|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 25 січ, 2012 16:41
gontar написав: kuynka написав: gontar написав:kuynka За день не разбогатеем..... 
за 3  точно также
Планируйте срок вклада так,чтобы он не попадал на выходные дни....возможно даже на пятницу.Такая возможность есть.
я так и делаю есть же специальные калькуляторы которые рассчитывают дни и показывают какие дни недели я за этим строго слежу 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 16:44
kuynka Правильно....Есть депозитные калькуляторы...все можно рассчитать...и срок...и прибыль...и т.д..... 
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 16:48
Andrew_LV написав: J написав:кто-то говорил что лимит снятия наличныx c этой карты 5тыс в день и его нельзя повысить, как же Вы заберете вернувшийся депозит?
Ліміт на зняття готівки в банкоматі з карти БВК дійсно 5 тис. грн. на день. Проте немає ніяких лімітів на переказ коштів на рахунки в інших банках через той самий Інтернет банк. Наприклад в Альфу гроші зараховуються сьогодні на сьогодні, мене це абсолютно влаштовує.
Плохой совет даете....А комиссия за перевод в другой банк????1% со 100 тыс......Это сколько будет???Лучше обналичить и пополнить самостоятельно.
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 16:50
gontar написав: Andrew_LV написав: J написав:кто-то говорил что лимит снятия наличныx c этой карты 5тыс в день и его нельзя повысить, как же Вы заберете вернувшийся депозит?
Ліміт на зняття готівки в банкоматі з карти БВК дійсно 5 тис. грн. на день. Проте немає ніяких лімітів на переказ коштів на рахунки в інших банках через той самий Інтернет банк. Наприклад в Альфу гроші зараховуються сьогодні на сьогодні, мене це абсолютно влаштовує.
Плохой совет даете....А комиссия за перевод в другой банк????1% со 100 тыс......Это сколько будет???Лучше обналичить и пополнить самостоятельно.
кроме токо как Вам уже сказали в банке с их точки зрения это сомнительная операция Вам опять блоканут карту 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 16:51
Платіж з ІБ Дельти зайшов за один робочий день в РС
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 17:04
А в мене ще не зайшов. Відправляв вчора (24.01) в 18-00. Платіж був тестовий. А коли найкраще відправляти?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 17:09
tatop написав:А в мене ще не зайшов. Відправляв вчора (24.01) в 18-00. Платіж був тестовий. А коли найкраще відправляти?
Відправляв в 23-20 23.01, дійшов в 14-30 25.01
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 17:23
gontar написав:Плохой совет даете....А комиссия за перевод в другой банк????1% со 100 тыс......Это сколько будет???Лучше обналичить и пополнить самостоятельно.
Не хочу з Вами сперечатись, але це не стільки порада скільки мій реальний досвід. Щодо комісії 1%, вибачте, але хтось з нас щось сплутав. Тарифи на обслуговування БВК є на сайті банку. Ви маєте на увазі напевно п.13.1. на наступній сторінці п.13.4.1. "не взимается". Перекинув вчора гроші в Альфу, ніяких комісій з мене не зняли.
-
Andrew_LV
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 17:44
Andrew_LV написав: gontar написав:Плохой совет даете....А комиссия за перевод в другой банк????1% со 100 тыс......Это сколько будет???Лучше обналичить и пополнить самостоятельно.
Не хочу з Вами сперечатись, але це не стільки порада скільки мій реальний досвід. Щодо комісії 1%, вибачте, але хтось з нас щось сплутав. Тарифи на обслуговування БВК є на сайті банку. Ви маєте на увазі напевно п.13.1. на наступній сторінці п.13.4.1. "не взимается". Перекинув вчора гроші в Альфу, ніяких комісій з мене не зняли.
Извиняюсь....невнимательно дочитал тарифы.....  Вот только банк куда вы перевели деньги на основании электронного распоряжения возьмет с вас процент при снятии налички за деньги поступившие безналичным путем.
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 січ, 2012 18:06
gontar написав: Andrew_LV написав: gontar написав:Плохой совет даете....А комиссия за перевод в другой банк????1% со 100 тыс......Это сколько будет???Лучше обналичить и пополнить самостоятельно.
Извиняюсь....невнимательно дочитал тарифы.....  Вот только банк куда вы перевели деньги на основании электронного распоряжения возьмет с вас процент при снятии налички за деньги поступившие безналичным путем.
Упс...  Прошу вибачення за недостовірну інформацію. По правді сказати я поповнював кредитну карту а не Альфа-Дебют. Проте, що заважає переказувати кошти в Дельту, там безготівкове поповнення безкоштовно.
-
Andrew_LV
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
|