|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 05 лют, 2012 20:18
Lano написав:вижу прогресс в понимании появился и глаза открылись? пришли наконец к тому что с 2000 подорожала не только недвига в разы, а ТАКЖЕ - и ТНП и энергоносители и услуги; и доходы выросли в 8-9 раз в грн (с 480 грн в 2000 до 4200 в 2012)!
да это так, все выросло, особенно то , шо привязано к мировым ценам но бетон поболее всего сравнивать надо не с тем, чем вам удобно, а с продукцией внутреннего пр-ва, к примеру с Ланосом, либо другой продукцией местного машиностроения как не крути, а цены на бетон ПЕРЕГРЕТЫ в силу 100 раз указанных причин и бетон буиттокадешеветь, не взирая на то, шо кто то в нем застрял ипатечно
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лют, 2012 20:23
budivelnik написав:Ти хоч знаєш пропусну спроможність наших митниць і їх кількість в 1990-2000 роки на західному напрямку ? ..
в любом случае не взирая на все это дифсита авто не было цены на них не могли быть перегреты и следовательно бетон подорожал значительно поболее, чем продукция машиностроения внутреннего пр-ва(не обязательно лайнос) т.е. Пузырь, типичный, банальный, спекулятивный итдитп
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лют, 2012 20:26
убийца эфира написав:помню в 2000 году когда всё было дёшево. при этом всё ж дёшево было по словам Андрея_В
да все буит хорошо - бетон даражать, а грн на депо тока крепчать а про 2000, ну так ты маленький был исчо, жить хорошо т.е. ты не являлся участником РН
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лют, 2012 20:32
Андрей_В написав: budivelnik написав:Ти хоч знаєш пропусну спроможність наших митниць і їх кількість в 1990-2000 роки на західному напрямку ? ..
в любом случае не взирая на все это дифсита авто не было цены на них не могли быть перегреты и следовательно бетон подорожал значительно поболее, чем продукция машиностроения внутреннего пр-ва(не обязательно лайнос) т.е. Пузырь, типичный, банальный, спекулятивный итдитп
Андрій А чи знаєш ти як нормальні гравці регулюють , щоб не було дефіциту ? Я знаю як мінімум два важелі . 1 Знаючи скільки є потенційно грошей на продукцію яку я випускаю і знаючи максимальні обєми у фізичному виразі які я зможу доставити на ринок я використаю як кількість товару так і його ціну. Тому в мене ринок завжди буде врівноваженим. 2 Яскравий приклад - це зменшення обємів будівництва в Україні і не зменшення цих обємів в Києві . Висновок простий. В державі загалом грошей на житло не вистарчає ( для сьогоднішнього рівня цін ) , а в Києві - достатньо , тому в Києві нарощуються обєми , а в Україні - стабілізуються.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 05 лют, 2012 20:36
budivelnik написав:Висновок простий.
да начхать население сокращается хрущи нихто не сносит (т.е. из эксплуатации жилье не выпадает - токма не нужно госкомстата))) - я лучше своими глазами как нибудь обойдусь))) народ самостроиться потихоньку без первички обойдемся скорей бы они все распродали "успешным" и свернули деятельность - вторичка побыстрей прийдет к адекватным ценам)))
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 лют, 2012 20:38
Андрей_В написав:без первички обойдемся скорей бы они все распродали "успешным" и свернули деятельность - вторичка побыстрей прийдет к адекватным ценам)))
100% быстрее бы уже те АленИ покупали 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 05 лют, 2012 20:46
Андрей_В написав:без первички обойдемся скорей бы они все распродали "успешным" и свернули деятельность - вторичка побыстрей прийдет к адекватным ценам)))
сокращение производства приведет к падению цены???? дааа, и это заявляет человек который тут позиционирует себя как супермега гуру финансово-экономических реалий да и вообще во всех сферах типа спец...
-
Lano
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 05 лют, 2012 20:50
Андрей_В написав: budivelnik написав:Висновок простий.
да начхать население сокращается хрущи нихто не сносит (т.е. из эксплуатации жилье не выпадает - токма не нужно госкомстата))) - я лучше своими глазами как нибудь обойдусь))) народ самостроиться потихоньку без первички обойдемся скорей бы они все распродали "успешным" и свернули деятельность - вторичка побыстрей прийдет к адекватным ценам)))
1 Я що заперечував що населення скорочується ? Я завжди писав ( вже роки зо три) За рахунок зменшення кількості населення , щорічно житлові умови середньостатистичного покращуються на 0,1 м2 в рік . Для Андрія_в За рахунок зменшеня населення , за 40 років , твоя кількість м2 збільшиться на 4 м2  , правда і за них прийдеться заплатити.( + отримаєш спадщину , при умові що батьки були розумніші ніж твої сьогоднішні висновки) 2 Яка різниця для кого будують ? На продаж , чи для себе. В будь якому випадку - це первинка . На рахунок дорожче це чи дешевше - я вважаю ( і закликаю всіх ) що будувати для себе дешевше , але при цьому впевнений що без послуг подібних до мене Вам все одно не обійтисю 3 Як тільки прихід нового житла наблизитьбся до 0 , так відразу на вторинному ринку зникне обмежувач під назвою ціна на нове житло . Якщо на цей момент житла буде більше ніж кількість бажаючих його купити - ціна вниз , якщо бажаючих більше - ціна вверх . Поки що потреба в житлі ( в крайньому випадку в Києві - вища ніж кількість житла. Всі і Андрій в тому числі не проти розширитись).
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 05 лют, 2012 20:53
Lano написав: Андрей_В написав:без первички обойдемся скорей бы они все распродали "успешным" и свернули деятельность - вторичка побыстрей прийдет к адекватным ценам)))
сокращение производства приведет к падению цены???? дааа, и это заявляет человек который тут позиционирует себя как супермега гуру финансово-экономических реалий да и вообще во всех сферах типа спец...
Товарищь Лано оно (производство бетона) и так сократилось , а где рост цен ? НавпакЫ акции устраивают  Щось не тЭ !!!
Востаннє редагувалось obval в Нед 05 лют, 2012 20:55, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 05 лют, 2012 20:54
тоже нравится жить в панельных помойках среди "тихих алкашей", как сеску?  а, я забыл, там же звукоизоляция лучше, чем в монолите  ох и смешные же вы ребята.
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему