|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 03 чер, 2012 21:32
Oven написав: budivelnik написав: Oven написав:И шо? По теме спекся? "школи прапорщиків ( а це до речі = технікуму)" - опохмелятся нужно чаше, тогда не будет казаться, что выдача портянок приравнивается к диплому ВУЗа. "Що може сказати домогосподарка..." - больше чем представитель секс меньшинств.
1 А що було по темі . нагадайте мені будь-ласка . чи знання вищої математики не дало можливості приведенні мною цифри перевірити ? 2 Якщо жінка ховає свою гендерну приналежність пишучи як чоловік - то вона сама стидається своєї статі , при чому тут я ? 3 Знання бук позволило прочитати про школу прапорщиків . а жіноча логіка відкинула другу частину того ж речення . про ЛПІ ? Так що жіночко , хочете поговорити про ринок нерухомості у вільний від приготування їжі час - ласкаво просимо Хочете на когось вилити весь негатив який утворився у такої сварливої від спілкування з власним чоловіком чи дітьми - це не до мене . Задоволення Ви точно не отримаєте , легше вже на дітей чи на чоловіка наричати.
меня осудят, и как взрослый человек я не должен опускаться до уровня умственно слабо развитого существа, но... это такой кайф кормит бешеную собаку с руки.... "Так що жіночко..." - человек находясь на финансовом форуме, не может скрыть свои патологические наклонности - а ведь наверняка в армии прапорщиком остался, что бы за солдатами подглядывать в бане по субботам. Для вас пан прапорщик есть специальный форум гей меньшинств- вас там ждут!
1 Жіночко , те що Ви стидаєтесь своєї статі( або будучи гермафродитом в тілі мужчини , розповідаєте про себе в жіночому роді) - я можк довести одним з Ваших повідомлень. 2 Те що Ви скоріш за все знаходитесь на підтанцовці тутешньої адміністрації ( або самі є гравцем цього оркестру ) - видно з того , як легко Ви відходите від теми гілки і перетворюєте її в обговорення інших ( це головна вада тутушніх замасковани типу васі/роми ) 3 Мені 47 і в мене 4 дітей , як казали греки , мужчина після 45 може позволити собі все, так як для сімї він вже повинен був все зробити , а природі він вже не цікавий. А от що робить на цих сторінках 43 річний менеджер який чи то будучи жінкою боїться своєї статі , чи то будучи чоловіком розповідає про себе в жіночому роді ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 чер, 2012 21:38
budivelnik написав:Є східна народна мудрість , яка говорить слідуюче Один дурень задасть стільки запитань , що й сто мудреців не дадуть відповідей. А якщо в людини щей розуму не вистарчає сформулювати запитання - то як на нього відповісти ? Сформулюйте запитання - я дам на нього відповідь , а присутні нехай вже самі визначають хто із ху.
Спрашиваю, как с землей у тех, которые у Вас купили первые квартиры ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 03 чер, 2012 21:40
yura_ написав: NEMO написав:Уверены, что у многих сейчас заначка?
вы не учитываете что к заначке с родственников можно еще натрусить 10...20куе
Со спадщиной и прочими глупостями - к будивельнику. З.Ы. Это... дорогой yura, перестаньте вырывать фразы из контекста. Иначе я вас укушу.
-
NEMO
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 чер, 2012 21:43
pesikot написав: budivelnik написав:Є східна народна мудрість , яка говорить слідуюче Один дурень задасть стільки запитань , що й сто мудреців не дадуть відповідей. А якщо в людини щей розуму не вистарчає сформулювати запитання - то як на нього відповісти ? Сформулюйте запитання - я дам на нього відповідь , а присутні нехай вже самі визначають хто із ху.
Спрашиваю, как с землей у тех, которые у Вас купили первые квартиры ?
1 А яке відношення земля до сленгової назви новобудови ? 2 Земля у власників житла в спільному користуванні без виділення часток в натурі ( це в першій черзі збудованого) 3 Так як друга черга здається як багатоквартирний будинок , то земля буде у власності ОСББ. 4 І в першому і в другому варіантах вартість землі вкладена у вартість житла і окремо земля не продавалась. А тепер дайте відповідь на мій п1
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 чер, 2012 21:45
NEMO написав: yura_ написав: NEMO написав:Уверены, что у многих сейчас заначка?
вы не учитываете что к заначке с родственников можно еще натрусить 10...20куе
Со спадщиной и прочими глупостями - к будивельнику. З.Ы. Это... дорогой yura, перестаньте вырывать фразы из контекста. Иначе я вас укушу.
Якщо всі будуть кусатись , то тут буде не форум , а якесь збіговисько скаженних собак . Але якщо Ви без аргументації обізвете мої повідомлення дурницею - можливо й в мене зявиться бажання Вас покусати 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 чер, 2012 21:50
[quote="1292958:budivelnik" 1 А яке відношення земля до сленгової назви новобудови ? 2 Земля у власників житла в спільному користуванні без виділення часток в натурі ( це в першій черзі збудованого) 3 Так як друга черга здається як багатоквартирний будинок , то земля буде у власності ОСББ. 4 І в першому і в другому варіантах вартість землі вкладена у вартість житла і окремо земля не продавалась.
А тепер дайте відповідь на мій п1[/quote] Ваш п.1 ничтожен Далее, как Вы могли начать второе строительство без согласования всех собствеников? Вы начали, ИСЖ или ОСББ, вы хотети всех нагнуть
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 03 чер, 2012 21:53
Oven написав:меня осудят
Вы пративный гомофоб! и как взрослый человек я не должен опускаться до уровня умственно слабо развитого существа, но... это такой кайф кормит бешеную собаку с руки.... "Так що жіночко..." - человек находясь на финансовом форуме, не может скрыть свои патологические наклонности - а ведь наверняка в армии прапорщиком остался, что бы за солдатами подглядывать в бане по субботам. Для вас пан прапорщик есть специальный форум гей меньшинств- вас там ждут!
