Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
chipmunk написав:Хто зна, за невикористаний пароль в П24 через мордокниг теж 35коп знiмають як в звичайному, чи нi?
Шановний chipmunk, тариф за невикористані одноразові паролі становить 0,35 грн/смс. Списання буде проводитися з Вашої картки у місяці, наступним за звітним. З повагою, ПриватБанк.
super_bizon написав:PrivatBank, почему LiqPay при отправке долларов с долларовой карты другого банка присылает запрос на гривну? И почему у вас в чате мне перед отправкой обещали что будут запрошены доллары и никакой конвертации доллар-гривна-доллар не будет?
Уважаемый клиент, средства были успешно зачислены на счет Ликпей. Конвертация средств не осуществлялась. С уважением, ПриватБанк
super_bizon написав:PrivatBank, почему LiqPay при отправке долларов с долларовой карты другого банка присылает запрос на гривну? И почему у вас в чате мне перед отправкой обещали что будут запрошены доллары и никакой конвертации доллар-гривна-доллар не будет?
Уважаемый клиент, средства были успешно зачислены на счет Ликпей. Конвертация средств не осуществлялась. С уважением, ПриватБанк
Ihor Pavlovycz написав:Сьогодні в мене закінчився депозит. Телефонував вчора у своє відділення разів 10. Або не відповідають або дзвінки збивають. Врешті вирішив зайти, попередити. Сказав, що буду забирати і запитав, коли краще прийти. "А я звідки знаю?" - каже керівник відділення. Добре, прийшов сьогодні вранці. Грошей у касі немає, "ще не завезли". "А не можна було сказати то вчора?" "А Ви про гроші не питали!" Отакий-от сервіс у Львові, відділення по вул. Науковій, 96-Б
Шановний Ihor Pavlovycz, зателефонувати до відділення банку Ви можете за номером 0-800-507-247. Для отримання коштів по закінченні терміну депозиту Вам необхідно заздалегідь замовити суму. Кошти з депозиту були Вам сьогодні виплачені у відділенні банку. З повагою, ПриватБанк.
Шановний Приватбанк: От я й прийшов замовити заздалегідь, а чого ж іще. Раніше телефонував і нічого. Не розумію також, навіщо телефонувати в Дніпропетровськ, якщо відділення знаходиться за 100 метрів. Додам, що Ваш "мультивалютний" працює зовсім не ідеально. Гроші тримав у Вашому банку приблизно два роки. Позаминулого літа операцію купівлі євро не провели. Виявилося лише тоді, коли закінчився термін. Пригадую, я писав заяву, але відповіді так і не отримав. А в серпні минулого року, коли я хотів перейти в іншу валюту, операторка гарячої лінії сказала мені, що на моєму рахунку нуль:). Чи то помилку, чи жарт зясували на місці, зате часу і нервів потратив чимало. Тому, на мою думку, сервіс в Вашому банку міг би бути кращий. З повагою, ІП
такая история: у человека карточный кредит висит с 2008 года, изначально было 3 тыс. грн., сейчас уже 8-10. банк его уже вроде как кошмарить даже перестал. имущества, записаного на человека, нет, но стремает все равно. внимание, вопрос: есть вероятность, что просто спишут долг, испортив историю, и усё? или по-любому ждать исполнителей?
vin_agregat написав:такая история: у человека карточный кредит висит с 2008 года, изначально было 3 тыс. грн., сейчас уже 8-10. банк его уже вроде как кошмарить даже перестал. имущества, записаного на человека, нет, но стремает все равно. внимание, вопрос: есть вероятность, что просто спишут долг, испортив историю, и усё? или по-любому ждать исполнителей?
Счета в других банках есть? обменником привата пользуется? списать по закону могут через 3 года после последней проплаты. и то, зная приват, тока через суд...
Имеет ли право торговая точка по бонус+ отказать в оплате картой по некоторым товарным позициям??? То есть это можно оплатить картой а это у нас и так дешевле всего- платите налом. И далее стандартно: не нравится-не покупайте. я не обязана перед вами отчитываться и т.д. Если есть то в каких законодательных актах это можно почитать?
Приват - банк ще той! Але! Борги треба віддавати усім, а тому хай Приват кошмарить боржників, іншого й бути не може. Інакше жоден банк не існуватиме. Позичив - віддавай. Іншого не дано.