Что лучше: квартира или частный дом?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7475767778 ... 94>
Повідомлення Додано: Сер 14 гру, 2011 22:22

Тори написав:
  odessit2007 написав:Тори
Я конечно не специалист в данной области, но вода имеет свойство перемещаться. Начнут деревья тянуть все эти сульфаты. И у меня что за фрукты будут? Я с подозрением и на ямы своих соседей гляжу, что-то особо не вижу, чтобы часто выгребали. Поэтому, я о себе так забочусь, а буду от них гадости получать? Но пока никому еще это не говорила.

если так волнуетесь насчет сульфатов нужно сначала проконсультироваться со специалистами
ну еще можно просто использовать моющие и стиральный порошок без сульфатов в своем составе, такие тоже можно купить :wink:
чего зря волноваться?
дороже конечно но будете нормально спать ночью 8)
ну а с соседями только испортите отношения если начнете ругаться, все равно врядли они яму будут переносить :cry: хлопотно это все...

Лично я пользуюсь экологичными не только порошками, но и другими средствами для уборки. Меня беспокоят сульфаты от соседей, они ведь могут ко мне перемещаться? Но я не буду им покупать порошки и прочее, так что делать? Нежелание скандалить - единственная причина, почему еще не говорила с ними на эту тему.

Спробуйте зробити дренажну систему навколо свого участку , бажано на глибині 1-1,5 м від поверхні , а з ями куди буде збиратись дренажна вода , поставте перекачуючий насос в загальну дренажну систему . Дренажна вода як правило відфільтрована і не потребує додаткової очистки , тому її можна зливати напряму в будь-як природний водоєм.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 15 гру, 2011 05:22

budivelnik написав:
  Тори написав:
  odessit2007 написав:если так волнуетесь насчет сульфатов нужно сначала проконсультироваться со специалистами
ну еще можно просто использовать моющие и стиральный порошок без сульфатов в своем составе, такие тоже можно купить :wink:
чего зря волноваться?
дороже конечно но будете нормально спать ночью 8)
ну а с соседями только испортите отношения если начнете ругаться, все равно врядли они яму будут переносить :cry: хлопотно это все...

Лично я пользуюсь экологичными не только порошками, но и другими средствами для уборки. Меня беспокоят сульфаты от соседей, они ведь могут ко мне перемещаться? Но я не буду им покупать порошки и прочее, так что делать? Нежелание скандалить - единственная причина, почему еще не говорила с ними на эту тему.

Спробуйте зробити дренажну систему навколо свого участку , бажано на глибині 1-1,5 м від поверхні , а з ями куди буде збиратись дренажна вода , поставте перекачуючий насос в загальну дренажну систему . Дренажна вода як правило відфільтрована і не потребує додаткової очистки , тому її можна зливати напряму в будь-як природний водоєм.

Это что мне вместо забора, от соседей рвы сделать? Но если я начну их воду собирать, то сбрасывать ее все равно некуда. Или мне и канализацию соседей собирать? Не смешно.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 гру, 2011 13:39

Тори
Это что мне вместо забора, от соседей рвы сделать? Но если я начну их воду собирать, то сбрасывать ее все равно некуда. Или мне и канализацию соседей собирать? Не смешно.

Як поговорити про дім для холостяка в 200-300 м2 , чи шамотку в стіні чи чоботи по 500 баксів - так це нормально і не смішно .
А як спробувати зрозуміти що люди з досвідом в певних питаннях кажуть - так вже відразу й смішно .
Кого хвилювали сульфати в миючих засобах які використовують сусіди , мене? чи Вас ?
Якщо Вас то:
1 Ніяких оборонних валів від сусідів копати не потрібно
а - зрізаєте шар дерну , шириною в 0,1-0,8 м над місце де планується траншея
б - викопуєте траншею , вкладаєте на її дно гофровану трубу для дренажу , обсипаєте цю трубу дрібним щебнем , засипаєте траншею , відновлюєте верхній шар дерну - при акуратній роботі - навіть видно не буде де трашея , а такий естет як Ви надіюсь зможе зробити цю просту роботу аккуратненько :D
в - траншею розміщуєте між свої участком і ділянкою де як Ви підозрюєте отруюють природу
г - нахил труби/траншеї - 3 см на 1 м погонний , в найнижчій точці траншеї , викопуєте приямок , забетоновуєте його і встановлюєте насос . який буде автоматично вмикатись по досягненню певного рівня заповнюванності приямку і вимикатись як тільки рівень води впаде нижче рівня всмоктування насосом.
2 Ніяку каналізацію від сусідів , Вам при цьому викачувати не потрібно , бо до вас будуть доходити грунтові води , які теоретично і на Ваш погляд є забрудненими . Ці води є чистими і спокійно можуть використовуватись для поливу зелених насаджень які знаходяться на загальній частині дороги , при цьому щоб уникнути зворотнього потрапляння цих же грунтових вод у Вашу дренажну систему , визначіть в яку сторону йде природний нахил грунтів ( нахил є практично завжди , я особисто ідеально рівних не зустрічав)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 04:21

budivelnik написав:
Тори

Як поговорити про дім для холостяка в 200-300 м2 , чи шамотку в стіні чи чоботи по 500 баксів - так це нормально і не смішно .
А як спробувати зрозуміти що люди з досвідом в певних питаннях кажуть - так вже відразу й смішно .
Кого хвилювали сульфати в миючих засобах які використовують сусіди , мене? чи Вас ?
Якщо Вас то:
1 Ніяких оборонних валів від сусідів копати не потрібно
а - зрізаєте шар дерну , шириною в 0,1-0,8 м над місце де планується траншея
б - викопуєте траншею , вкладаєте на її дно гофровану трубу для дренажу , обсипаєте цю трубу дрібним щебнем , засипаєте траншею , відновлюєте верхній шар дерну - при акуратній роботі - навіть видно не буде де трашея , а такий естет як Ви надіюсь зможе зробити цю просту роботу аккуратненько :D
в - траншею розміщуєте між свої участком і ділянкою де як Ви підозрюєте отруюють природу
г - нахил труби/траншеї - 3 см на 1 м погонний , в найнижчій точці траншеї , викопуєте приямок , забетоновуєте його і встановлюєте насос . який буде автоматично вмикатись по досягненню певного рівня заповнюванності приямку і вимикатись як тільки рівень води впаде нижче рівня всмоктування насосом.
2 Ніяку каналізацію від сусідів , Вам при цьому викачувати не потрібно , бо до вас будуть доходити грунтові води , які теоретично і на Ваш погляд є забрудненими . Ці води є чистими і спокійно можуть використовуватись для поливу зелених насаджень які знаходяться на загальній частині дороги , при цьому щоб уникнути зворотнього потрапляння цих же грунтових вод у Вашу дренажну систему , визначіть в яку сторону йде природний нахил грунтів ( нахил є практично завжди , я особисто ідеально рівних не зустрічав)

А мне хватит только 1 метр прокопать? Яма ведь у них намного глубже и вообще кирпичом выложена.
Тори

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 22:02

Тори
А мне хватит только 1 метр прокопать? Яма ведь у них намного глубже и вообще кирпичом выложена.

Тут справа не в ямі і не в її глибині , тут справа в грунтових водах .
1 Якщо Ви прокладете дренажну систему перпендикулярно до напрямку руху грунтових вод від каналізаційної ями до Вашої ділянки , то чим довша траншея , тим більше грунтових вод ви перехопите
2 Відсоток шкідливих речовин в стоках обчислюється в десятих/тисячних відсотка , тому якщо відстань від вигрібної ями сусідів до Вас більше 20 метрів , то жодна санепідемстанція не виявить шкідливих речовин у Вашій землі внаслідок того , що наявні прибори не мають таких градацій точності.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2011 04:20

budivelnik написав:Тори

Тут справа не в ямі і не в її глибині , тут справа в грунтових водах .
1 Якщо Ви прокладете дренажну систему перпендикулярно до напрямку руху грунтових вод від каналізаційної ями до Вашої ділянки , то чим довша траншея , тим більше грунтових вод ви перехопите
2 Відсоток шкідливих речовин в стоках обчислюється в десятих/тисячних відсотка , тому якщо відстань від вигрібної ями сусідів до Вас більше 20 метрів , то жодна санепідемстанція не виявить шкідливих речовин у Вашій землі внаслідок того , що наявні прибори не мають таких градацій точності.

Да они свою выгребную яму сделали у себя во дворе, практически на границе со мной, там и 20 см. нет.
Тори

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2011 20:07

Что лучше квартира или частный дом

Эсли Вы имеете ввиду покупать квартиру или Дом для получения прыбили то:
ЗАВИСИТ от местоположения обьекта и о регионе
например:есть ли учебные заведения в вашем городе? если да то лучше дом, квартира Вам обойдется в таком случае дороже НО вы не будете тратить чуть больше средств на ремонт Дома
В любом случае дом при правильном управлении принесет больше прибыли так как територия больше и есть возможность делать пристройки
StARM

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2012 20:09

Re: Что лучше: квартира или частный дом?

Да, зимой в частном секторе скучно.
То то и сообщений в теме поубавилось...
Зато красиво!
horrr

Подякував: 35 раз.
Подякували: 105 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 січ, 2012 16:24

тут и думать нечего - лучше дом. конечно. покупайте ДОМ.
miki777

Повідомлення Додано: Вів 24 січ, 2012 18:41

miki777 написав:тут и думать нечего - лучше дом. конечно. покупайте ДОМ.

дом 100% лучше.... но вопрос есть ли средства на его содержание....
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

#<1 ... 7475767778 ... 94>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор