Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 910111213 ... 2381>
Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 23:28

Унуноктий написав:
  Унуноктий написав:под киевом земля вниз пошла.... весной ценник выставили рядом со мной за 35 000 на сегодня уже 29 000 и никто не берёт....

точно :D ия думаю что больше чем за 20 000 никто не вазьмёт

Коло мене , 8 соток(20х40 м) - 25 000 , якби продав ще з дві квартирки - купив би не торгуючись.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 23:34

budivelnik
Российский олигарх поделится, потому что в России Президент управляет олигархами.
А На Украине олигархи выдвигают Президента(наоборот).
Достаточно установить на Украине российсие Законы-и всё начнёт развиваться, как развивается последние 12 лет Россия. :mrgreen:
Да и работать мне приятно на развитие, без ежедневного наеб.ова, по Закону.
А сейчас на Украине все хотят только урвать ежеминутно кусок побольше-и свалить.
sesk

Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 23:43

sesk написав:Унуноктий
А ты такое за 50 взял? :mrgreen:

я за 40 000 взял с домиком, ещё 10 000 канализация, бойлеры, веранда, забор, хозблок
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 23:43

sesk написав:budivelnik
Российский олигарх поделится, потому что в России Президент управляет олигархами.
А На Украине олигархи выдвигают Президента(наоборот).
Достаточно установить на Украине российсие Законы-и всё начнёт развиваться, как развивается последние 12 лет Россия. :mrgreen:
Да и работать мне приятно на развитие, без ежедневного наеб.ова, по Закону.
А сейчас на Украине все хотят только урвать ежеминутно кусок побольше-и свалить.

1 Нагадайте мені на хвильку , а хто у нас найбагатший олігарх в росії ?
2 Нагадайте мені додатково , якщо в росії забрати нафту й газ - що тоді в неї буде краще ( платіжний баланс чи наприклад забезпечення товарами власного виробництва
3 Нагадайте мені будь ласка . що там з продуктовою безпекою росії ?
і так далі

А на рахунок того що і хто там хоче урвати , то визначення капіталу дав ще Маркс . якщо я не помиляюсь то :
При прибутку 5%- капітал вялий ,
при прибутку в 30% - капітал активний і старається завойовувати ринки,
...
при прибутку в 200-300% - капітал не зупиниться перед будь-яким злочином

Так де в цьому визначенні національна приналежність яка ділить капітал на хороший ( правильно-справедливий) і олігархічний ?

А от мрії про справедливого царя в голови холопів влада заганяла батогом до крові.

ПС
А на рахунок виїхати
Так я наприклад не краду , і такі як я також - бо нічого .
Виїзжати не збираюсь - і такі як я також - бо добре там де нас не має.

А саме найбільше бажання виїхати мають ті кого тут нічого не тримає , тобто люмпен , якому все одно де допомогу по безробіттю отримувати .
Правда є одиниці розумних , але виключення з правил тільки підтверджує загальне правило.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 27 тра, 2012 00:01, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 23:58

budivelnik

Страны строят свою экономику на том, на чём умеют. Саудовская Аравия на нефти, а США на выпуске бумажек.
В России есть ядерное оружие. Как ты собрался там что-то отнимать? :mrgreen:
По уровню развития России за 12 лет можно увидеть, что правители там умные(добрые цари), уровень жизни повышается.
На Украине всплеск хорошей жизни был вызван только западными кредитами. Щас будем возращаться в говно.
Из говна сам будешь проситься тебя куда-то принять! И такая йухня достигнет Киева в последнюю очередь. Жди в Брюховичах большую Ж уже скоро!(на ваших экранах) :mrgreen:
sesk

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 00:06

Страны строят свою экономику на том, на чём умеют. Саудовская Аравия на нефти, а США на выпуске бумажек.
По уровню развития России за 12 лет можно увидеть, что правители там умные(добрые цари), уровень жизни повышается.
На Украине всплеск хорошей жизни был вызван только западными кредитами. Щас будем возращаться в ****.
Из говна сам будешь проситься тебя куда-то принять! И такая йухня достигнет Киева в последнюю очередь. Жди в Брюховичах большую Ж уже скоро!(на ваших экранах) :mrgreen:

1 А де я написав що збираюсь щось забирати з росії ?
2 Ядерна зброя - на сьогодні не показник , нею володіють американці , французи , китайці , англічани , корейці , пакістанці, ізраїльтяни і думаю що на підході ще з пяток націй ( до речі Україна має як технології так і фахівців . які на раз два атомну бомбу змайструють ) , а вже засобів доставки у нас - море.
3 Добрий поміщик ( цар ) буває тільки в голові поганого холопа.
4 Оповідань про кредити які задушать - я читав море , тільки:
Україна -45 млн населення має 100 млрд всіх кредитів ,
Греція - 11 млн населення - 400 млрд кредитів.
Так що до закредитованності нам - як до сонця пішки .

І останнє
Лякає всіх попою той хто сам вже в цій попі давно .
Зверни увагу . я з Західної України , і жодного разу не піднімав ні національного питання , ні питання хто був першим на яких територіях.
А в тебе постійні дитячі страхи
а-ля
От прийде великий бабайка і всім по задниці надає .
Повір на слово
Чим більше бабайки боятись - тим швидше від нього позадниці й отримаєш .
Тому порада
Кидай свої дитячі страхи , позичай гроші і їдь сам в росію . там тебе прийме добрий цар і ощасливить , правда від цього щастя попа в тебе буде боліти , але якщо цар справедливий - то це ж за щастя . Правда ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 27 тра, 2012 00:11, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 00:09

На Украине всплеск хорошей жизни был вызван только западными кредитами. Щас будем возращаться в ****.

во львове много бабла гастарбайтеров
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 00:14

Унуноктий написав:

Смішні Ви
В Україні - 45 млн населення і всього 5 млн на заробітках, тому розраховувати потрібно на себе , а не на дорого родича який пару копійок звідкись пришле.
ПС
з 9 проданих квартир - 2 куплені за гроші з за кордону .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 00:18

budivelnik написав:
  Унуноктий написав:

Смішні Ви
В Україні - 45 млн населення і всього 5 млн на заробітках, тому розраховувати потрібно на себе , а не на дорого родича який пару копійок звідкись пришле.
ПС
з 9 проданих квартир - 2 куплені за гроші з за кордону .

т.е. 20% недвижимости покупаются на деньги из за границы...
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 00:18

Унуноктий написав:

Когда в стране перестанет хватать бабла, она обложит налогом всех,до кого дотянутся. Будут на пересечении границы платить немерянное бабло. Или будут вывозить всю семью в Европу навсегда. Сараи Будивэльныка на территории Украины перестанут быть нужны.
sesk

#<1 ... 910111213 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє