Квесторе, як рахуєте, чим викликана щедрість Дельтабанку (22% в грн. та 10 в баксах на сьогдніяшній день на фоні інших, навіть маленьких, куркулів виглядають досить сміливо)? Може розраховують на чималу осінню девальвацію національного тугрика, чи може в Лагуна справи пішли паршивенько? дякую за відповідь!
ihorsic написав:Доброго вечора шановні! Чи не підкажете як там БМ банка поживае? З огляду на всі перепетії. Чи можна довірити трохи кревних?
З 26 березня БМ банка зменшила відсотки за депозитами, отже гроші не дуже потрібні. Складається враження, що не знають куди прилаштувати ті, що вже є. Вроді менеджмент Юнекса щільно зайшов в банк. Але щось процес купівлі Новинським дуже затягується. Почали показувати серйозні збитки. Видно хочуть забрати БМ майже даром. Юрики трохи за січень повтікали, активи просіли. Капіталу трохи розтринькали. Процес турбулентності в БМ банку продовжується. Я б почекав даних за лютий, а вже потім вирішував. Всерівно відсотки підтанули.
Вообще проблема этих терминалов в высоких комиссиях. Например, снимает СПД офис, торгует компьютерными комплектующими с оборотом до 3000000 в год. Накрутка у него будет где-то 5-10%. вычтите налоги, аренду, оплату транспортировки товара от поставщика и брака назад, и зп 1-2 сотрудников. Останется как раз 4-6% прибыли от оборота. и отдать банку 3% за терминал? извольте.
Дороговасто как то 1,7% примерно так. И потом - как не глянешь, скидки на технику 10 ! 15 ! 25! процентов. 1,7 - 2 - можно и вместить Кроме того - а ведь сколько кредиток можно будет вычистить
А може, хай підприємець сам вирішує "можно вместить или нет 1,7-2%", а то банківскьке лобі вже не знає як ще грошенят "срубить", а для пересічного це буде означати підвищення ціни, і я думаю не на 2%.
Вообще проблема этих терминалов в высоких комиссиях. Например, снимает СПД офис, торгует компьютерными комплектующими с оборотом до 3000000 в год. Накрутка у него будет где-то 5-10%. вычтите налоги, аренду, оплату транспортировки товара от поставщика и брака назад, и зп 1-2 сотрудников. Останется как раз 4-6% прибыли от оборота. и отдать банку 3% за терминал? извольте.
Дороговасто как то 1,7% примерно так. И потом - как не глянешь, скидки на технику 10 ! 15 ! 25! процентов. 1,7 - 2 - можно и вместить Кроме того - а ведь сколько кредиток можно будет вычистить
А може, хай підприємець сам вирішує "можно вместить или нет 1,7-2%", а то банківскьке лобі вже не знає як ще грошенят "срубить", а для пересічного це буде означати підвищення ціни, і я думаю не на 2%.
Это делают, чтоб с предпринимателей можно было налоги снимать - ставят кассовые аппараты + терминалы. Государство - аппарат насилия За удовольствие нужно платить