|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 26 тра, 2012 23:28
Унуноктий написав: Унуноктий написав:под киевом земля вниз пошла.... весной ценник выставили рядом со мной за 35 000 на сегодня уже 29 000 и никто не берёт....
точно  ия думаю что больше чем за 20 000 никто не вазьмёт
Коло мене , 8 соток(20х40 м) - 25 000 , якби продав ще з дві квартирки - купив би не торгуючись.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 26 тра, 2012 23:34
budivelnik Российский олигарх поделится, потому что в России Президент управляет олигархами. А На Украине олигархи выдвигают Президента(наоборот). Достаточно установить на Украине российсие Законы-и всё начнёт развиваться, как развивается последние 12 лет Россия. Да и работать мне приятно на развитие, без ежедневного наеб.ова, по Закону. А сейчас на Украине все хотят только урвать ежеминутно кусок побольше-и свалить.
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 26 тра, 2012 23:43
sesk написав:budivelnik Российский олигарх поделится, потому что в России Президент управляет олигархами. А На Украине олигархи выдвигают Президента(наоборот). Достаточно установить на Украине российсие Законы-и всё начнёт развиваться, как развивается последние 12 лет Россия. Да и работать мне приятно на развитие, без ежедневного наеб.ова, по Закону. А сейчас на Украине все хотят только урвать ежеминутно кусок побольше-и свалить.
1 Нагадайте мені на хвильку , а хто у нас найбагатший олігарх в росії ? 2 Нагадайте мені додатково , якщо в росії забрати нафту й газ - що тоді в неї буде краще ( платіжний баланс чи наприклад забезпечення товарами власного виробництва 3 Нагадайте мені будь ласка . що там з продуктовою безпекою росії ? і так далі А на рахунок того що і хто там хоче урвати , то визначення капіталу дав ще Маркс . якщо я не помиляюсь то : При прибутку 5%- капітал вялий , при прибутку в 30% - капітал активний і старається завойовувати ринки, ... при прибутку в 200-300% - капітал не зупиниться перед будь-яким злочином Так де в цьому визначенні національна приналежність яка ділить капітал на хороший ( правильно-справедливий) і олігархічний ? А от мрії про справедливого царя в голови холопів влада заганяла батогом до крові. ПС А на рахунок виїхати Так я наприклад не краду , і такі як я також - бо нічого . Виїзжати не збираюсь - і такі як я також - бо добре там де нас не має. А саме найбільше бажання виїхати мають ті кого тут нічого не тримає , тобто люмпен , якому все одно де допомогу по безробіттю отримувати . Правда є одиниці розумних , але виключення з правил тільки підтверджує загальне правило.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 27 тра, 2012 00:01, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 26 тра, 2012 23:58
budivelnik Страны строят свою экономику на том, на чём умеют. Саудовская Аравия на нефти, а США на выпуске бумажек. В России есть ядерное оружие. Как ты собрался там что-то отнимать? По уровню развития России за 12 лет можно увидеть, что правители там умные(добрые цари), уровень жизни повышается. На Украине всплеск хорошей жизни был вызван только западными кредитами. Щас будем возращаться в говно. Из говна сам будешь проситься тебя куда-то принять! И такая йухня достигнет Киева в последнюю очередь. Жди в Брюховичах большую Ж уже скоро!(на ваших экранах) 
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 27 тра, 2012 00:06
sesk написав:budivelnik Страны строят свою экономику на том, на чём умеют. Саудовская Аравия на нефти, а США на выпуске бумажек. В России есть ядерное оружие. Как ты собрался там что-то отнимать? По уровню развития России за 12 лет можно увидеть, что правители там умные(добрые цари), уровень жизни повышается. На Украине всплеск хорошей жизни был вызван только западными кредитами. Щас будем возращаться в ****. Из говна сам будешь проситься тебя куда-то принять! И такая йухня достигнет Киева в последнюю очередь. Жди в Брюховичах большую Ж уже скоро!(на ваших экранах) 
1 А де я написав що збираюсь щось забирати з росії ? 2 Ядерна зброя - на сьогодні не показник , нею володіють американці , французи , китайці , англічани , корейці , пакістанці, ізраїльтяни і думаю що на підході ще з пяток націй ( до речі Україна має як технології так і фахівців . які на раз два атомну бомбу змайструють ) , а вже засобів доставки у нас - море. 3 Добрий поміщик ( цар ) буває тільки в голові поганого холопа. 4 Оповідань про кредити які задушать - я читав море , тільки: Україна -45 млн населення має 100 млрд всіх кредитів , Греція - 11 млн населення - 400 млрд кредитів. Так що до закредитованності нам - як до сонця пішки . І останнє Лякає всіх попою той хто сам вже в цій попі давно . Зверни увагу . я з Західної України , і жодного разу не піднімав ні національного питання , ні питання хто був першим на яких територіях. А в тебе постійні дитячі страхи а-ля От прийде великий бабайка і всім по задниці надає . Повір на слово Чим більше бабайки боятись - тим швидше від нього позадниці й отримаєш . Тому порада Кидай свої дитячі страхи , позичай гроші і їдь сам в росію . там тебе прийме добрий цар і ощасливить , правда від цього щастя попа в тебе буде боліти , але якщо цар справедливий - то це ж за щастя . Правда ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 27 тра, 2012 00:11, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 27 тра, 2012 00:09
sesk написав:budivelnik Страны строят свою экономику на том, на чём умеют. Саудовская Аравия на нефти, а США на выпуске бумажек. В России есть ядерное оружие. Как ты собрался там что-то отнимать? По уровню развития России за 12 лет можно увидеть, что правители там умные(добрые цари), уровень жизни повышается. На Украине всплеск хорошей жизни был вызван только западными кредитами. Щас будем возращаться в ****. Из говна сам будешь проситься тебя куда-то принять! И такая йухня достигнет Киева в последнюю очередь. Жди в Брюховичах большую Ж уже скоро!(на ваших экранах) 
во львове много бабла гастарбайтеров
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 тра, 2012 00:14
Унуноктий написав: sesk написав:budivelnik Страны строят свою экономику на том, на чём умеют. Саудовская Аравия на нефти, а США на выпуске бумажек. В России есть ядерное оружие. Как ты собрался там что-то отнимать? По уровню развития России за 12 лет можно увидеть, что правители там умные(добрые цари), уровень жизни повышается. На Украине всплеск хорошей жизни был вызван только западными кредитами. Щас будем возращаться в ****. Из говна сам будешь проситься тебя куда-то принять! И такая йухня достигнет Киева в последнюю очередь. Жди в Брюховичах большую Ж уже скоро!(на ваших экранах) 
Смішні Ви В Україні - 45 млн населення і всього 5 млн на заробітках, тому розраховувати потрібно на себе , а не на дорого родича який пару копійок звідкись пришле. ПС з 9 проданих квартир - 2 куплені за гроші з за кордону .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 27 тра, 2012 00:18
budivelnik написав: Унуноктий написав: sesk написав:budivelnik Страны строят свою экономику на том, на чём умеют. Саудовская Аравия на нефти, а США на выпуске бумажек. В России есть ядерное оружие. Как ты собрался там что-то отнимать? По уровню развития России за 12 лет можно увидеть, что правители там умные(добрые цари), уровень жизни повышается. На Украине всплеск хорошей жизни был вызван только западными кредитами. Щас будем возращаться в ****. Из говна сам будешь проситься тебя куда-то принять! И такая йухня достигнет Киева в последнюю очередь. Жди в Брюховичах большую Ж уже скоро!(на ваших экранах) 
Смішні Ви В Україні - 45 млн населення і всього 5 млн на заробітках, тому розраховувати потрібно на себе , а не на дорого родича який пару копійок звідкись пришле. ПС з 9 проданих квартир - 2 куплені за гроші з за кордону .
т.е. 20% недвижимости покупаются на деньги из за границы...
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 тра, 2012 00:18
Унуноктий написав: sesk написав:budivelnik Страны строят свою экономику на том, на чём умеют. Саудовская Аравия на нефти, а США на выпуске бумажек. В России есть ядерное оружие. Как ты собрался там что-то отнимать? По уровню развития России за 12 лет можно увидеть, что правители там умные(добрые цари), уровень жизни повышается. На Украине всплеск хорошей жизни был вызван только западными кредитами. Щас будем возращаться в ****. Из говна сам будешь проситься тебя куда-то принять! И такая йухня достигнет Киева в последнюю очередь. Жди в Брюховичах большую Ж уже скоро!(на ваших экранах) 
Когда в стране перестанет хватать бабла, она обложит налогом всех,до кого дотянутся. Будут на пересечении границы платить немерянное бабло. Или будут вывозить всю семью в Европу навсегда. Сараи Будивэльныка на территории Украины перестанут быть нужны.
-
sesk
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему