Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
BBC написав:Інтернет-банкінг не заміняє виписку на e-mail в якій повинні відображатись не лише проведені операції, але й 1) заблоковані на рахунку суми, 2) правильна сума щомісячного платежу, 3) зміни внесені банком до тарифу, 4) дата операції й дата списання коштів з рахунку, комісії. Це не відображається в глючному Приват24.
У ВВС смешались кони, люди... ПО своему опыту работы в П24 - все там нормально, и все, что надо, - "отражается" Судя по всему ВВС серьезно с П24 никогда не работал...и речь надо вести скорее о глючности самого "ВВС"
Навіщо платити комісію за комунальні платежі, якщо їх можна здійснювати в інших банках без комісії через інтернет-банкінг? Що мені не вистачає в Приваті навів вище. Найбільше обурює відсутність системи інформування про зміни до тарифу. До того ж немає інформування через жоден канал пошта, ел.пошта, сайт, газети, відділення та навіть у економіста немає чіткої фнформації, що змінив Приват протягом місяця й чи були зміни Весь функціонал Приват24 можна реалізувати не лише без комісій, але й отримуючи кеш-бек 1% при оплаті комуналки в Портмоне Зразком інтернет-банкінгу й еталоном сервісу для мене є Альфа. Кредитка вигідніша, інтернет-банкінг зручніший й безкоштовний. А Приват доросте до такої якості обслуговування клієнтів років через 5, а то й ніколи
yaego написав:Оказывается, если открыть депозит через П24, т.е. перевести деньги с карты на депозитный счет, то по окончании срока депозита деньги с процентами возвращаются назад на карту, НО! за вычетом процентов за пополнение! В моем случае я вместо того, чтобы заработать на процентах 43 грн, потерял 10. Вроде, копейки, но я отдал СВОИ деньги. Еще один штрих в мерзкий портрет этого банка.
Уважаемый yaego, при открытии депозита в системе Приват24 Вы принимали условия Соглашения пользователя. При нецелевом пополнении карты взимается комиссия 0,75% от суммы. Детальнее с Соглашением пользователя Вы можете ознакомиться с помощью меню Инфо / Соглашение пользователя. С уважением, ПриватБанк.
PrivatBank Дякую, запрацювало! Пошук змін не дуже зручний, але принаймні вже працює. Краще було б викладати саме які зміни, а не нову редакцію. Але й на тому дякую! А то, доводится порівнювати самостійно з попередніми версіями
yaego написав:Оказывается, если открыть депозит через П24, т.е. перевести деньги с карты на депозитный счет, то по окончании срока депозита деньги с процентами возвращаются назад на карту, НО! за вычетом процентов за пополнение! В моем случае я вместо того, чтобы заработать на процентах 43 грн, потерял 10. Вроде, копейки, но я отдал СВОИ деньги. Еще один штрих в мерзкий портрет этого банка.
Уважаемый yaego, при открытии депозита в системе Приват24 Вы принимали условия Соглашения пользователя. При нецелевом пополнении карты взимается комиссия 0,75% от суммы. С уважением, ПриватБанк.
На ошибках учатся...Хотя лучше, когда их нет. Стоило чуть внимательнее прочесть тарифы банка. Да и ставки для срочного депо в П24 смешные. На бессрочном депо в других банках можно было заработать вдвое больше. В пользу банка играет шустрое размножение отделений. Действительно удобно. Но раз вы открывали депо в П24, то, следовательно, месторасположение отделения для вас роли не играло, а ставки подходили. Так что вините скорее себя, чем банк.
- на карту ПриватБанка - 0,50 грн; - на карту Visa другого банка - 1,95 долл. США + 1%. - на карту MasterCard украинского банка - 3 грн. + 0,5%. - на карту MasterCard зарубежного банка - 10 грн. + 1%.
Регламент проведения платежа:
- на карту Visa/MasterCard ПриватБанка – мгновенно (в отдельных случаях до одного банковского дня); - на карту Visa/MasterCard другого банка – до 3 банковских дней (в отдельных случаях до 5 банковских дней, зависит от банка эмитента).
Перевод возможно совершить на карты MasterCard, выпущенных в следующих странах: Азербайджан, Албания, Армения, Болгария, Босния и Герцеговина, Венгрия, Грузия, Израиль, Казахстан, Кипр, Косово, Македония, Мальта, Молдова, Польша, Россия, Румыния, Сербия, Словакия, Словения, Турция, Украина,
BBC написав:Весь функціонал Приват24 можна реалізувати не лише без комісій, але й отримуючи кеш-бек 1% при оплаті комуналки в Портмоне
Не вводьте людей в оману. З ваших слів можна зробити висновок, що це Портмоне надає кешбек. Тут головне розплачуватись банківським продуктом (платіжною карткою), який надає відповідні бонуси. А скористатись можна і процесінгом від бегемота. Принаймні, в столиці комун.послуги можна сплачувати і без комісій, і без Портмоне .
BBC написав:Зразком інтернет-банкінгу й еталоном сервісу для мене є Альфа. Кредитка вигідніша, інтернет-банкінг зручніший й безкоштовний. А Приват доросте до такої якості обслуговування клієнтів років через 5, а то й ніколи
Про сервіс це ви влучно. Щодо кредитки від АБ. На жаль, нічого унікального в ній не знайшов (окрім плати 50 грн. за річне обслуговування в наступні за першим роки ), а деяких переваг(кешбек тощо), які властиві аналогам у конкурентів, і взагалі немає.
BBC написав:Весь функціонал Приват24 можна реалізувати не лише без комісій, але й отримуючи кеш-бек 1% при оплаті комуналки в Портмоне
Не вводьте людей в оману. З ваших слів можна зробити висновок, що це Портмоне надає кешбек. Тут головне розплачуватись банківським продуктом (платіжною карткою), який надає відповідні бонуси. А скористатись можна і процесінгом від бегемота. Принаймні, в столиці комун.послуги можна сплачувати і без комісій напряму через ПБ.
безумовно Ви праві, мав на увазі оплату комуналки, наприклад кредиткою Альфи чи Дельти через Портмоне. Щодо інтернет банкінга, то платити слід з дебетних карт цих банків, тоді безкоштовно. Живу не в столиці, а в Київській області.
BBC написав:Зразком інтернет-банкінгу й еталоном сервісу для мене є Альфа. Кредитка вигідніша, інтернет-банкінг зручніший й безкоштовний. А Приват доросте до такої якості обслуговування клієнтів років через 5, а то й ніколи
Про сервіс це ви влучно. Щодо кредитки від АБ. На жаль, нічого унікального в ній не знайшов (окрім плати 50 грн. за річне обслуговування в наступні за першим роки), а деяких переваг(кешбек тощо), які властиві аналогам у конкурентів, і взагалі немає.
Перший раз хочу похвалити Приват. Я не є його клієнтом і добровільно не збираюся їм бути Але побачив на днях рекламку на відеотабло у відділенні приблизно такого змісту: "Знаєш, де росповсюджують наркотики-надішли СМС"... Сподіваюся, що не для того, щоб до "Бонус-плюс" підключити точку. Жарт... А взагалі- знімаю капелюха за таку ініціативу.