Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 101102103104105 ... 2381>
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:37

budivelnik написав:
  Oven написав:
  budivelnik написав:1 Про болтовню і не знання реалій життя - це Ви про себе ?
2 Ви читали хоч один підручник з математики , бажано в старших класах ?
А тепер про вплив на ціну обєктів які займають нехай 0,1% від загальної площі.
Просте порівняння
Київ ( без 0,1% обєктів по 25 000 доларів м2)
58 млн м2 х 1500 доларів/м2____________________=87 млрд доларів
і
Київ
58 млн м2 - 0,1%(58 000 м2)=57,942 млн м2 х1500 =86,913 млрд доларів
58 000 м2 х 25 000_____________________________ = 1,45 млрд доларів
Всього__________________________________________=88,363 млрд доларів
(88,363-87)/87=1,5666%
То як й далі будете пінитись про 1,5% , чи спробуєте комусь тут довести що в Києві є більше ніж 58 000 м2 житла по ціні від 20 000 доларів м2
Деколи краще спочатку думати . а вже потім писати.

"1 Про болтовню і не знання реалій життя - це Ви про себе ?" - ні про вас.
"2 Ви читали хоч один підручник з математики , бажано в старших класах ?" - я изучал высшую математику, в отличие от тех, у кого все образование это 6 месячные курсы прапорщиков.

1 Отже заявка про те що 0,000001% по площі при ціні в 25 000 ( тобто різниця між стандартною в 10-15 разів) змінює на відсотки середню ціну - Вас вчили з допомогою вищої математики ?
Прикольно , і в якому вузі Ви це проходили ?
В мене діти таку дурницю вже в 7 класі не повторять .
2 В мене крім школи прапорщиків ( а це до речі = технікуму) , є ще вища освіта від Львівського Політехнічного , інженер-будівельник
3 Що може сказати домогосподарка, яка колись вивчала вищу математику але так і не зрозуміла підрозділ відсотки 5 класу середньої школи і отримані знання не може примінити навіть для утихомирювання сусідів , людині в якої за плечами 7 років спорту , 6 років ВДВ , 20 років підприємницької діяльності ?

И шо? По теме спекся?
"школи прапорщиків ( а це до речі = технікуму)" - опохмелятся нужно чаше, тогда не будет казаться, что выдача портянок приравнивается к диплому ВУЗа.
"Що може сказати домогосподарка..." - больше чем представитель секс меньшинств.
Oven

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:39

budivelnik написав:Будь яка вторинка - ці умови перерозподіляє ( тобто одним покращує- за рахунок погіршення житлових умов у інших )
Є правда нюанс під назвою спадщина , але вона навіть на Вашому сленгу до первинки ніколи не відносилась .

То як і далі будете у віртуалі людей чіпляти , чи подякуєте за безкоштовне покращення Вашої освіти ?

Широко, долго, длинно, много букв.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:44

budivelnik написав:
  mortimer написав:budivelnik
Вы бы сначала определились, что считать первичкой.

Я повинен визначитись чи Ви ?
Для мене первинка - це все що збудовано без розбивки хто і навіщо будував.
А для Вас виходить - якщо збудовано на продаж - то первинка . а якщо для себе то як це тоді називається ?
І в одному і в другому випадку на будівництво витрачені гроші кінцевого споживача.

молодец, в армии прапорщика нужно было терпеть, тут он сам подставляется: "збудовано на продаж - то первинка", - ага! А "збудовано" для себя то "вторынка"!
Oven

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:48

Oven написав:молодец, в армии прапорщика нужно было терпеть, тут он сам подставляется: "збудовано на продаж - то первинка", - ага! А "збудовано" для себя то "вторынка"!

Нее, ловить ещё проще, збудовано для себе - тоже первынка :)
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:49

Посторонний написав:
  mortimer написав:А отчего предложение растёт? Пузырь недвижимости удачно заслонён пузырём всей украинской экономики.

Растет потому, что продажи встали. Старые предложения не уходят, новые добавляются.
Но поверь, если упадет хоть на 30% и без серьезных соц. и эконом. потрясений - очень многие, кто сейчас сидит на заначке, ломанутся покупать не дожидаясь по "в 2 раза". И этим стабилизируют рынок и остановят дальнейшее снижение. Поэтому я и не верю "в 2 раза" - за день (т.е. быстро) так не упадет, а относительно медленно сползти просто не успеет - активные продажи пойдут раньше и ценник перестанут переписывать.

Уверены, что у многих сейчас заначка?
Каково предложение, на момент, первичка+вторичка.
Какой процент десятков тысяч выставленных на продажу киевских квартир покроют эти заначки?
Учтите, что даже лживая и кривобокая украинская "статистика" продаж, завышенная, на мой взгляд, как минимум, раза в два - это в основном обмен с улучшением, где одна сделка с живыми деньгами запускает пять, а то и больше сделок с доплатой.
И наконец - какова вероятность дальнейшего накопления и увеличения заначек, исходя из экономического положения в стране?
Востаннє редагувалось NEMO в Нед 03 чер, 2012 20:53, всього редагувалось 1 раз.
NEMO

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:49

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Oven написав:И шо? По теме спекся?
"школи прапорщиків ( а це до речі = технікуму)" - опохмелятся нужно чаше, тогда не будет казаться, что выдача портянок приравнивается к диплому ВУЗа.
"Що може сказати домогосподарка..." - больше чем представитель секс меньшинств.

1 А що було по темі . нагадайте мені будь-ласка . чи знання вищої математики не дало можливості приведенні мною цифри перевірити ?
2 Якщо жінка ховає свою гендерну приналежність пишучи як чоловік - то вона сама стидається своєї статі , при чому тут я ?
3 Знання бук позволило прочитати про школу прапорщиків . а жіноча логіка відкинула другу частину того ж речення . про ЛПІ ?

Так що жіночко , хочете поговорити про ринок нерухомості у вільний від приготування їжі час - ласкаво просимо
Хочете на когось вилити весь негатив який утворився у такої сварливої від спілкування з власним чоловіком чи дітьми - це не до мене . Задоволення Ви точно не отримаєте , легше вже на дітей чи на чоловіка наричати.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:53

Oven написав:
  budivelnik написав:
  mortimer написав:budivelnik
Вы бы сначала определились, что считать первичкой.

Я повинен визначитись чи Ви ?
Для мене первинка - це все що збудовано без розбивки хто і навіщо будував.
А для Вас виходить - якщо збудовано на продаж - то первинка . а якщо для себе то як це тоді називається ?
І в одному і в другому випадку на будівництво витрачені гроші кінцевого споживача.

молодец, в армии прапорщика нужно было терпеть, тут он сам подставляется: "збудовано на продаж - то первинка", - ага! А "збудовано" для себя то "вторынка"!

Чітка жіноча логіка .
Я якраз стверджую що не залежно від того збудовано для себе чи на продаж - це первинка . а от мої опоненти мортімер, песікіт - стверджують що збудоване для себе - до первинки не відноситься.

Коротше як казала одна моя знайома
Жіноча логіка створена для того , щоб зводити з розуму чоловіків відсутністю всякої логіки.
Як видно Ви свого вже звели й пробуєте за мене взятись.

ПС
Чи не модераторм на підтанцовці підробляєте ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:55

budivelnik написав:1 А що було по темі . нагадайте мені будь-ласка . чи знання вищої математики не дало можливості приведенні мною цифри перевірити ?

о! как пафосно, загляните в раздел "Софистика" это как раз про Вас. Вроде цифры правильные, но расчеты не верные. Это как подгонять решение задачи под ответ в учебнике
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:58

А отчего предложение
растёт? Пузырь
недвижимости удачно
заслонён пузырём всей
украинской
экономики.
---------------------
ложный тезис, от которого вы тут пляшете.
предложение значительно выросло в 2007 и с тех пор плюс-минус на месте. графики уже приводились.
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 21:00

pesikot написав:
  budivelnik написав:1 А що було по темі . нагадайте мені будь-ласка . чи знання вищої математики не дало можливості приведенні мною цифри перевірити ?

о! как пафосно, загляните в раздел "Софистика" это как раз про Вас. Вроде цифры правильные, но расчеты не верные. Это как подгонять решение задачи под ответ в учебнике

Мудрі слова це добре , але найлегше це привести з одного боку цифри і розрахунки які привів я ,з другого привести свої і надати можливість іншим самим прийняти рішення в кого правильніше .
А замінити цифри - простою заявкою - все не правильно, це потішити своє самолюбство , виставивши себе розумним серед недоумків і недоумком серед розумних.

Так Ким Ви себе своїм повідомленням назвали ?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 101102103104105 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему