|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 27 кві, 2012 13:08
Vial написав: Vial написав:sobatachi Большое спасибо. Если нет отделения, можно написать заяву на точке продажи или сообщение в ИБ? На "горячей линии" пообещали вернуть перевод в банк-отправитель в течении 4-х дней. Отпишусь.
Спасибо всем, кто писал по данной теме. Вчера после работы заходил на точку продажи. Заявление не приняли. Сказали обращаться в офис. Офис работает в том-же режиме, что и я + находится далеко. Не поехал. Сегодня в 9-15 проверил ИБ - перевод зачислен на депо (2630).
Так сколько дней Вам зачисляли деньги на депо ?
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 кві, 2012 00:31
Vial написав:ALEX66 Вчера примерно в 10 через ИБ другого банка отправил... сегодня в 9-15 деньги были на депо счету. СМС-инфо отключён. Поэтому точное время зачисления назвать не могу. Условно - на следующий день 
Ну нормальная скорость зачисления , возможно деньги были ещё вечером ... В любом случае это не долго ...
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 10:59
Шановний Kompas, ще вчора відсотки за депозит мали б бути на ВБК, сьогодні їх ще немає. Що це таке? Дельта, Платинум, БМ все як у людей в першій половині дня гроші на картці. Коли виправитесь? Чи за ніч Ви ними кредити овернайт надаєте?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 11:07
tatop написав:Шановний Kompas, ще вчора відсотки за депозит мали б бути на ВБК, сьогодні їх ще немає. Що це таке? Дельта, Платинум, БМ все як у людей в першій половині дня гроші на картці. Коли виправитесь? Чи за ніч Ви ними кредити овернайт надаєте?
Уважаемый tatop, я много раз говорил что синхронизация данных проходит не в он-лайн режиме. Если деньги должны были быть зачислены на Ваш сет 2625/2620/2630 вчера, то они были зачислены вчера. А вот в ИБ они появятся сегодня, после обеда.
-
cjdean[kompas]
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 11:26
cjdean[kompas] написав: tatop написав:Шановний Kompas, ще вчора відсотки за депозит мали б бути на ВБК, сьогодні їх ще немає. Що це таке? Дельта, Платинум, БМ все як у людей в першій половині дня гроші на картці. Коли виправитесь? Чи за ніч Ви ними кредити овернайт надаєте?
Уважаемый tatop, я много раз говорил что синхронизация данных проходит не в он-лайн режиме. Если деньги должны были быть зачислены на Ваш сет 2625/2620/2630 вчера, то они были зачислены вчера. А вот в ИБ они появятся сегодня, после обеда.
Чому ж я їх не зміг зняти в банкоматі БРС сьогодні в десятій годині, якщо вони були зараховані на мій рахунок вчера? Отже, як на мене, вони на картковий рахунок ВБК зараховані вчера не були?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 11:34
tatop написав: cjdean[kompas] написав: tatop написав:Шановний Kompas, ще вчора відсотки за депозит мали б бути на ВБК, сьогодні їх ще немає. Що це таке? Дельта, Платинум, БМ все як у людей в першій половині дня гроші на картці. Коли виправитесь? Чи за ніч Ви ними кредити овернайт надаєте?
Чому ж я їх не зміг зняти в банкоматі БРС сьогодні в десятій годині, якщо вони були зараховані на мій рахунок вчера? Отже, як на мене, вони на картковий рахунок ВБК зараховані вчера не були?
Карточный счет и сама карточка, это две разные программные среды. Деньги на карточный счет начисляться как и должны, вовремя.. а отображаются на карточке с задержкой.
-
cjdean[kompas]
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 11:59
cjdean[kompas] написав: tatop написав: cjdean[kompas] написав:Уважаемый tatop, я много раз говорил что синхронизация данных проходит не в он-лайн режиме. Если деньги должны были быть зачислены на Ваш сет 2625/2620/2630 вчера, то они были зачислены вчера. А вот в ИБ они появятся сегодня, после обеда.
Карточный счет и сама карточка, это две разные программные среды. Деньги на карточный счет начисляться как и должны, вовремя.. а отображаются на карточке с задержкой.
Так як мені їх зняти з карточного счета? Без використання карточки?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-