|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:35
Органы прокуратуры потребовали у автосалонов предоставлять Госфинмониторингу документы для анализа продаж. Автосалоны, которые продают автомобили стоимостью свыше 150 тыс. грн, обязали встать на учет как субъектов финансового мониторинга, и проводить идентификацию клиентов и происхождение их денег на покупку. Во власти ссылаются на Закон "О противодействии отмыванию доходов".
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:37
Frant написав: budivelnik написав:Але з іншого боку і Ви тоді не нагнітайте. У Вас є право не купувати - я проти цього нічого не маю . А от чи є у Вас право хаїти як мою роботу , так і моїх колег ? Думаю що не має. Так що притримуйтесь балансу і все буде чудово.
Саме дивне - ніхто з форумчан чомусь не їде за Львів і не хоче навіть дивитись на нерухомість, яку побудував бУДівеЛьник з своїми робітниками. Хоча всі знають - кращераз побачити, чим 100 - почути. Тому розповіді бУДівелЬника про те, скільки коштує оренда квартири в Києві - чисто схоластичні і відображають лише його точку зору як людини, яка зацікавлена продавати нерухомість. Інакше кажучи, в силу ринкових реалій ця людина не може давати нам обєктивну інформацію про стан справ на ринку української нерухомості.
А не треба їхати , для таких як Ви цілу гілочку створили - там фото як собак нерізаних. http://forum.finance.ua/topic106452.html
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:50
- По нашей информации, в конце прошлого года вы приобрели какой-то банк. Что это за финучреждение?
- Нет, мы банк не приобрели. Если быть совсем корректным, то мы приобрели большой портфель ипотеки у одного крупного банка (мова йде про Укрсиббанк – "ЕП"). Это, в принципе, вписывается в нашу бизнес-модель, так как мы хотим работать с разными людьми, в том числе с состоятельными и имеющими высокие доходы.
- Номинальная стоимость этого портфеля около $1 млрд. А с каким дисконтом вы его купили?
- Дисконт, скажем так, был приемлемым для нас с точки зрения ожидаемой доходности и приемлемым для банка-продавца в плане готовности его продать.
- В тендере кроме вас еще кто-то участвовал?
- Да. Там было, по нашему пониманию, еще три-четыре претендента.
- Они вам не предлагали купить Укрсиббанк целиком?
- К нам подобных предложений не поступало.
- А у них?
- Нам не известно.
- Аналогично вы покупали портфель у Swedbanka?
- Нет, мы не покупали на данный момент. Но я не исключаю такую возможность.
epravda.com.ua/publications/2012/02/3/314907/
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:55
roman tr. Банк превращается тупо в коллектора. Ну, опыт работы с проблемными должниками у них большой 
-
Daralex
-
-
- Подякував: 388 раз.
- Подякували: 1807 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 03 лют, 2012 15:07
http://tsn.ua/ukrayina/bilya-leningradskoyi-ploschi-v-kiyevi-palayut-skladi-lyudi-vibigayut-na-vibuhi.html Територія промзони охоплена вогнем, лунають вибухи.У Києві неподалік від Ленінградської площі горять склади, пише "Сегодня".
Тільки зараз туди почали з'їжджатися пожежники. Вогнем охоплена територія промзони. З шести відносно невеликих складів згоріли вже чотири.
Полум'я перекинулося на два, що залишилися. Якщо вогонь не вдасться ліквідувати вчасно, то загориться найбільший склад, який знаходиться за ними.
Місцеві жителі чують вибухи. З будинків та офісів повиходили люди і спостерігають за пожежею.
За попередніми даними МНС, склади горять на території заводу "Вулкан" на вул. Регенераторній, 4 і там знаходяться будівельні матеріали. Орієнтовно площа загоряння становить1000 кв м.
Енто часом не возле комфорттауна?
-
RON
-
-
- Подякував: 322 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 15:16
RON Да, это как раз территория строящегося ЖК Комфорт Таун. 
-
mimmo
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 15:52
Daralex написав:roman tr. Банк превращается тупо в коллектора. Ну, опыт работы с проблемными должниками у них большой 
С помощью своих продуктов мы повысим их платежную дисциплину и сможем дальше работать с ними как с хорошими клиентами, предлагая другие свои продукты.
"Олимпик Парк" - это туда же?
