|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 04 лют, 2012 13:58
убийца эфира написав:... попасть могут его покупатели но не он....
хехе кому это хорошо известно, как не тебе ))) так он это и делает наращивая количество метров квадратных в обороте...
так вроде он выводит бабло в торговлю, как направление, дающее постоянный доход впрочем застрять в бетоне (продавая по квартире в год, а то и в два) назвать "наращиванием оборота" разве шо экономически неграмотный может впрочем тут на ветке их большинство, "риалторов" так сказать
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 лют, 2012 14:03
budivelnik написав:]На сьогодні я в м2 вкладаю всі вільні кошти.[/i][/b] , адже час йде .
советую поторопиться бо Недвижимость всегда будет в цене, через несколько лет вы в любом случае сможете получить прибыль от ее продажи. Кроме того, это еще и пассивный доход, который можно получать от сдачи в аренду – рассказывает частный риэлтор Алина Дудник. Мы столкнулись с тем, что спрос превышает предложение.
Большая часть наших квартир уходит на момент монтажа котлована и строительства первых этажей высотного дома, к моменту сдачи объекта в эксплуатацию остается буквально несколько позиций. Думаю, у других застройщиков аналогичная ситуация – проккоментировала директор “БилдГруппМенеджмент” Инна Бречко.
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 лют, 2012 14:08
Андрей_В написав: убийца эфира написав:... попасть могут его покупатели но не он....
так он это и делает наращивая количество метров квадратных в обороте...
так вроде он выводит бабло в торговлю, как направление, дающее постоянный доход впрочем застрять в бетоне ( продавая по квартире в год, а то и в два) назвать "наращиванием оборота" разве шо экономически неграмотный может впрочем тут на ветке их большинство, "риалторов" так сказать
Є фантазії - а є реалії В реальному світі в нерухомості постійно від 400 м2 до 650 м2: ( на сьогодні 400) по приблизній ціні в 700 = 280000 в торгівлю було виведено в 2009-2010 роках - 80 000 То як я все таки працюю в будівництві чи в торгівлі ? ПС По три квартири в рік в середньому Ту СашаСаша, спробуйте без наливання кровю очей зрозуміти різницю між будівельником і інвестором . Будівельник заробляє не за рахунок зміни ціни на нерухомість , а на різниці між вартістю створення і ціною продажі. Так як нормальна маржа приблизно 30-40% ( в абсолютних цифрах ) і 10-20%( після врахування інфляції ) - а за останній два роки навіть індекси не показали падіння більшого ніж 10% , - то й виходить що на сьогодні будівельники працюють в плюс. Інвестор - отримує кошти за ризик ( купуючи в недобудованому будинку і продаючи через пів-року рік - в добудованому і зданому+частково обжитому ) В інвестора такої маржі не має , тому в деяких випадках він повинен усереднюватись . Будівельники - не будуть продавати дешевше вартості створення тому що тоді їх діяльність втрачає економічнийц сенс.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 04 лют, 2012 14:17, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 04 лют, 2012 14:15
budivelnik написав:без наливання кровю очей
Идиты там где потемнее озлоблынные индивидуум ! Определись кто ты ! То ты всё зароблене вкладываешь в м2 (наверное это можно прировнять как инвестиции) , то ты строишь  Если бы строил за деньги клиента то - СТРОИТЕЛЬ , если строишь за свои и потом продаёшь то ИНВЕСТОР + СТРОИТЕЛЬ ! Морочишь голову и только
Востаннє редагувалось obval в Суб 04 лют, 2012 14:29, всього редагувалось 2 разів.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 04 лют, 2012 14:18
sashaa250174 написав: budivelnik написав:без наливання кровю очей
Идиты там где потемнее озлоблынные индивидут ! Определись кто ты ! То ты всё зароблене вкладываешь в м2 (наверное это можно прировнять как инвестиции) , то ты строишь 
А зелені чоловічки де ? Саша - я пробую тобі щось пояснити - а ти слиною бризгаєш . Якщо я тобі настільки не приємний , то в ігнор мене - і дивишся слина при тобі залишиться. На рахунок вкладаєш/будуєш - визначся. Я беру свої гроші - їх вкладаю в будівництво - отримую додаткову вартість на збудованому - знову вкладаю - і так далі по колу. А кошти які постійно в мене збільшуються вкладаю крім будівництва ще й у відпочинок і сімю. Так буде зрозуміліше ? Чи ти навіть насіння на базарі купуєш з допомогою батьківського або банківського кредиту , тому й не розумієш /або не уявляєш , що в людини можуть бути й свої обігові кошти для праці ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 04 лют, 2012 14:22, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 04 лют, 2012 14:21
budivelnik написав: sashaa250174 написав: budivelnik написав:без наливання кровю очей
Идиты там где потемнее озлоблынные индивидут ! Определись кто ты ! То ты всё зароблене вкладываешь в м2 (наверное это можно прировнять как инвестиции) , то ты строишь 
А зелені чоловічки де ? ->"без наливання кровю очей" - ЗЕЛЕНІ ЧОЛОВИЧИКИСаша - я пробую тобі щось пояснити - а ти слиною бризгаєш . Якщо я тобі настільки не приємний , то в ігнор мене - і дивишся слина при тобі залишиться.
А я с тобой и не общался я с уе о твоём примере ,
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 04 лют, 2012 14:42
sashaa250174 написав: budivelnik написав: sashaa250174 написав:Если бы строил за деньги клиента то - СТРОИТЕЛЬ , если строишь за свои и потом продаёшь то ИНВЕСТОР + СТРОИТЕЛЬ ! Морочишь голову и только
Так буде зрозуміліше ? Чи ти навіть насіння на базарі купуєш з допомогою батьківського або банківського кредиту , тому й не розумієш /або не уявляєш , що в людини можуть бути й свої обігові кошти для праці ?
ЕЩЁ И НЕУЧ !!! 
Хто з нас хто - залишимо на потім А на рахунок інвестор-будівельник. Відповім просто Я бізнесмен , тому одночасно є не тільки інвестором і будівельником , але й проектантом , фінансистом , продавцем.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 04 лют, 2012 15:12
budivelnik написав:То як я все таки працюю в будівництві чи в торгівлі ? ПС .
в торговле в бетоне просто застрял
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 лют, 2012 16:03
Андрей_В написав: budivelnik написав:То як я все таки працюю в будівництві чи в торгівлі ? ПС.
в торговле в бетоне просто застрял А якась аргументація з поясненнями чому : в 2009-2010 я в торгівлю вклав 80 000 , а в будівництві збудував 650 м2( по моїй інформації це 325 000 ) У Вас є ?1 Заперечувати що станом на середину 2009 на місці сьогоднішньої другої частини було пусте місце - я надіюсь Ви не будете , а будете , так в мене фото є 2 Заперечувати що Ви в 2009 заявляли що я застряг в бетоні в першій частині - я надіюсь Ви також не будете , а будете , так я Ваші цитати швиденько знайду в архіві , Ви ж мене знаєте , мене 12000 повідомлень не зупинять .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 04 лют, 2012 16:26
budivelnik написав:12000 повідомлень
да я вот тоже непойму Андрея. то говорит что ему побоку недвижисочть и что купит исключительно для инвестиции.. как то странно он уже 4 года мониторит ради инвестиции. за ето время только на етом форуме написал 12300 сообщений. если прикинуть что на сообщение 5-7 минут. тоесть зашел, почтал, ответил... то ето получаеться 1200 часов  = 205 рабочих дней = 8.5 месяца без оставновки писать на форуме  = (если средняя зп у нормального сотрудник примерно 1500уе ) = 12800 уе  как то странно.. зачем тратить столько времени Андрей а ? а если учесть что он активный на еще 2ух форумах  короче беда с Андреем 
-
Сиплый
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
|