Я думаю, что дело тут не в бане. Просто наш друг будивельник насмотрелся пиндосских фильмов, где капрал, посылая солдат в бой, обязательно рявкнет: "Подорвите свои задницы, леди! Вы что хотите жить вечно?!" и адаптировал это дело на местной почве: "Так що жіночко..." А застрел таков: "Я - капрал стальные (бетонные) яйца!"
-
NEMO
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 чер, 2012 21:56
budivelnik написав: zahar_ написав:Коллеги сараестроителя и шаромыги "пiдрахуй" (манипулятора) .....
Що дулясто/калюжно/шаромижний викривач , вже почав до кількості будинків чіплятись . Нічого , пройде трошки часу , почнеш кількість цеглин перераховувати в своїх повідомленях . ПС А чому КГС чи там Ліко - не згадав ? Що ж виходить , за це повідомлення грошей не отримаєш .... , проколичик , на слідуючий раз , будь уважніший і обовязково вверни щось про цицькосмоків бюджетних , а то якось не вистарчає цієї фрази до повного твого щастя.
Тут тема знаете ли о неадекватных ценах на КРЖН которые формируются за счёт неадекватных аппетитов местных шаромыг сиськососателей первички эконом-класса. Приведенная информация от участника рынка хоть и не такого "нулевого" как Вы (в отношении состоянии дел киевской первички), но тоже туманонапускающея. Указываются часть объектов получивших сертификат соотвествия в прошлом году - непонятно почему А. Попов тулит их сдачу в эксплуатацию к этому году.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 чер, 2012 21:58
budivelnik написав: Oven написав: budivelnik написав:1 А що було по темі . нагадайте мені будь-ласка . чи знання вищої математики не дало можливості приведенні мною цифри перевірити ? 2 Якщо жінка ховає свою гендерну приналежність пишучи як чоловік - то вона сама стидається своєї статі , при чому тут я ? 3 Знання бук позволило прочитати про школу прапорщиків . а жіноча логіка відкинула другу частину того ж речення . про ЛПІ ? Так що жіночко , хочете поговорити про ринок нерухомості у вільний від приготування їжі час - ласкаво просимо Хочете на когось вилити весь негатив який утворився у такої сварливої від спілкування з власним чоловіком чи дітьми - це не до мене . Задоволення Ви точно не отримаєте , легше вже на дітей чи на чоловіка наричати.
меня осудят, и как взрослый человек я не должен опускаться до уровня умственно слабо развитого существа, но... это такой кайф кормит бешеную собаку с руки.... "Так що жіночко..." - человек находясь на финансовом форуме, не может скрыть свои патологические наклонности - а ведь наверняка в армии прапорщиком остался, что бы за солдатами подглядывать в бане по субботам. Для вас пан прапорщик есть специальный форум гей меньшинств- вас там ждут!
1 Жіночко , те що Ви стидаєтесь своєї статі( або будучи гермафродитом в тілі мужчини , розповідаєте про себе в жіночому роді) - я можк довести одним з Ваших повідомлень. 2 Те що Ви скоріш за все знаходитесь на підтанцовці тутешньої адміністрації ( або самі є гравцем цього оркестру ) - видно з того , як легко Ви відходите від теми гілки і перетворюєте її в обговорення інших ( це головна вада тутушніх замасковани типу васі/роми ) 3 Мені 47 і в мене 4 дітей , як казали греки , мужчина після 45 може позволити собі все, так як для сімї він вже повинен був все зробити , а природі він вже не цікавий. А от що робить на цих сторінках 43 річний менеджер який чи то будучи жінкою боїться своєї статі , чи то будучи чоловіком розповідає про себе в жіночому роді ?
"мужчина після 45 може позволити собі все"- НУ КАКОЙ КРАСАВЧИК! Даже не пытается отрицать, свои наклонности, прав я был - за пацанами в бане подглядывал! Строевая какая была? Да, я знаю - "Голубая луна"....
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 чер, 2012 22:00
pesikot написав: budivelnik написав:1 А яке відношення земля до сленгової назви новобудови ? 2 Земля у власників житла в спільному користуванні без виділення часток в натурі ( це в першій черзі збудованого) 3 Так як друга черга здається як багатоквартирний будинок , то земля буде у власності ОСББ. 4 І в першому і в другому варіантах вартість землі вкладена у вартість житла і окремо земля не продавалась. А тепер дайте відповідь на мій п1
Ваш п.1 ничтожен Далее, как Вы могли начать второе строительство без согласования всех собствеников? Вы начали, ИСЖ или ОСББ, вы хотети всех нагнуть
1 Ви так і не змогли відповісти яким чином земля повязана з сленгом первинка 2 Хоч я й не повине відкривати всю кухню ( і з власного досвіду на цих сторінках знаю що цього робити не варто ) , але для Вас придумаю кілька варіантів вирішення названої Вами проблеми який може бути як істиним так і надуманим. Отже варіант1 1 Спочатку дробиш ділянку на частини 2 На одній з частин будуєш приватний будинок . При продажі квартир в будинку , продаєш цю частинку ділянки в ідеальних долях без виділення в натурі 3 На інших ділянках будуєш багатоквартирний будинок , і землю продаєш ОСББ створенному з власників квартир варіант2 Продаєш тільки житло ,а по землі укладаєш попередню угоду( яка є часткою угоди по купівлі/продажу квартири) , що після розпродажу усіх квартир - земля буде виділенна мешканцям будинку в ідеальних частках . Я привів навіть два варіанти замість одного , тому настоюю Який звязок між землею і сленговою назвою новобудови ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1