Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sasza написав:А куда переходим если не секрет, где сейчас дают больше 19, а то у меня тоже через 10 дней возможно расставание?
Ребята, я никого не агитирую. Но!!! Вопрос в том, что если вы даже очень хорошо поищете, то врядли найдёте выше 19%. Поезда ушли. Сам впрыгнул в последний вагод 20 % в УПБ и в Активе под 20,5%. Так что никогда не говори никода...
tatop написав:Порт, Тавриці потрібна наша підтримка у вигляді депозитів. Якихось 1-2 відсотки в іншому банку погоди не зроблять.
Підтримуйте, хто заважає? Можете всі свої гроші покласти під 3% у Таврику, хоча навряд чи ви це зробите. А власне чому так потрібна підтримка? Щось не так у банку?
tatop написав:Порт, Тавриці потрібна наша підтримка у вигляді депозитів. Якихось 1-2 відсотки в іншому банку погоди не зроблять.
Підтримуйте, хто заважає? Можете всі свої гроші покласти під 3% у Таврику, хоча навряд чи ви це зробите. А власне чому так потрібна підтримка? Щось не так у банку?
Появиться звітність за січень 2012, можна буде предметніше. Щось на сайті не поспішають її розміщувати, навіть в дуже обрізаному вигляді. А ризики, моя думка, як були вищі середніх так і лишаються. При цьому слід зауважити, що всі свої зобовязання повністю виконують. До цих пір не можу заспокоїтись, це особисте, для чого прогнали Дробязко? Подобається мені цей чоловяга своєю відвертістю.
tatop написав:До цих пір не можу заспокоїтись, це особисте, для чого прогнали Дробязко? Подобається мені цей чоловяга своєю відвертістю.
Мабуть саме за надмірну відвертість...
P.S. В 2000 році пан Анатолій особисто подарував мені примірник журналу "Мир денег". На той час від там був керівником проекту та науковим редактором. Прочитав журнал і відтоді почав цікавитися грішми
sasza написав:А куда переходим если не секрет, где сейчас дают больше 19, а то у меня тоже через 10 дней возможно расставание?
Для тех клиентов , которые переоформляют с депо "Таврийское Рождество" на новый депо "Таврийская весна" - банк дает бонус : 0,5 % ... Так , что средняя ставка за 180 дней составляет - 19,5 % годовых ...
Для тех клиентов , которые переоформляют с депо "Таврийское Рождество" на новый депо "Таврийская весна" - банк дает бонус : 0,5 % ... Так , что средняя ставка за 180 дней составляет - 19,5 % годовых ...[/quote] Верно, но это 19,5% за 180 дней, а в Дельте то же на 90 дней. А что будет с гривней через полгода неизвестно никому.