Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 115116117118119 ... 2381>
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 12:12

Серьозно цікаво , невже настільки адміністрація любить гроші що готова подібних терпіти ?
А ще більше дивує не адміністрація , цих хоч зрозуміти можна , дивує позиція всіх інших .

та якщо тебе терплять, то гіршого вже і не придумаєш...
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 12:15

Відкрите запитання як до адміністрації так і до всіх присутніх

відкрита відповідь :mrgreen:

найпростіщий спосіб вичистити флуд образи і т.д. це забанити Будівельника.
мета всіх його повідомлень - це прорекламувати і впарити свій віртуальний бетон.
всі решта повідомлень - це хитре (на його думку :mrgreen: ) маскування реклами.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 12:16

vasul_lviv
Думку васі я прочитав , тапер почекаємо поки її прочитають інші і побачимо реакцію.

Пс
А на рахунок реклами , так найкращим моїм помічником був ( по порядку)
Андрій_В - в 2009 під час своїх оповідань про падіння цін на бетон/цемент метал в 2009 році - що позволило мені продемонструвати скани накладних з цінами
JDE - в 2010 році , що позволило мені продемонструвати скани договорів купівлі/продажу
Vasil_lv - в 2011-2012 роках , цей взагалі на всіх гілках пробував звинуватити мене у всіх смертних гріхах , але тут мені повезло , цей персонаж здурі почав демонструвати фото збудованого , що позволило показати як різницю між тим що було збудовано в 2009 так і тим що є сьогодні .

Станом на сьогодні , на своїй і львівській гілці цього форуму я виклав на огляд креслення того що збираюсь збудувати в найближчий рік і вже отримав запитання( до речі розумні ,які підштовхнули мене до розумних відповідей)
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 04 чер, 2012 12:22, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 12:22

budivelnik
ну Саша-Обвал из Хмельницка
это еще тот неадекват и троль; по уровню интеллекта не выше какого-нибудь гопника 15 лет.
поставьте игнор и не читайте всю эту бредятину его.

ПыСы - хотя скорее всего администрация не банит таких товарищей типа турбины и обвала; дабы ветка не загнулась и велась регулярная ругань не по теме.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 12:27

Xenon написав:budivelnik
это еще тот неадекват и троль; по уровню интеллекта не выше какого-нибудь гопника 15 лет.

ПыСы - хотя скорее всего администрация не банит таких товарищей типа турбины и обвала; дабы ветка не загнулась и велась регулярная ругань не по теме.

1 Він створює фон , на основі якого адекватні ( але з слабким вихованням ) перетворюються в неадекватних
2 Якось противно , бачити стільки хамства , а ще більш противно на це хамство виключно потужнішим хамством відповідати , але на жаль інтернет ще інших методів не придумав.

ПС
На рахунок ігнору - це чудово , і я б ним скористувався , якби цей ігнор був двохстороннім , тобто
Якщо один - закинув в ігнор іншого - то таким чином вони оба не можуть читати повідомлення один одного( тут таке своєрідне виховання один одного :D ).

Пропозицію адміністрації я давав - не знаю по яким причинам , але вона не пройшла.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 12:28

Адекват :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Гы
Админы уже и менять название темы собирались ...
Ты и тут впросак .. :mrgreen:

У тебя что уже аргументы закончились одни излияния в мозг остались ?
Востаннє редагувалось obval в Пон 04 чер, 2012 12:29, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 12:28

Xenon написав:на валютной ветке "экономически грамотные" 3,5 года горланят что грн капец и если не осенью то весной курс улетит в небеса (и так 4й год уже); а "экономически не грамотные" за это время на ГРН-депо свой капитал почти в 2 раза увеличили :mrgreen:

экономически грамотные держат в корзине валют(втч грн) в банках разных форм собственности

держать чисто грн, да еще не разбивая осмысленно по банкам - это чистой воды риск либо беспечность

такие люди на длинных отрезках времени все равно теряют больше
а экономически грамотные к пенсии подходят более обеспеченными - аксиома

и как всегда растишкина логика хибна))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 12:46

Андрей_В написав:
  Xenon написав:на валютной ветке "экономически грамотные" 3,5 года горланят что грн капец и если не осенью то весной курс улетит в небеса (и так 4й год уже); а "экономически не грамотные" за это время на ГРН-депо свой капитал почти в 2 раза увеличили :mrgreen:

экономически грамотные держат в корзине валют(втч грн) в банках разных форм собственности

держать чисто грн, да еще не разбивая осмысленно по банкам - это чистой воды риск либо беспечность

такие люди на длинных отрезках времени все равно теряют больше
а экономически грамотные к пенсии подходят более обеспеченными - аксиома

и как всегда растишкина логика хибна))

Вести с полей подтверждают - владельцы депозитов (полученных более-менее легально) с объёмов средств позволяющих им стать покупателями недвижимости не собираются покупать недвижимость на падающем рынке с целью инвестиций и предпочитают держать средства и дальше на депозитах в корзине валют, мониторя ситуацию в банковской системе.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 12:59

budivelnik написав:

1 Він створює фон , на основі якого адекватні ( але з слабким вихованням ) перетворюються в неадекватних
2 Якось противно , бачити стільки хамства , а ще більш противно на це хамство виключно потужнішим хамством відповідати , але на жаль інтернет ще інших методів не придумав.

ПС
На рахунок ігнору - це чудово , і я б ним скористувався , якби цей ігнор був двохстороннім , тобто
Якщо один - закинув в ігнор іншого - то таким чином вони оба не можуть читати повідомлення один одного( тут таке своєрідне виховання один одного :D ).

Пропозицію адміністрації я давав - не знаю по яким причинам , але вона не пройшла.

да не обращайте внимания;
просто товарищ в жизни не способен никак себя реализовать - работы нормальной нет, заработка нет, 40 лет а семь все нет; вот и пыжится в интернетах давя на кнопки - благо ума для этого много не нужно 8)
таких очень много в нашей стране, всё думают что им кто-то чего-то должен; все кто больше зарабатывает/добивается - враги/хапуги/сволочи и тп

так что пусть тявкают, всеравно с них толку никакого
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 13:02

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

zahar_ написав:Вести с полей подтверждают - владельцы депозитов (полученных более-менее легально) с объёмов средств позволяющих им стать покупателями недвижимости не собираются покупать недвижимость на падающем рынке с целью инвестиций и предпочитают держать средства и дальше на депозитах в корзине валют, мониторя ситуацию в банковской системе.

и правильно делают, как можно реальные бабки в бетон закатать :?: :?: :!: :!: :mrgreen:
Востаннє редагувалось kievlyanka в Пон 04 чер, 2012 13:06, всього редагувалось 1 раз.
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

#<1 ... 115116117118119 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор