Західінкомбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 5556575859 ... 135>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Західінкомбанк - БАНКРОТ 2 5 84
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
61%
51
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
10
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
8
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
6%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
12%
10
Всього голосів : 84
Повідомлення Додано: Пон 23 кві, 2012 20:04

"19.04.2012 Погашення кредитів рефінансування
ПАТ „Західінкомбанк”, незважаючи на складний процес виходу з кризи, повільно, але впевнено рухається до стабілізації у роботі, повертаючи кошти, залучені від фізичних та юридичних осіб в т.ч. і бюджетних. Так, нещодавно, банком закрито борг перед Управлінням фінансів та бюджету Луцької міської ради, а в переддень Великодніх свят, Західінкомбанк повністю погасив заборгованість за кредитами рефінансування з Національним банком України, які були отримані в кінці 2008 року. Загалом, з моменту отримання і до сьогоднішнього дня, в рахунок закриття кредитів рефінансування, банком було перераховано Національному банку України коштів на суму понад 114 млн. грн.
Таким чином, банк, після закриття заборгованості перед державними та бюджетними установами, зможе зосередити свої зусилля на подальшому виконанні зобов’язань перед своїми клієнтами. Тільки виваженість, толерантність у взаємних стосунках, та взаємне розуміння ситуації, дозволять цивілізовано вирішити усі спірні питання чи проблеми."

Знущаються, що такі новини на сайті вивішують....Гаврилишини хай горять у Пеклі....
Павлуша

Повідомлення Додано: Чет 26 кві, 2012 08:32

Ура уже скоро :?:

Осталось ждать не долго!!! Ещё каких то там лет 5 и может смогут вернуть мне мой депозит.
Два года не выплачивают и ещё ждать буду (а выбора то и нет .... !!!) Народ, как быть?
Kukish

Повідомлення Додано: П'ят 11 тра, 2012 22:19

Волинські пенсіонери ніяк не можуть отримати кошти, які свого часу розмістили у «Західінкомбанку». Отож, раз-у-раз люди приходять заледве не на штурм фінансової установи.
Про це 10 травня повідомив телеканал «Аверс».
З кожним днем літніх людей біля фінансової установи збирається все більше. Та до приміщення банку їх не пускають: перед людьми просто зачиняють двері. Працівники установи запевняють: так роблять виключно в цілях безпеки.
Отож, вкладники «Західінкомбанку» ледь не штурмують приміщення, намагаючись отримати свої кровно зароблені гроші. Є люди, які ходять сюди рік, є такі, що по два, а є й такі, що з самого заснування установи не можуть досягнути справедливості. Зокрема Євген Герасимчук що тільки не придумував, аби повернути свій вклад. Та все – марно.
Пенсіонер Євген Герасимчук розповів: «Учасник бойових дій, ветеран праці і ветеран військової служби. Служив у ракетних військах стратегічного назначенія 25 років. Обідно: невже власть не може взяти тих мошенніків в руки? Почему так іздіваються з людей? Мені зробили дві операції: з лівої сторони і з правої сторони вирізали… Ну разве ж можна так?»
Інша вкладниця теж поділилася своєю історією: «Як писала – придумувала, що мені на лікування треба, що мені… Що мені радили. То ж мої гроші. Сама їх хочу використати, а не щоб тішився хтось, навіть рідний. Сама, це ж мої гроші! Відказ, відказ, відказ…»
«На смерть складала, на проценти складала, і тепер шо я маю? Фігу я маю!» - поскаржилася ще одна жінка.
У керуючих банком – своя правда. Голова правління фінансової установи Галина Скиба каже, що переймається кожним клієнтом, проте зробити нічого не може. Адже до фінансової ями банк потрапив через попередніх керівників, які зловживали службовим становищем, роздаючи кредити направо і наліво. Однак ситуацію обіцяє виправити у найкоротші терміни. Розповідає: певні повернення та виплати уже відбуваються.
«Зловживання попереднього керівництва, попередніх власників… Наразі банк працює над вирішенням проблеми для того, щоб наслідки такого недолугого, недальнозорого керування якимось чином зменшити. Весь час відбуваються певні повернення і виплати. За підсумками тільки квітня 2012 року в цілому по системі банку було виплачено 2,8 мільйона гривень вкладів і відсотків», - заявила Скиба.
Попри все, банк ще й бореться з позичальниками. А таких, кажуть у фінустанові, - майже весь бізнесовий склад Волині. Тут коментарі, як кажуть, зайві. Та й суперечити цим людям – марно.
Голова правління «Західінкомбанку» зазначила: «Вони – люди впливові, вони самі мають вплив і активно їм користуються для того, щоб чинити спротив банку і відтягувати момент, коли вони таки будуть змушені свої борги повернути. Але будуть змушені, це – однозначно».

http://www.volynnews.com/news/economics ... inkombank/
Павлуша

Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 10:54

Kukish
не так долго ... осенью вступает в силу новый закон гарантирования вкладов в котором исчезла статья о 150000грн сразу после этого банк объявляют банкротом и раздают вкладчикам витину тысячу.
adikali

Подякував: 47 раз.
Подякували: 52 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 чер, 2012 11:39

Сто пудов розведуть.
Korish

Повідомлення Додано: Пон 25 чер, 2012 08:23

А я оптимист ))

Korish
Ну зачем так пессимистично?
Вот я - оптимист!!
Уверен, лет так еще через 5, мне вернут мои!!! (лишь бы они тогда не стоили копейки!)
Ведь вначале предлагали получать каждый месяц по 10 евро, а теперь уже по 45!
Вот только целых 5 лет ходить в банк как на работу не хочется. Я хоть и оптимист - но лентяй!! Да и банк видеть не могу! Аллергия у меня на него. :evil: :twisted:
Kukish

Повідомлення Додано: Пон 25 чер, 2012 08:50

Re: Західінкомбанк

Kukish написав:Korish
Ну зачем так пессимистично?
Вот я - оптимист!!
Уверен, лет так еще через 5, мне вернут мои!!! (лишь бы они тогда не стоили копейки!)
Ведь вначале предлагали получать каждый месяц по 10 евро, а теперь уже по 45!
Вот только целых 5 лет ходить в банк как на работу не хочется. Я хоть и оптимист - но лентяй!! Да и банк видеть не могу! Аллергия у меня на него. :evil: :twisted:

Смотрю Захидинкомбанк по своей наглости переплюнул Надру, на которую у меня осталась аллергия. Этот недобанк(Захидинкомбанк) является очень хорошим примером того,что и небольшой банк не является гарантией быстрого возврата денег в случае проблем у банка - а то есть многие, которые считают, что если банк небольшой, значит денег у фонда хватит и банк быстро ликвидируется либо рекапитализируется.
doctorb

Подякував: 25 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 чер, 2012 14:11

doctorb написав:Смотрю Захидинкомбанк по своей наглости переплюнул Надру, на которую у меня осталась аллергия. Этот недобанк(Захидинкомбанк) является очень хорошим примером того,что и небольшой банк не является гарантией быстрого возврата денег в случае проблем у банка - а то есть многие, которые считают, что если банк небольшой, значит денег у фонда хватит и банк быстро ликвидируется либо рекапитализируется.

это потому, что с 2010 года захеринком принадлежит енакиевским .... так что дело не в размере, дело в том, кто хозяин ...
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 02:18

Я вже півроку відсотки не знімаю, задовбали: прийди запишись на чергу (потрать зодві години) потім через пів місяця прихоть отримай. Двічі на місяць походи з роботи мені відсотки не перекривають. Як би не працював то кумарив би цей банк постійно.
Korish

Повідомлення Додано: Сер 04 лип, 2012 14:45

Я так понял, депозиты не отдают. А как насчет денег с текущих счетов? Проще ли их вернуть? Родители вляпались с этим банком.
pavlo_maksyutenko

#<1 ... 5556575859 ... 135>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє