Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ПОСКОЛЬКУ МЫ ВСЕ ЯВЛЯЕМСЯ ДЕРЖАТЕЛЯМИ ДЕП. ВКЛАДОВ, ДУМАЮ, ВОПРОС ИНТЕРЕСУЕТ КАЖДОГО.
В данный момент назрел актуальный вопрос. Подскажите если кто - либо владеет информацией о продлении срока действия гарантийного вклада по депозитам. Какова определена величина гарантийного вклада в банковской сфере деятельности на новый срок, т.е. на 2012г. и далее. Вопрос задаю по причине того что в 2011г. срок гарантийной сумма 150 000 грн. был продлён всего на 1 год. Насколько мне помнится, данный, срок истекает в январе 2012г. Что будет далее. Какова будет величина гарантийной суммы деп. вклада, и каков будет её срок действия. Не прояснив вышеуказанную тему, при не приято сложившейся ситуации в банковской деятельности, мы все можем оказаться в очень затруднительном положении.
la-zar47, подивіться сюди http://fg.org.ua/ua/zakonod.html. Там є рішення адміністративної ради Фонду. В цьому рішенні продовження 150 000 "безстроково".
tatop написав:la-zar47, подивіться сюди http://fg.org.ua/ua/zakonod.html. Там є рішення адміністративної ради Фонду. В цьому рішенні продовження 150 000 "безстроково".
Я это читал, как там написано, вроде, получается без ограничения. Но дело в том, что в прошлом году, я помню точно, что срок продлевали ровно на год. Поскольку в 2009г.сумму гарант. увеличили до 150000грн. и действовал данный указ до 2010г. Затем он был продлён до начала 2012г. А далее поясняющих каких- либо документов на эту тему найти не могу. Поэтому и нарисовался данный вопрос. В банках уточнял, они там вообще ни чего не знают. Отвечают, как и в прошлом году( до момента продления) всё нормально, всё действует.
Те що Ви памятаєте, до діла не пришиєш. Давайте докази того, що суму відшкодування вкладів в 150 000 грн дійсно продовжили лише на 2011 рік, ЩО суперечить рішенню адміністративної ради. Тоді буде суперечність, яку слід буде вирішувати компетентним органам. Р. S. Погана прикмета вести цю переписку на форумі Таврики. Тьху-тьху. Успіхів і процвітання банку.
Може хтось підкаже, як краще поповнити в касі Моб.картку, щоб швидше начислялися відсотки - по номеру картки чи по номеру рахунку? Бо не знаю, якщо сьогодні поповню, то проценти з завтрашнього дня почнуть начисляти, чи вже с понеділка.
zxzx777 написав:Може хтось підкаже, як краще поповнити в касі Моб.картку, щоб швидше начислялися відсотки - по номеру картки чи по номеру рахунку? Бо не знаю, якщо сьогодні поповню, то проценти з завтрашнього дня почнуть начисляти, чи вже с понеділка.
Щоб швидше почали нараховуватися відсотки на залишок Вам необхідно поповнити моб.карту через касу за допомогою прибуткового ордеру в якому буде вказано номер Вашого рахунку, в такому випадку відсотки почнуть нараховуватися з наступного банківського дня - як вказано в договорі. Якщо Ви поповните моб. карту за допомогою карти через ПОС-термінал - тоді відсотки на залишок почнуть нараховуватися тільки з другого банківського дня (тобто через день)!!! Це така особливість поповнення через ПОС-термінал!!!
zxzx777 написав:Може хтось підкаже, як краще поповнити в касі Моб.картку, щоб швидше начислялися відсотки - по номеру картки чи по номеру рахунку? Бо не знаю, якщо сьогодні поповню, то проценти з завтрашнього дня почнуть начисляти, чи вже с понеділка.
Щоб швидше почали нараховуватися відсотки на залишок Вам необхідно поповнити моб.карту через касу за допомогою прибуткового ордеру в якому буде вказано номер Вашого рахунку, в такому випадку відсотки почнуть нараховуватися з наступного банківського дня - як вказано в договорі. Якщо Ви поповните моб. карту за допомогою карти через ПОС-термінал - тоді відсотки на залишок почнуть нараховуватися тільки з другого банківського дня (тобто через день)!!! Це така особливість поповнення через ПОС-термінал!!!
Тобто, в любому випадку, не раніше чим з понеділка? По телефону відділення мені невпевнено сказали, що швидше поповнити за допомогою картки в касі до 16,00, а проценти будуть вже з завтрашнього дня. Не дуже їм вірю, правда.