Про це пишеться одразу при укладанні депозита. Не всі депозити через інтернет-банк з автопролонгацією.
|
|
![]() Вы перед поездкой в Европу, уведомляли банк, куда направляетесь? По умолчанию, банк разрешает платежи только в пределах Украины. Ну, типа, система безопасности и всё такое...
[/quote] А что для карт Альфа Банка, чтобы ими пользоваться за границей - надо заранее уведомлять банк куда едешь? Цель поездки, имена и фамилию и телефоны, с кем будешь встречаться тоже надо указывать? Другие банки такого не требуют, наверное у них с безопасностью проблемы... ![]() rkn
Нет , не требуют . Вы можете поехать не предупредив , только будет сюрприз - карта будет заблокирована. Не у всех банков это указано , но многие блокируют. Поэтому лучше позвонить и попросить снять.
![]() Тракторист
Не знаю уж насчет Европы и Китая... Мой случай: в прошлом году собрался в Россию и подстраховался, позвонив в Альфу. Мол, буду там вовсю юзать кредитку, снимите ограничения. В колл-центре довольно искренне удивились - на **а вы нам по этому поводу звоните: езжайте и юзайте как хотите. Что я и сделал безо всяких ограничений. Но, судя по последним постам, они все же существуют, и как "внутренние правила" безопасности. Знать бы всё об этих банках, знал бы и где соломки подстелить. ![]() olmss
Мой опыт. Сл. банки просили предварительно звякнуть при поездке заграницу (2010, 2011 гг): Альфа, Астра, Крещатик, ПУМБ, Форум. Причем все требовали полный перечень стран. Вот Универсал в 2009 просто попросил сообщить, шо будут оплаты заграницей без уточнения стран. А кроме этого, некоторые страны относятся к так называемым рисковым, в т.ч. Россия и Польша... и опер. по картам там могут быть изначально заблокированы...об этом есть приписки мелким шрифтом в тарифах ![]() ![]() sleshiy Доброго дня!
По плані депозита нічого сказати хорошого не можу. А от в плані кредиту багато "хорошого" сказати можна. Недавно мені з колегою знадобилися невеличка сума кредиту, для відкриття нового бізнесу, звернулися в головне відділення Альфа-Банку у Львові, що на пл. Ринок. Мій колега Фізична особа підприємець, я - офіційно працюю на нього ( виступав як поручитель ). Доходи в нас доволі хороші, та й з активів в мене машина і квартира, в нього дві машини і квартира. Ці всі документи ми подали, що по доходу і по активам. Спеціаліст, так званий, тиждень тягнув по одному документу щодня, чого зразу не можна сказати весь перелік не зрозуміло. Головне вони позиціюють себе, як банк що надає рішення за пару годин, а реклама в них ще є, така мов якщо не дамо рішення зразу, то знизимо процентну ставку на 5%. Чуш! Сказав спеціаліст, що передзвонить на днях і скаже результат. Чекали 7 робочих днів, ні слуху, ні духу, тоді набрали самі, відповідь в телефон:"Я вибачаюся, але рішення ще не має, чекайте я вас наберу". Гроші ми силою витягнули з обороту і вже відкрили новий бізнес, а його "чекайте" тягнулося ще півтора тижня. Тоді ми самі передзвонили і відмовилися від їх послуг. Висновок: поганий банк і погані спеціалісти. Більше туди не звернуся ні за якими послугами. О так вони втрачають платоспроможних клієнтів. ![]()
![]() Отримав кредит в Альфа за один день))))Доброго дня!
По плані депозита нічого сказати хорошого не можу. А от в плані кредиту багато "хорошого" сказати можна. Недавно мені з колегою знадобилися невеличка сума кредиту, для відкриття нового бізнесу, звернулися в головне відділення Альфа-Банку у Львові, що на пл. Ринок. Мій колега Фізична особа підприємець, я - офіційно працюю на нього ( виступав як поручитель ). Доходи в нас доволі хороші, та й з активів в мене машина і квартира, в нього дві машини і квартира. Ці всі документи ми подали, що по доходу і по активам. Спеціаліст, так званий, тиждень тягнув по одному документу щодня, чого зразу не можна сказати весь перелік не зрозуміло. Головне вони позиціюють себе, як банк що надає рішення за пару годин, а реклама в них ще є, така мов якщо не дамо рішення зразу, то знизимо процентну ставку на 5%. Чуш! Сказав спеціаліст, що передзвонить на днях і скаже результат. Чекали 7 робочих днів, ні слуху, ні духу, тоді набрали самі, відповідь в телефон:"Я вибачаюся, але рішення ще не має, чекайте я вас наберу". Гроші ми силою витягнули з обороту і вже відкрили новий бізнес, а його "чекайте" тягнулося ще півтора тижня. Тоді ми самі передзвонили і відмовилися від їх послуг. Висновок: поганий банк і погані спеціалісти. Більше туди не звернуся ні за якими послугами. О так вони втрачають платоспроможних клієнтів.
![]()
так для отримання швидкого кредиту Вам потрібно було звернутись мабуть у відділ обслуговування фіз осіб, а з Вашого тексту можна зробити висновок що кредитну заявку розглядали відділі малого бізнесу (думаю що процедура видачі відрізняється, в тому числі по термінах ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|