Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
cjdean[kompas] написав:А вы про законодательство не забыли? В России оно "немного" лояльнее чем у нас. Поэтому там и конвертация, и мультивалютные депозиты с возможностью пополнения в любой валюте.
наше законодательство не запрещает делать конвертацию через отделение наше законодательство не запрещает мультивалютные депозиты
Видимо я Вас не так понял. Я имел ввиду ИБ, где в России реализована конвертация и валютные переводы.
говорят в ИБ с конвертацией проблема в том что банк не может идентифицировать клиента но как при этом там разрешают гривневые платежи?
я знаю что начальникам отделений верить нельзя т.к. они не компетентны и вопросы не решают
Так, для информации: Поточний рахунок, операції за яким можуть здійснюватися з використанням спеціальних платіжних засобів, використовується відповідно до визначених Інструкцією № 492 режимів поточних рахунків, зазначених вище, з урахуванням обмежень, установлених законодавством України. Таким обмеженням зокрема є те, що кошти з поточного рахунку клієнта в іноземній валюті не можуть бути використані за допомогою спеціального платіжного засобу для здійснення переказу іноземної валюти в межах України, у тому числі переказу на інші власні рахунки клієнта (п. 8.2. Інструкції №492). Також, згідно п. 3.7. Положення про порядок емісії спеціальних платіжних засобів і здійснення операцій з їх використанням, затвердженого постановою правління НБУ від 30.04.2010 р. 3 223, переказ коштів за операціями, які ініційовані із застосуванням спеціальних платіжних засобів у межах України, здійснюється в гривнях.
я знаю что начальникам отделений верить нельзя т.к. они не компетентны и вопросы не решают
Так, для информации: Поточний рахунок, операції за яким можуть здійснюватися з використанням спеціальних платіжних засобів, використовується відповідно до визначених Інструкцією № 492 режимів поточних рахунків, зазначених вище, з урахуванням обмежень, установлених законодавством України. Таким обмеженням зокрема є те, що кошти з поточного рахунку клієнта в іноземній валюті не можуть бути використані за допомогою спеціального платіжного засобу для здійснення переказу іноземної валюти в межах України, у тому числі переказу на інші власні рахунки клієнта (п. 8.2. Інструкції №492). Також, згідно п. 3.7. Положення про порядок емісії спеціальних платіжних засобів і здійснення операцій з їх використанням, затвердженого постановою правління НБУ від 30.04.2010 р. 3 223, переказ коштів за операціями, які ініційовані із застосуванням спеціальних платіжних засобів у межах України, здійснюється в гривнях.
1. В интернет банкинге Дельта-банка уже работают валютные переводы между своими счетами
2.Думаю эти пункты можно обойти например так валютная карта №1 - запрос на снятие в грн (списание по курсу НБУ) - перевод гривневого еквивалента - запрос на зачисление в грн (зачисление по курсу НБУ) - валютная карта №2
http://www.rsb.ua/deposits/online/maximal/ Условия Валюта вклада — рубль РФ , доллар США, евро Срок вклада — 90–720 дней (определяется вкладчиком) Минимальная сумма вклада — 3000 рублей РФ, 100 долларов США либо 100 евро Банк перестал принимать вклады в гривне?