Серьозно цікаво , невже настільки адміністрація любить гроші що готова подібних терпіти ?
А ще більше дивує не адміністрація , цих хоч зрозуміти можна , дивує позиція всіх інших .
та якщо тебе терплять, то гіршого вже і не придумаєш...
|
|
![]()
та якщо тебе терплять, то гіршого вже і не придумаєш...
![]()
відкрита відповідь ![]() найпростіщий спосіб вичистити флуд образи і т.д. це забанити Будівельника. мета всіх його повідомлень - це прорекламувати і впарити свій віртуальний бетон. всі решта повідомлень - це хитре (на його думку ![]()
![]() vasul_lviv
Думку васі я прочитав , тапер почекаємо поки її прочитають інші і побачимо реакцію. Пс А на рахунок реклами , так найкращим моїм помічником був ( по порядку) Андрій_В - в 2009 під час своїх оповідань про падіння цін на бетон/цемент метал в 2009 році - що позволило мені продемонструвати скани накладних з цінами JDE - в 2010 році , що позволило мені продемонструвати скани договорів купівлі/продажу Vasil_lv - в 2011-2012 роках , цей взагалі на всіх гілках пробував звинуватити мене у всіх смертних гріхах , але тут мені повезло , цей персонаж здурі почав демонструвати фото збудованого , що позволило показати як різницю між тим що було збудовано в 2009 так і тим що є сьогодні . Станом на сьогодні , на своїй і львівській гілці цього форуму я виклав на огляд креслення того що збираюсь збудувати в найближчий рік і вже отримав запитання( до речі розумні ,які підштовхнули мене до розумних відповідей) Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 04 чер, 2012 12:22, всього редагувалось 1 раз.
![]() budivelnik
ну Саша-Обвал из Хмельницка это еще тот неадекват и троль; по уровню интеллекта не выше какого-нибудь гопника 15 лет. поставьте игнор и не читайте всю эту бредятину его. ПыСы - хотя скорее всего администрация не банит таких товарищей типа турбины и обвала; дабы ветка не загнулась и велась регулярная ругань не по теме. ![]()
1 Він створює фон , на основі якого адекватні ( але з слабким вихованням ) перетворюються в неадекватних 2 Якось противно , бачити стільки хамства , а ще більш противно на це хамство виключно потужнішим хамством відповідати , але на жаль інтернет ще інших методів не придумав. ПС На рахунок ігнору - це чудово , і я б ним скористувався , якби цей ігнор був двохстороннім , тобто Якщо один - закинув в ігнор іншого - то таким чином вони оба не можуть читати повідомлення один одного( тут таке своєрідне виховання один одного ![]() Пропозицію адміністрації я давав - не знаю по яким причинам , але вона не пройшла.
![]()
Адекват ![]() ![]() ![]() Админы уже и менять название темы собирались ... Ты и тут впросак .. ![]() У тебя что уже аргументы закончились одни излияния в мозг остались ? Востаннє редагувалось obval в Пон 04 чер, 2012 12:29, всього редагувалось 1 раз.
![]() экономически грамотные держат в корзине валют(втч грн) в банках разных форм собственности держать чисто грн, да еще не разбивая осмысленно по банкам - это чистой воды риск либо беспечность такие люди на длинных отрезках времени все равно теряют больше а экономически грамотные к пенсии подходят более обеспеченными - аксиома и как всегда растишкина логика хибна)) ![]()
Вести с полей подтверждают - владельцы депозитов (полученных более-менее легально) с объёмов средств позволяющих им стать покупателями недвижимости не собираются покупать недвижимость на падающем рынке с целью инвестиций и предпочитают держать средства и дальше на депозитах в корзине валют, мониторя ситуацию в банковской системе. ![]()
да не обращайте внимания; просто товарищ в жизни не способен никак себя реализовать - работы нормальной нет, заработка нет, 40 лет а семь все нет; вот и пыжится в интернетах давя на кнопки - благо ума для этого много не нужно ![]() таких очень много в нашей стране, всё думают что им кто-то чего-то должен; все кто больше зарабатывает/добивается - враги/хапуги/сволочи и тп так что пусть тявкают, всеравно с них толку никакого ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
и правильно делают, как можно реальные бабки в бетон закатать ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Востаннє редагувалось kievlyanka в Пон 04 чер, 2012 13:06, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|