|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 06 кві, 2012 22:00
Ukrainian написав:Сумний досвід ( на счастя не мій ) з ВТБ , Сбербанком , зараз Русский Стандарт . Підтвержує мою власну аксіому в рос банки ні ногою , які б золоті гори там не обіцяли . * Бизнес по Русски * йо ма йо 
нужно хоть раз это ощутить, чтобы понимать, что с русскими банками дело не нужно иметь.... только свой опыт будет ценнее, чем чужой  П.С. Самый хороший учитель - это опыт, правда берет дорого, но объясняет очень доходчиво 
Востаннє редагувалось kievlyanka в П'ят 06 кві, 2012 22:03, всього редагувалось 2 разів.
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2012 22:04
kuynka написав: Ukrainian написав:Сумний досвід ( на счастя не мій ) з ВТБ , Сбербанком , зараз Русский Стандарт . Підтвержує мою власну аксіому в рос банки ні ногою , які б золоті гори там не обіцяли . * Бизнес по Русски * йо ма йо 
нужно хоть раз это ощутить, чтобы понимать, что с русскими банками дело не нужно иметь.... только свой опыт будет ценнее, чем чужой 
Факты в студию! Взрослые люди, а аргументы как в детском саду.
-
cjdean[kompas]
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2012 22:11
cjdean[kompas] написав: kuynka написав: Ukrainian написав:Сумний досвід ( на счастя не мій ) з ВТБ , Сбербанком , зараз Русский Стандарт . Підтвержує мою власну аксіому в рос банки ні ногою , які б золоті гори там не обіцяли . * Бизнес по Русски * йо ма йо 
нужно хоть раз это ощутить, чтобы понимать, что с русскими банками дело не нужно иметь.... только свой опыт будет ценнее, чем чужой 
Факты в студию! Взрослые люди, а аргументы как в детском саду.
какие факты.....  я за банк....я пока заношу бабки в банк... и он стабильно работает, меня все устраивает я своей фразой наоборот говорю, что нужно поработать с банком, а потом говорить или работать и параллельно выявлять ошибки.... 
Востаннє редагувалось kievlyanka в П'ят 06 кві, 2012 22:18, всього редагувалось 1 раз.
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2012 22:17
kuynka написав:какие факты.....  я за банк.... я своей фразой наоборот говорю, что нужно поработать с банком, а потом говорить или работать и параллельно выявлять ошибки.... 
Все сходиться, а ребеночек не наш:) "что с русскими банками дело не нужно иметь...." = "я за банк...."?) Отредактировано: Понял Вашу фразу:)
-
cjdean[kompas]
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2012 22:19
cjdean[kompas] написав: kuynka написав:какие факты.....  я за банк.... я своей фразой наоборот говорю, что нужно поработать с банком, а потом говорить или работать и параллельно выявлять ошибки.... 
Все сходиться, а ребеночек не наш:) "что с русскими банками дело не нужно иметь...." = "я за банк...."?)
так правильно, чтобы понять это, нужно сначала поработать, ведь правда??? 
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2012 23:11
kuynka написав: Ukrainian написав:Сумний досвід ( на счастя не мій ) з ВТБ , Сбербанком , зараз Русский Стандарт . Підтвержує мою власну аксіому в рос банки ні ногою , які б золоті гори там не обіцяли . * Бизнес по Русски * йо ма йо 
нужно хоть раз это ощутить, чтобы понимать, что с русскими банками дело не нужно иметь.... только свой опыт будет ценнее, чем чужой  П.С. Самый хороший учитель - это опыт, правда берет дорого, но объясняет очень доходчиво 
Є таке українське прислів'я * Мудрий вчиться на чужих помилках , розумний на своїх , а дурень не вчиться взагалі , він їх ( помилки ) повторює .*
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 06 кві, 2012 23:18
Ukrainian написав: kuynka написав: Ukrainian написав:Сумний досвід ( на счастя не мій ) з ВТБ , Сбербанком , зараз Русский Стандарт . Підтвержує мою власну аксіому в рос банки ні ногою , які б золоті гори там не обіцяли . * Бизнес по Русски * йо ма йо 
Є таке українське прислів'я * Мудрий вчиться на чужих помилках , розумний на своїх , а дурень не вчиться взагалі , він їх ( помилки ) повторює .*
бывает так, что именно человек совершает те ошибки, которые были неизвестны как мудрому так и умному... и он становится первооткрывателем новых ошибок....  П.С. Сколько бы наши предки не ошибались, нам предстоит продолжить неизбежную традицию
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2012 23:25
cjdean[kompas] написав: Ukrainian написав:Сумний досвід ( на счастя не мій ) з ВТБ , Сбербанком , зараз Русский Стандарт . Підтвержує мою власну аксіому в рос банки ні ногою , які б золоті гори там не обіцяли . * Бизнес по Русски * йо ма йо 
Можно поподробней?)
Відносно ВТБ , була тут тема Як ВТБ кинув клієнтів з їх депозитом Цільовим змінивши всупереч договору умови . Відносно Сбербанку ( який провів ребрединг і тепер гордо носить ім'я Сбербанк России ), так він взагалі найрозумніший серед усіх банків , активи собі , а пасиви республікам . Розгрібають до цього часу . А відносно вашого банку , так для мене вистачило перечитати кілька останніх сторінок на цьому форумі .
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 06 кві, 2012 23:30
Ukrainian написав: cjdean[kompas] написав: Ukrainian написав:Сумний досвід ( на счастя не мій ) з ВТБ , Сбербанком , зараз Русский Стандарт . Підтвержує мою власну аксіому в рос банки ні ногою , які б золоті гори там не обіцяли . * Бизнес по Русски * йо ма йо 
Можно поподробней?)
Відносно ВТБ , була тут тема Як ВТБ кинув клієнтів з їх депозитом Цільовим змінивши всупереч договору умови . Відносно Сбербанку ( який провів ребрединг і тепер гордо носить ім'я Сбербанк России ), так він взагалі найрозумніший серед усіх банків , активи собі , а пасиви республікам . Розгрібають до цього часу . А відносно вашого банку , так для мене вистачило перечитати кілька останніх сторінок на цьому форумі .
А причем тут национальная принадлежность? Как по мне, Вы путаете мягкое с теплым и белое с пушистым. У всех банков есть проблемы в it. У некоторых в большей степени. у некоторых в меньшей. Но приравнивать эти проблемы к национальности.... извините, больше похоже на расизм.
-
cjdean[kompas]
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 кві, 2012 23:37
cjdean[kompas] написав:А причем тут национальная принадлежность? Как по мне, Вы путаете мягкое с теплым и белое с пушистым. У всех банков есть проблемы в it. У некоторых в большей степени. у некоторых в меньшей. Но приравнивать эти проблемы к национальности.... извините, больше похоже на расизм.
Думка моя , поділяти не обов'язково . 
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-