budivelnik написав:А на рахунок висоти , конструкції , ціни , місця розташування то : 1 За останній місяць було з десяток переглядів 2 Не було жодного негативного зауваження по плануванню, якістю виконаних робіт ,ціні
А що тут зауважувати, бiгти треба вiд таких планувань, що вони i зробили а дивитися, як i обiцяти - не одружуватись
budivelnik написав:3 Були дві теми ,які не позволили провести угоду а - відсутність документів про здачу будинку б - не влаштовувало місце розташування
4 На сьогодні ведеться слідуюча робота по зменшенню негативу а - в повний ріст задіяні сили по здачі в експлуатацію б - надається посильна підтримка в перенесені кінцевоїзупинки міської маршрутки 131 , з центра Рясни-Руської , на відстань 100 метрів від будинку . 5 На мій погляд , як тільки описане в п4 - буде виконано , вартість житла зросте мінімум на 5-10%
о, как! сбежали неразумные от отсутствия документов, кто бы мог подумать просто монстр по переносу маршрутов, budivelnik вы такой смешной, как Шматко в сериале
pesikot 1 А що будете робити , якщо за тиждендень-другий кінцева зміниться ? Признаєте помилку , чи побіжете інші недоліки вишукувати 2 А як вважаєте , коли я спокійно у відкритому доступі викладаю інформацю яку Ви і Вам подібні вважають ганжем - то я знаю що роблю чи ні ? 3 Як тільки в мене зявляться документи про прийняття обєкту в експлуатацію , я відразу зможу предявити договори купівлі продажу на 3 квартири . Що тоді будете робити ? Послідуєте прикладу васі , який вже рік розповідає що то все фантом і фантазії .
Висновок Не хочете виглядати дурнем завтра - думайте що пишите сьогодні.
budivelnik написав:А де викрики: Слава великому будівельнику , який вже два роки тому розповідав що індекс доміка повинен бути не 1650 , а 1750 . Слава бійцю за справедливість , який пробував наставити нас на шлях істини . а ми дурні впирались.
О "підрахуй" снова "дурака включает" и тупо подменяет понятия:вместо индекса трещит о показаниях средних "хотелок"
Індекси-шміндекси Поки цифра індекса - підходила , то нею всі користувались . а як тільки змінилась - так відразу я дурня вмикаю ?
А може це в калюжно/дулястого ум за разум заходить від практичної незмінності цін на протязі 25 місяців
Ну не можете Вы "підрахуй" что бы Вас "галстуком не накормили".
И так "підрахуй" с учётки budivelnik утвержает что уровень цен на КРЖН практически не изменился - "b]від практичної незмінності цін на протязі 25 місяців[/b], что является полнейшим враньём оппонента .
Точка замера 28 мая 2012 года показала среднею цену по вторичке КРЖН в 1709 долл.за кв.м http://www.radikal.ru
Итого даже по изряднно подкорректированым данным Домика (график "хотелок" вместо графика индекса ) уровень цен на КРЖН за расматриваемый период показывает ПАДЕНИЕ на 13%.
Не находите пане "підрахуй" что Вам - "краще мовчати, щоб краватку не жувати"
Востаннє редагувалось zahar_ в Пон 04 чер, 2012 22:20, всього редагувалось 2 разів.
Oven написав:так и цены нет, каждое АН лепит, что хочет, вон строитель радовался, Домик рисовал 1400, а потом нарисовал 1700. А де викрики: Слава великому будівельнику , який вже два роки тому розповідав що індекс доміка повинен бути не 1650 , а 1750 . Слава бійцю за справедливість , який пробував наставити нас на шлях істини . а ми дурні впирались.
О "підрахуй" снова "дурака включает" и тупо подменяет понятия:вместо индекса трещит о показаниях средних "хотелок"
Індекси-шміндекси Поки цифра індекса - підходила , то нею всі користувались . а як тільки змінилась - так відразу я дурня вмикаю ?
А може це в калюжно/дулястого ум за разум заходить від практичної незмінності цін на протязі 25 місяців
Будя! Есть поговорка "Один в поле - не воин". Ну подмял под себя пару шавок вякающих, а что дальше?
Поэтому пора переходить на другую сторону и дружить с адекватами.
Если настолько упрям и туп, то тогда это реально диагноз и это твои личные проблемы.
Oven написав:так и цены нет, каждое АН лепит, что хочет, вон строитель радовался, Домик рисовал 1400, а потом нарисовал 1700. А де викрики: Слава великому будівельнику , який вже два роки тому розповідав що індекс доміка повинен бути не 1650 , а 1750 . Слава бійцю за справедливість , який пробував наставити нас на шлях істини . а ми дурні впирались.
Будя! Есть поговорка "Один в поле - не воин". Ну подмял под себя пару шавок вякающих, а что дальше?
Поэтому пора переходить на другую сторону и дружить с адекватами.
Если настолько упрям и туп, то тогда это реально диагноз и это твои личные проблемы.
budivelnik написав:turbina Одинадцяте повідомлення з порушеннями правил цього форуму - перекручування ніку.
А по суті Я особисто не вважаю адекватними слідуючих осіб Повністю неадекватні - вася, сеск Просто неадекватні - обвал Неадекватні - овен Тихо неадекватні - турбіна частково неадекватні - андрій_в
Всі інші , як на мене мають свої таракани в голові , але хто сьогодні без тараканів.
Так что ты тут делаешь среди неадекватов У тебя целые ветки неадекватные !!! Ещё и никому не нужные
budivelnik написав:Індекси-шміндекси Поки цифра індекса - підходила , то нею всі користувались . а як тільки змінилась - так відразу я дурня вмикаю ?
Ну не можете Вы "підрахуй" что бы Вас "галстуком не накормили".
И так "підрахуй" с учётки budivelnik утвержает что уровень цен на КРЖН практически не изменился - "b]від практичної незмінності цін на протязі 25 місяців[/b], что является полнейшим враньём оппонента .
Точка замера 28 мая 2012 года показала среднею цену по вторичке КРЖН в 1709 долл.за кв.м http://www.radikal.ru
Итого даже по изряднно подкорректированым данным Домика (график "хотелок" вместо графика индекса ) уровень цен на КРЖН за расматриваемый период показывает ПАДЕНИЕ на 13%.
Не находите пане "підрахуй" что Вам - "краще мовчати, щоб краватку не жувати"
Круто , зміна за 30 місяців - 13% . або мінус 247 доларів А зміна за вчорашній день - + 20% , або плюс 289 доларів.
Далі щось будете про падіння за 30 місяців розповідати ? Грош ціна такому падіння за 30 місяців , якщо за один день його можна знівелювати.