорта в пользу общественного (если позволяет коммуникация), отказаться от отпуска (или раз - в 2-3 года), по минимуму - выходы в бары, рестораны. Искать возможности пожениться (касается одиноких людей), жить у родственников (при наличии жилья у них; к черту притирки), первоначально сэкономленные деньги вкладывать на депозиты в разн. валютах (не в одной = диверсификация портфеля). Покупать первое жилье, когда представится физическая возможность. Со временем продавать и довкладывать новые сэкономленные деньги, таким образом, стремлясь к заветному жилью. И еще много другого. Если после всего этого вы не в состоянии купить жилье на протяжении 10-15 лет, то я не верю, что вы старались или проделали все из выше изложенного. Значит, вы - потребитель. А таковым действительно сложно купить жилье.
прикольно - проповедь риэлтора, всем риэлторам читать утром и вечером. Интересен нарисованный портрет молодого украинца, это скупердяй, без чувств и эмоций, его не интересуют радости жизни (женщины, вино и т.д. похоже, что он кастрат), он жизнь свою посвятил накопительству с целью купить квартиру, купит и начнет копить на новою. Одетый в рванину, полуголодный он жизнь посвятил одному Богу - киевскому бетону.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 січ, 2012 12:31
Oven Я не знал, что в Киеве "...200 000 сімей яким на сьогодні квартир не вистарчає",
Якщо Ви чогось не знаєте , то це не говорить про те , що того що Ви не знаєте - не існує а где живут эти бедолаги? В Гидропарке в палатках?
А розуму не вистарчає зрозуміти , що якщо 400 000 сімей живуть в 200 000 квартир , то це те саме що 200 000 сімей не вистарчає по одній квартирі для того щоб вони могли жити окремо И почему эти "...200 000 безхатченків" не достают из кошельков $100 000 - 150 000 и не покупают себе по квартире?
А от якраз це я і пробую Вам поснити . Якщо в Києві тільки 20 000 вільних ( умовно вільних ) квартир і 200 000 сімей яким потрібно по одній квартирі , то купити в стані тільки 1 з 10 сімей. Саме тому вирішити житлове питання в Києві шляхом зниження ціни - не можливо , по тій простій причині що зниження ціни не додає кількість квартир , а навпаки зменшує кількість квартир які пропонуються до продажу. Правда Вам це зрозуміти , релігія обваліста не позволяє.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 січ, 2012 12:37
Oven прикольно - проповедь риэлтора, всем риэлторам читать утром и вечером. Интересен нарисованный портрет молодого украинца, это скупердяй, без чувств и эмоций, его не интересуют радости жизни (женщины, вино и т.д. похоже, что он кастрат), он жизнь свою посвятил накопительству с целью купить квартиру, купит и начнет копить на новою. Одетый в рванину, полуголодный он жизнь посвятил одному Богу - киевскому бетону.
Овен , а як Вам мій портрет Я не люблю алкоголь , зате люблю жінок , в мене четверо дітей , в моєї сімї вже 320 м2 у використанні на 9 осіб і я ще збираюсь збільшити кількість м2. Для мене відпочинок це зміна роду діяльності , кому коло моїх інтересів досить обширне , від примітивного програмування до торгівлі і будівництва + спорт ( дитячий ) і так далі. То що ? Гарний вийшов портрет ? Повноцінне життя ? А хочете намалюю портрет плакальщика/обваліста ? Прошу Кожну з пятниці до понеділка в барі на пиві плаче в оточенні подібних до себе про несправедливість життя , а з понеділка по пятницю на роботі , обговорює несправедливість заробітної плати . І так і проходить життя , без злетів і падінь в напів пяному угарі.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 січ, 2012 12:41
Oven написав:3000 х 4,8 = 14 400 1700 х 8,05 =13 685
Цену 3000 ye можна легко менять на 3500 , наверное это с моей подачи 3000 ye вышло я брал 3000 уе чтоб не заморачиватся . А Средняя была легко 3500 уе м2 на пике  Это если более точно нуна
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 січ, 2012 12:56
UA написав: Cricetus cricetus написав:Если цена упадет, жилье все равно доступнее не станет. Оно падает, потому что сокращается экономика (закрываются предприятия, растет безработица). Увидите сами.
Вы правы. ещё летом 2008 года, на этом форуме, я приводил рсчеты: Сколько средних официальных киевских зарплат нужно для покупки заурядной однушки в "советском состоянии" на жилмасиве Виноградаь. Получалось, что в 2008 нужно 100 зарплат, в 2001 (дно после кризиса 1998)- 120 зарплат.... Сейчас опять 120 зарплат (вернулись в 2001) П.С. Фактором, который в обозримом будущем должен вмещатся в ценообразование на жилую недвижимость считаю демографию. К Западным областям Украины это не относится...там общество здоровее.
что за арифметика? 2008 год - единичка $80 000, з/п по Киеву $300 = 260 заработных плат. 2012 год - единичка $40 000, з/п по Киеву $500 = 80заработных плат. Может я ошибся в приводимых данных или расчетах?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 січ, 2012 13:05
Дубровский От куда такое рвение рассказать формулу успеха ? Делай как я думай как я ... Прям песня ...
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 січ, 2012 13:06
sashaa250174 Обязательно если человек говорит о том что будет падать цена значит бухарь , неудачник и тд
Не обовязково , але в переважній більшості випадків - так. Пояснення слідуюче Чим менеше в людини є , тим менеше їй втрачати , а чим менеше їй втрачати тим більше вона мріє про різного роду катаклізми , які на її думку допоможуть їй хоч щось отримати . А мало заощаджень/матеріальних цінностей - як правило в бухарів і непристосованих до цього життя. Сколько раз говорит тебе это не работает ,
Тобі ж також багато чого говорять - і ти не прислухаєшся. Як приклад Ти підтримуєш заявку Овена про те що людина потратила 4+9 років свого життя на 2 однокімнатних в 103 м2 разом ( 103 / 13 років = 8 м2 в рік). А ти не задумувався , що потратив як мінімум три роки свого життя на перепалки на цих сторінках . але при цьому так і не став багатшим на 8 м2 х 3 роки = 24 м2 Ніколи про це не задумувася? но вот ты так работаешь , что тебе и не придаёт уважения ! Даже на сокращение Б-к накинулся как неуравновешенный человек , а по моему нет тут повода ... Лучше бы пошёл бы да и здоровьем занялся , а то ведёшь себя как озлобленный студент !
Я залишаю за собою право самостійно вирішувати як відноситись до людей які перекручують мій нік і як дбати про своє здоровя за межами цього форуму.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 січ, 2012 13:07
budivelnik написав:Oven Я не знал, что в Киеве "...200 000 сімей яким на сьогодні квартир не вистарчає",
Якщо Ви чогось не знаєте , то це не говорить про те , що того що Ви не знаєте - не існує а где живут эти бедолаги? В Гидропарке в палатках?
А розуму не вистарчає зрозуміти , що якщо 400 000 сімей живуть в 200 000 квартир , то це те саме що 200 000 сімей не вистарчає по одній квартирі для того щоб вони могли жити окремо И почему эти "...200 000 безхатченків" не достают из кошельков $100 000 - 150 000 и не покупают себе по квартире?
А от якраз це я і пробую Вам поснити . Якщо в Києві тільки 20 000 вільних ( умовно вільних ) квартир і 200 000 сімей яким потрібно по одній квартирі , то купити в стані тільки 1 з 10 сімей. Саме тому вирішити житлове питання в Києві шляхом зниження ціни - не можливо , по тій простій причині що зниження ціни не додає кількість квартир , а навпаки зменшує кількість квартир які пропонуються до продажу. Правда Вам це зрозуміти , релігія обваліста не позволяє.
Спасибо! Спасибо вам большое, я все понял! " ...Саме тому вирішити житлове питання в Києві шляхом зниження ціни - не можливо". Значит решить жилищную проблему киевлян можно путем поднятия цены. ГЕНИАЛЬНО!!!!
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему