Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 326327328329330 ... 10107>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank 3.1 5 1070
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
20%
217
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
181
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
183
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
27%
290
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
199
Всього голосів : 1070
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2012 14:28

Re: Альфа-Банк

yavfast написав:про которую узнаешь уже после окончания срока депозита

Про це пишеться одразу при укладанні депозита. Не всі депозити через інтернет-банк з автопролонгацією.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2012 00:14

Вы перед поездкой в Европу, уведомляли банк, куда направляетесь? По умолчанию, банк разрешает платежи только в пределах Украины. Ну, типа, система безопасности и всё такое...
[/quote]

А что для карт Альфа Банка, чтобы ими пользоваться за границей - надо заранее уведомлять банк куда едешь? Цель поездки, имена и фамилию и телефоны, с кем будешь встречаться тоже надо указывать? Другие банки такого не требуют, наверное у них с безопасностью проблемы...
rkn

Подякував: 11 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2012 00:28

rkn
Нет , не требуют . Вы можете поехать не предупредив , только будет сюрприз - карта будет заблокирована. Не у всех банков это указано , но многие блокируют. Поэтому лучше позвонить и попросить снять.
Batarejkin

Подякував: 13 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2012 11:03

BBC написав:
  yavfast написав:про которую узнаешь уже после окончания срока депозита

Про це пишеться одразу при укладанні депозита. Не всі депозити через інтернет-банк з автопролонгацією.

Да пишется про "можливiсть", а не обязательность...
yavfast

Подякував: 3 раз.
Подякували: 43 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2012 18:34

Тракторист
Не знаю уж насчет Европы и Китая... Мой случай: в прошлом году собрался в Россию и подстраховался, позвонив в Альфу. Мол, буду там вовсю юзать кредитку, снимите ограничения. В колл-центре довольно искренне удивились - на **а вы нам по этому поводу звоните: езжайте и юзайте как хотите. Что я и сделал безо всяких ограничений. Но, судя по последним постам, они все же существуют, и как "внутренние правила" безопасности. Знать бы всё об этих банках, знал бы и где соломки подстелить.
olmss

Подякував: 26 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2012 19:25

olmss
Мой опыт.
Сл. банки просили предварительно звякнуть при поездке заграницу (2010, 2011 гг): Альфа, Астра, Крещатик, ПУМБ, Форум. Причем все требовали полный перечень стран. Вот Универсал в 2009 просто попросил сообщить, шо будут оплаты заграницей без уточнения стран.
А кроме этого, некоторые страны относятся к так называемым рисковым, в т.ч. Россия и Польша... и опер. по картам там могут быть изначально заблокированы...об этом есть приписки мелким шрифтом в тарифах :(
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 12 бер, 2012 23:06

clientage
Спасибо! Возьму на заметку для будущего.
olmss

Подякував: 26 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2012 11:45

sleshiy Доброго дня!
По плані депозита нічого сказати хорошого не можу.
А от в плані кредиту багато "хорошого" сказати можна. Недавно мені з колегою знадобилися невеличка сума кредиту, для відкриття нового бізнесу, звернулися в головне відділення Альфа-Банку у Львові, що на пл. Ринок. Мій колега Фізична особа підприємець, я - офіційно працюю на нього ( виступав як поручитель ). Доходи в нас доволі хороші, та й з активів в мене машина і квартира, в нього дві машини і квартира. Ці всі документи ми подали, що по доходу і по активам. Спеціаліст, так званий, тиждень тягнув по одному документу щодня, чого зразу не можна сказати весь перелік не зрозуміло. Головне вони позиціюють себе, як банк що надає рішення за пару годин, а реклама в них ще є, така мов якщо не дамо рішення зразу, то знизимо процентну ставку на 5%. Чуш! Сказав спеціаліст, що передзвонить на днях і скаже результат. Чекали 7 робочих днів, ні слуху, ні духу, тоді набрали самі, відповідь в телефон:"Я вибачаюся, але рішення ще не має, чекайте я вас наберу".
Гроші ми силою витягнули з обороту і вже відкрили новий бізнес, а його "чекайте" тягнулося ще півтора тижня. Тоді ми самі передзвонили і відмовилися від їх послуг.
Висновок: поганий банк і погані спеціалісти. Більше туди не звернуся ні за якими послугами. О так вони втрачають платоспроможних клієнтів. :|
Artim

Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2012 12:14

Отримав кредит в Альфа за один день))))

Доброго дня!
А от в плані кредиту багато "хорошого" сказати можна. Недавно мені з колегою знадобилися невеличка сума кредиту, для відкриття нового бізнесу, звернулися в головне відділення Альфа-Банку у Львові, що на пл. Ринок. Мій колега Фізична особа підприємець, я - офіційно працюю на нього ( виступав як поручитель ). Доходи в нас доволі хороші, та й з активів в мене машина і квартира, в нього дві машини і квартира. Ці всі документи ми подали, що по доходу і по активам. Спеціаліст, так званий, тиждень тягнув по одному документу щодня, чого зразу не можна сказати весь перелік не зрозуміло. Головне вони позиціюють себе, як банк що надає рішення за пару годин, а реклама в них ще є, така мов якщо не дамо рішення зразу, то знизимо процентну ставку на 5%. Чуш! Сказав спеціаліст, що передзвонить на днях і скаже результат. Чекали 7 робочих днів, ні слуху, ні духу, тоді набрали самі, відповідь в телефон:"Я вибачаюся, але рішення ще не має, чекайте я вас наберу".
Гроші ми силою витягнули з обороту і вже відкрили новий бізнес, а його "чекайте" тягнулося ще півтора тижня. Тоді ми самі передзвонили і відмовилися від їх послуг.
Висновок: поганий банк і погані спеціалісти. Більше туди не звернуся ні за якими послугами. О так вони втрачають платоспроможних клієнтів.
Artim

Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2012 21:44

Artim написав:Доброго дня!
Висновок: поганий банк і погані спеціалісти. Більше туди не звернуся ні за якими послугами. О так вони втрачають платоспроможних клієнтів.

так для отримання швидкого кредиту Вам потрібно було звернутись мабуть у відділ обслуговування фіз осіб, а з Вашого тексту можна зробити висновок що кредитну заявку розглядали відділі малого бізнесу (думаю що процедура видачі відрізняється, в тому числі по термінах :) )
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

#<1 ... 326327328329330 ... 10107>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор