|
Банк Форум - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 05 кві, 2012 11:33
g-news написав:Народ, а у кого сколько ходят деньги при проплате в другой банк через и-банкинг?
За последние 2 недели лично мне не удалось провести удачные платежи в другие банки. Причем деньги просто молча возвращаются и все, и платежек даже нет отказанных, просто провелся платеж это отображается в платежах интернет банкинга (мемориальный ордер заполнен - только в назначение платежа в конец почему то автоматически дописывается номер карточного счета обрамленный решетками с которого идет платеж), потом в счетах по карте снятие с карты как "покупка" (почему так- непонятно) + мемориальный ордер с пустыми реквизитами, и все. Через 3 дня деньги молча возвращаются на счет и все... Да, и платеж идет с карточного счета Форума, на карточный счет в другом банке, через транзитный счет другого банка, валюты карт совпадают... В поддержке Форума говорят, что платеж с банка уходит, потом возвращается как отказанный и все... Что не так в Форуме сказать не могут. Другой банк уже озадачен, ждем-с ответа. Это безобразие наблюдается и у других клиентов... Причем по тем же реквизитам и назначением платежа с другого банка платежи проходят на ура.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 кві, 2012 11:45
riwalir За ЖКХ платил?
-
g-news
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 кві, 2012 11:49
Да, у них там техпроблемы с прошлой недели. Убытки конечно никто не компенсирует. Немецкое качество с нашими людьми-гремучая смесь.
-
DENVER_S
-
-
- Подякував: 710 раз.
- Подякували: 548 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 кві, 2012 14:58
Нещодавно, а саме 2 квітня ц.р., довелося вчергове переконатись у "сервісі" цього члена групи німецького Комерцбанку на рідних теренах. Біля 16:30 мене змусили простояти біля 25 хв. за дверима відділення на вул.Ів.Франка 9 у Львові, не зважаючи на дощ і вітер, і при цьому не пояснюючи причину такого "гостинного прийому". Набравшись терпіння, вирішив дочекатись чим все закінчиться. Далі було краще - охоронець, відкривши двері, всівся за термінову справу в свій мобільний, касир (яка зобов"язана працювати з клієнтами як мінімум до 17:00) вибігла з відділення очевидно "по справах"), а начальник відділення, яка очевидно весь час спостерігала мене під дверима, спокійно повернулась до свого робочого місця, не те що не вибачившись за змушене очікування, а й не поцікавившись чого ж все таки хотів цей набридливий клієнт. Після моєї скарги мені повідомлено, що причиною в перерві обслуговування була "зарядка" банкомата з середини приміщення, при якому клієнт немає права знаходитись у відділенні. На мої заперечення: 1.цю процедуру необхідно проводити або до, або після роботи відділення; 2."зарядка" проводилась надзвичайно довго - мені повідомлено "такі правила". На такі аргументи мені залишалось лише подати письмову скаргу на ім"я Західного регіонального центру вказаного банку і принципово відмовитись від їх "послуг".
Тому НЕ РЕКОМЕНДУЮ цей банк з наступних міркувань: - роботу з персоналом над поясненням термін "сервіс" там ніхто не проводить і клієнт часто почуваається там "подразником" у розміреному укладі праці його працівників; - такі технічні питання як "зарядка" банкомата чи інші робочі моменти повинні плануватись не на шкоду часові і нервам клієнтів; - клієнт, який довіряє свої гроші банку, повинен мати довіру до самого банку. Причому під банком розумію не вивіску і розписані рекламою переваги, а саме людський чинник - але, як вже зазначено вище, власне із людьми там ніхто не працює!
-
Ilbadir
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 08 кві, 2012 19:42
Ilbadir написав:На такі аргументи мені залишалось лише подати письмову скаргу на ім"я Західного регіонального центру вказаного банку і принципово відмовитись від їх "послуг".
Вам уже что то ответили?
-
my_bank
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 кві, 2012 01:58
my_bank Наразі ні, чекаю -:)
-
Ilbadir
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 09 кві, 2012 07:48
04/04/2012 платил за электроэнергию (разумеется в другой банк) сейчас глянул - деньги не вернулись - мемориальный ордер в системе уже виден
Одним словом платеж прошел, как впрочем и всегда.
Куда и за что платили те, у кого платеж не прошел?
p.s. в новостях сообщение об изменении реквизита, может тут собака зарыта?
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 кві, 2012 11:05
justit написав:04/04/2012 платил за электроэнергию (разумеется в другой банк) сейчас глянул - деньги не вернулись - мемориальный ордер в системе уже виден Одним словом платеж прошел, как впрочем и всегда. Куда и за что платили те, у кого платеж не прошел? p.s. в новостях сообщение об изменении реквизита, может тут собака зарыта?
Вы проверьте баланс счета с которого платили, деньги возвращаются молча. И мемориальный ордер виден, и проведение платежа, и списание, а потом тихо возврат на счет и все, и в отказанных нет, и вообще никаких следов возврата кроме остатка на счету. Для коммуналки настоятельно рекомендую позвонить в поддержку и поинтересоваться не вернулся ли платеж... Реквизиты изменились для платежей ВНУТРИ форума. В другие банки... это реквизиты других банков, и они не менялись, тем более что на одни и те же реквизиты с одного банка через интернет-банкинг платежи проходят, а с Форума нет... как Вы думаете в таком случае какой банк в этом виноват? 
-
_Mykola_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 кві, 2012 12:07
_Mykola_ написав: justit написав:04/04/2012 платил за электроэнергию (разумеется в другой банк) сейчас глянул - деньги не вернулись
Вы проверьте баланс счета с которого платили, деньги возвращаются молча.
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 кві, 2012 12:08
justit написав: _Mykola_ написав: justit написав:04/04/2012 платил за электроэнергию (разумеется в другой банк) сейчас глянул - деньги не вернулись
Вы проверьте баланс счета с которого платили, деньги возвращаются молча.
\ Деньги "возвращаются" 3-4 банковских дня...
-
_Mykola_
-
-
-
-
Профіль
-
-
|