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 18:43
budivelnik написав: Тори написав: budivelnik написав:1 Ви не уважно читаєте. Я писав про заощадження в 8000 грн в місяць - сімї , а не кожного члена сімї . 2 Моя діяльність тут , спрямована не на видачу кожному універсального рецепту як отримати житло подешевше , а для того щоб кожен розумів чим йому прийдеться пожертвувати для того щоб вирішити поставлену задачу по набуттю власного житла , тому мною і була створена табличка не тільки по Києву , а й по іншим територіям нашої держави , для того , щоб ті хто чітко бачуть що в них не має можливості купити житло в Києві - могли вибрати для себе альтернативну пропозицію , спеціально для Вас дублюю цю табличку( з умовою , що на житло кошти повинні бути зібрані на протязі 5 років ) ще раз : територія____1-кім____оренда___проживання____заощадження___дохід на сімю Київ__________60 000____500______500__________1000___________2000 Київ__________60 000_____0_______800__________1000___________1800 Топ-5_________45 000____400______400___________750___________1550 Топ-5_________45 000_____0_______600___________750___________1350 Обл.центр_____30 000____300______350___________500___________1150 Обл.центр_____30 000_____0_______400___________500____________900 Рай.центр_____18 000____200______400___________300____________900 Рай.центр_____18 000_____0_______400___________300____________700 Село___________3 000_____50______400____________50____________500 Село___________3 000_____0_______400____________50____________450
А тепер , той хто вміє планувати своє життя , і хто краще від мене знає своє фінансове становище , нехай самостійно вибирає варіанти власного розвитку і напрямки у власному життя.
Где Вы такие цены на однокомнатные квартиры находите? В глаза бросилось ТОП-5, областные центры, дальше не пишу.
Я не зрозумів - Вам не подобається що мало чи багато ? 60 000 - У Києві - є навіть в прайсах КГС 45 000 - у Львові , який відноситься до Топ-5 - нормальна ціна за однокімнатну , 30 000 - у тому ж Чернігові, Івано-Франківську - також думаю що не проблема. Тому в подальшому якось чіткіше висловлюйте свою позицію.
На новострой возможно цены и такие, но на вторичке в ТОП-5, областных центрах, многих районах цены намного ниже. Также намного ниже аренда и зарплата. А так как уровень зарплат очень низкий, поэтому и отложить ничего не удается.
-
Тори
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 62 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 19:03
Тори написав:На новострой возможно цены и такие, но на вторичке в ТОП-5, областных центрах, многих районах цены намного ниже. Также намного ниже аренда и зарплата. А так как уровень зарплат очень низкий, поэтому и отложить ничего не удается. Тори, Вы думаете, буДІвеЛЬНик не знает, какие зарплаты (доходы) у населения в провинции? Он лучше нас с Вами ознакомлен! А мульку тут травит, чтоб аленей загнать. Экономическая ситуация в стране неважная, дело пахнет девальвацией гривны. Вот он и торопится рекламировать свою продукцию, покуда спрос не упал.
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 19:14
Нещодавно прийшла до мене одна думка. Каста забудовників київського РН давно сформована. Це закрита спільнота, яка живе по своїм сірим правилам. Просто так новачку почати будувати анріал. Тому, думаю, ціни на монопольному ринку первинної нерухомості суттєво не зміняться у найближчі 5-10 років. Проте пропозиція старого житла у кілька разів більша ніж новобудов. Тому у першу чергу можуть подешевшати певні категорії вторинного ринку. Можлива зміна моделі ринку київської нерухомості. Локомотивом ринку стане старий житловий фонд, а не новобудови Збирати кошти будуть під купівлю на вторинному ринку. Тобто омріяним житлом і першою покупкою для сім’ї стане, наприклад, старий хрущ, а не панелька на троєщині. Купувати на первинному ринку будуть за рахунок продажу старого житла плюс доплати. Проілюструю на такому прикладі: 1. Молода сім’я безхатченків збирає кошти ~10 років (вважаю, що це адекватний термін) і купує 1к у ДВРЗ чи Соцмістечку. 2. Бувший власник панельного хрущика докладає свої збереження за ~10 років і переїджає на такі бажані позняки-осокорки у 1к панельку від Київміськбуду.
Думаю новобудови не стануть доступніші пересічним, а от старий житловий фонд можливо.
-
slonic32
-
-
- Подякував: 46 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
-
Профіль
-
-
|