Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 525526527528529 ... 2633>
Повідомлення Додано: Сер 25 січ, 2012 13:26

Re: Байки про банки і не тільки....

Шось цей Русский Стандарт не внушає мені довіри, те ще один на все місто...
twin

Подякував: 33 раз.
Подякували: 165 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 січ, 2012 13:29

twin написав:Шось цей Русский Стандарт не внушає мені довіри, те ще один на все місто...

почему не внушает?
эксперт Охрименко, говорит что "папа" в России у этого банка
очень приличный
и что можно вложиться на время в эту банку :wink:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 січ, 2012 13:42

Яша написав:
  wolt450 написав:
  Яша написав:Подскажите банк,где сохранилась возможность пополнения наличными карточки через кассу третьим лицом (по реквизитам,без использования карточки) без комиссии (и желательно без доверенности)?

Дельтабанк, тільки в гривні

только по доверенности,которая составляется в банке только в присутствии обоих.

Ответственно заявляю. Мне кладут на мой ЧГ (по номеру счета) БЕЗ комиссии и БЕЗ никаких документов в другом городе. А я - снимаю здесь :) Достаточно назвать номер карточного счета. И все.
Операция производилась МНОГО раз
Mozart

Подякував: 479 раз.
Подякували: 561 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 січ, 2012 13:54

ЛОБ написав:
  incass написав:Mirax Моя колія це моя колія. Ця розмова не має кінця і є безцільною. Казав і можу повторити: на найближчі 6 місяців нічого прибутковішого за гривневий депозит для пересічного нема і не буде.Теж саме було у попередні 6 місяців. Хто не вірить - хай вибирає свою колію, мене це особливо не цікавить. Я не є принциповим прихильником тієї чи іншої гілки ікебани, мені подобаються ті з них, що дають найбільший прибуток сьогодні і зараз. Теорії хай залишаються для теоретиків. 8)

самовпевненість частенько (читай завжди) призводить до втрат
сам був такий (вік тут ні до чого). тільки глибокі та безсумнівні переконання завжди слідувати ринку - не боротися з ним наперекір тренду та фундаменту - можуть бути запорукою довготривалої кар"єри вдалого інвестора

але не ваше "сьогодні і зараз" : треба бути завжди сфокусованим та відслідковувати сигнали - дивитися вперед, а не на свій рахунок ))

є досить влучна приказка : хто не втрачав на форексі (міжбанку, депо) хоча б півмільйона ($), той нічого про нього не знає

на щастя (не на жаль)) я дуже багато знаю про те, про що по-вашому "теоретизую"
з деякою самоіронією сприймаю особисто на свій рахунок почесне звання "експерда" ))
приймаю на себе почесні зобов"язання витримати це високе звання !

Шановний, ви вступили в полеміку, хоча про Вас особисто в моїй переписці з міракс взагалі нічого не згадувалось. Ваші погляди Ви щоденно проголошуєте і ми з Вами радикально розходимся в прогнозі на термін найближчих 4-6 місяців.Ви прогнозуєте катастрофічний девал, я вважаю що це дурниця. З цього приводу ми навіть заключили з Вами парі і домовились до його завершення між собою не дискутувати.Виграєте - Ваше щастя, виграю я - моє. Я не збираюсь Вас переконувати, Ви можете залишатись при своїх оцінках.Мені не цікаво скільки і коли Ви програли на форексі чи міжбанку, а Ви не можете знати який досвід є у мене, адже я на нього ніколи не посилаюсь. Більш того я не даю нікому порад, я вирішую лише для себе, а на форумі лише відповідаю на ті висловлювання, що пригорнули до себе мою увагу.
incass

Повідомлення Додано: Сер 25 січ, 2012 13:56

ЛОБ

зараз стабільнысть - це добре
зовсім згодом почуємо, що плавна девальвація - вимоги МВФ про гнучкість курсу - ще краще ) бо дає відсіч кризовим явищам ізвнє

Дуже дивними будуть такі заяви, бо по газу вже давно МВФ вимагає підняти тарифи, але не слухають, розуміють народ не сприйме. Мало того ще й глузують з МВФу і голосно заявляють про турботу над людьми і неприпустимістю поступок усіляким фондам. Яким буде в такому разі виглядати імідж ПР перед виборами?
Як на мене то з газом навіть було б простіше - основний виборець який залишився, то напевно люди пенсійного віку, яких у нас в країні дуже багато, їм можуть спокійно "підняти" пенсії перед виборами, задобрити таким чином. І незабуваймо про бюджетників також. А за газ всерівно платили б не вони (субсидії ніхто не відміняв), а роздавлений середній клас, який вже давно зрозумів хто є хто.

А тепер відпустіть курс і постраждають всі. І які КОЗИРІ залишаться в ПРдунів перед виборами? Чим хвалитись будуть? А основне слово зі слогану - СТАБІЛЬНІСТЬ, загубиться в минулому...
Причому стабільність за той період часу що протирали штани при владі є дійсно їхнім досягненням.

більш того. уявіть, ви як і більшість з них - типо переконаний регіонал з грошима, але грошики у всіх порознь, що ви почнете робити завчасно до врємєні Х ? - правильно, припаркуєте за бугром свої рухомі статки. навіть не читаючи форуму )

Ну не знаю, навіщо виводити капітали за бугор, якщо в цій країні у тебе все схвачено. Програш на парламентських нічого кардинально не змінить, просто дихати їм стане трохи важче і прийдеться ділитися з іншими, тими яких ненавидять. Та й незабувайте скільки зелені заходить в Україну перед виборами. А в нас з кожним разом на вибори все більше бабла виділяють...
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 січ, 2012 13:56

twin За минулий рік посів перше місце в Україні за темпами приросту активів. :)
incass

Повідомлення Додано: Сер 25 січ, 2012 13:59

twin написав:Шось цей Русский Стандарт не внушає мені довіри, те ще один на все місто...

Якщо Ви про Львів - то поки пів а не один. Наразі існує тільки офіс, без каси і т.д. Відділення обіцяють відкрити в понеділок...
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 січ, 2012 14:18

incass

поділіться, шановний, може вам стане легше (про свій досвід)))

ви постійно та досить прозоро вживаєте "теоретики" та "експерти" зразу ж після моіх коментарів, а після, нарешті, отповіді досить не терпляче реагуєте на продовження тієї самої "дискуссії" яку ведете з отим невидимим "ворогом"

я з вами не "граю" - ви граєте ? тоталізатор для драйву ???

про заклад навіть не згадував, бо це стосується тільки нас з вами
але мої думки на форумі не міждусобойчик та адресовані усьому приємному товариству
Востаннє редагувалось ЛОБ в Сер 25 січ, 2012 14:20, всього редагувалось 1 раз.
ЛОБ

Подякував: 197 раз.
Подякували: 1517 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 січ, 2012 14:19

Тарас Бульба
А як тоді готівку вносити? :)
twin

Подякував: 33 раз.
Подякували: 165 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 січ, 2012 14:22

Тарас Бульба Ви писали:"Та й незабувайте скільки зелені заходить в Україну перед виборами. А в нас з кожним разом на вибори все більше бабла виділяють..."
Слушна думка. Ті, хто вкидають долари на просування своїх кандидатів, мріють про девальвацію, адже тоді кількість гривень (а саме гривнями вони розраховуються за політичну рекламу і хабарі-відкати теж гривнями беруть)у них різко зросте. А тут ... блін... нічого не відбувається! Що робити? Терміново організувати паніку пересічних, щоб поскакали валюту купувати та підняли курс! Кинули на цю справу вже сотні тисяч - оплата статей експердів, оплата медіа-компаній, що мають розтиражувати цю брехню, активність тролів в інтернеті... Знов двійка! Ну не вірять їм українці, курс долара навпаки знижується! Тут вже паніка починається у виборчих штабах, ще трохи і хазяї можуть вирішити поміняти дівок у борделі, вибачаюсь за обмовку, економічних експердів та тих спеців з пропаганди, що іх наняли. А "глупі хохли" тимчасом спокійно отримують рекордні прибутки від своїх депозитів та посміхаються собі у вуса :lol: :lol: :lol:
incass

#<1 ... 525526527528529 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє