1 і що на фото вася? 2 і от це на фото купили , ти уявляєш як вони зараз локті гризуть , 140 м2 в чотирьох кімнатній квартирі , що навіть ремонт не спішать робити.Зовсім зажерлись , навітьне догадуються що у васі попа( правда в мене підозра що в нього просто вавка) в голові
Унуноктий написав:ну я же написал что они не професионалы в этом деле... началось всё с того что у моего товарища трое детей... и по деньгам перспектива купить 2к на троещине максимум... но он не стал плакать и ждать "патриста" или "папитьцот" а начал искать варианты... вот и собрались два человека, вложили деньги начали строить... кстати существенный нюанс, продали не готовое по 80 000 а на этапе строительства.... сейчас три квартиры продано но ещё заканчивают чистовую отделку... в себестоимость кстати входит отдельный котёл на каждую квартиру... если бы был один котёл то было бы дешевле....
1 В мене четверо дітей 2 Давайте складемо порівняльну табличку тип робіт__________будівельник____не профі собівартість_________500____________550 ціна продажу_______700-750__________800
Як бачите ,як виробник - я дешевший на 10% , як продавець на 7-15%
Унуноктий написав:ну я же написал что они не професионалы в этом деле... началось всё с того что у моего товарища трое детей... и по деньгам перспектива купить 2к на троещине максимум... но он не стал плакать и ждать "патриста" или "папитьцот" а начал искать варианты... вот и собрались два человека, вложили деньги начали строить... кстати существенный нюанс, продали не готовое по 80 000 а на этапе строительства.... сейчас три квартиры продано но ещё заканчивают чистовую отделку... в себестоимость кстати входит отдельный котёл на каждую квартиру... если бы был один котёл то было бы дешевле....
1 В мене четверо дітей 2 Давайте складемо порівняльну табличку тип робіт__________будівельник____не профі собівартість_________500____________550 ціна продажу_______700-750__________800
Так в чому перевага Ваших не профі ?
та ти просто мегОмен і мегОмозг. ми всі на колінах перед тобою...іди спи...проспишся, може щось розумне скажеш.
ostrovsd написав:а если цена товара целевого вырастет (вдруг!) поболее, чем общий уровень потребительских цен, то как тогда?
Назовем это форс-мажором.
Хрен-мажором. Или кто-то думает, что если он ценник перепишет, то его недвигу немедленно разгребут мажоры? И вообще как это "вдруг!"? Типа: вот сидит продаван и ВНЕЗАПНО (как детская неожиданность) его осеняет хениальная мысля переписать ценник процентов, эдак, на десять вверх? Основания? Предпосылки? Как всегда - НОЛЬ.
ЗЫ. В детстве был довольно-таки тупой стишок про это самое "вдруг", но к данному "предположению" он подходит идеально.
беда-то в том, что ты, несчастье, в детстве-то и осталось. И все, что в детском стишке происходит вдруг, у тебя происходит перманентно
budivelnik написав:Переплутати пластикову вагонку з стіною - це ще треба вміти.
пожалуй ты прав, это вагонка (увеличил в несколько раз) Но, подтеки остаются подтеками
и я вобщем то начинал разговор не для того шоб поддеть просто увидел
тут ничего постыдного нет, в ошибках при строительстве в Любом новострое этих ошибок вагон и тележка
свести к минимуму ошибки при строительстве могут токма люди, которые строят для себя и которые в каждый этап работ вникают по полной - тратят все свое свободное время т.к. на сегодня Профи найти трудно их мало либо они считают себя профи, но при этом забывают, шо Любая специальность не терпит отсутствия ежедневного самообразования вот поэтому многие строители выйдя много лет назад из учебного заведения, хде их учили к примеру класть шифер и рубероид, либо мешать бетон в опр пропорции, с удивлением обнаруживают, шо, оказывается, металлочерепица это не шифер, а бетон уже стал немного другим, итдитп и многие так и продолжают лупить бока, достаточно послушать строящихся знакомых, либо на форум профильный зайти
Київ, Сьогодні, 07:41 Оренда київських квартир здорожчає в 7 разів на час Євро-2012 За неповний місяць турніру з квартири в Києві орендодавець може отримати більш, ніж піврічну арендну плату. Нерухомість Сегодня Власники нерухомості готуються добряче нажитися на Євро Ті, хто орендує житло в Києві, все частіше скаржаться на власників помешкань. Господарі виселяють їх, прагнучи підзаробити за час футбольного Євро, йдеться в сюжеті ТСН.
Орендатор Тарас Буздиган змушений шукати нове житло. З квартири, яку винаймає уже 2 роки, власник його виселяє. "Два дні тому він мені телефонує і каже, що хотів би підзаробити на Євро і заселити сюди іноземців, каже, можете десь перекантуватися?", - розповів винаймач квартири. Наказ переїхати в найближчі два тижні хлопець сприйняв із обуренням. Він запевняє, що жодних підстав для такого ультиматуму не надав: ані фінансових, ані побутових проблем у власника житла з ним не було. Телефоном орендодавець підтвердив, на період Євро-2012 його квартира буде вільна та її вже зараз можна винаймати. "Ви ж розумієте, що це буде дурдом. Реально квартир мало, а людей наїде… Мінімум, всі зараз просять 250 доларів. Я дивився: двокімнатна за ніч, будемо говорити за 150", - пояснив власник житла свої мотиви. Всього за 22 дні чемпіонату власник розраховує одержати звичну 7-місячну квартплату. Президент спілки фахівців з нерухомості Олександр Рубанов ідею швидкого заробітку на Євро-2012 сприймає негативно. Мовляв, краще один та надійний орендар, ніж багато тимчасових. Коли ж для орендодавців ідея негайного виселення здається логічнішою, юристи радять озброюватися цивільним кодексом. Стаття 763 цього документу вказує, що договір на невизначений термін підлягає розірванню при повідомленні за три місяці. Адвокат Олександр Серьогін запевняє, що права на негайне виселення людини з житла в орендодавця немає незалежно від того, чи підписано було договір оренди, чи домовленість була укладена в усній формі. А квартирант навіть має право на звернення в міліцію і три місяці часу на виселення. "Відселення орендатора з квартири може бути проведене лише згідно з рішенням суду та за участі державної виконавчої служби", - запевнив юрист. Щоб відвернути подібні проблеми, адвокат радить укладати письмовий договір, де чітко зазначати всі деталі.