Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 121122123124125 ... 2381>
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 20:56

budivelnik написав:А на рахунок висоти , конструкції , ціни , місця розташування то :
1 За останній місяць було з десяток переглядів
2 Не було жодного негативного зауваження по плануванню, якістю виконаних робіт ,ціні

А що тут зауважувати, бiгти треба вiд таких планувань, що вони i зробили :) а дивитися, як i обiцяти - не одружуватись :-)
  budivelnik написав:3 Були дві теми ,які не позволили провести угоду
а - відсутність документів про здачу будинку
б - не влаштовувало місце розташування

4 На сьогодні ведеться слідуюча робота по зменшенню негативу
а - в повний ріст задіяні сили по здачі в експлуатацію
б - надається посильна підтримка в перенесені кінцевоїзупинки міської маршрутки 131 , з центра Рясни-Руської , на відстань 100 метрів від будинку .
5 На мій погляд , як тільки описане в п4 - буде виконано , вартість житла зросте мінімум на 5-10%

о, как! сбежали неразумные от отсутствия документов, кто бы мог подумать :-)
просто монстр по переносу маршрутов, budivelnik вы такой смешной, как Шматко в сериале :-)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 21:05

pesikot
1 А що будете робити , якщо за тиждендень-другий кінцева зміниться ?
Признаєте помилку , чи побіжете інші недоліки вишукувати
2 А як вважаєте , коли я спокійно у відкритому доступі викладаю інформацю яку Ви і Вам подібні вважають ганжем - то я знаю що роблю чи ні ?
3 Як тільки в мене зявляться документи про прийняття обєкту в експлуатацію , я відразу зможу предявити договори купівлі продажу на 3 квартири .
Що тоді будете робити ? Послідуєте прикладу васі , який вже рік розповідає що то все фантом і фантазії .

Висновок
Не хочете виглядати дурнем завтра - думайте що пишите сьогодні.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 21:10

budivelnik написав:Висновок

було б добре, якщо б ви самi дотримувались цього правила.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 21:12

pesikot написав:
  budivelnik написав:Висновок

було б добре, якщо б ви самi дотримувались цього правила.

Без проблем
Я був би Вам дуже вдячний . якби Ви привели мені мої слова за які мені завтра може бути соромно .

Одна умова
Не використовувати фрази з повідомлень де я відповідаю васі/сеску/обвалу/овну.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 21:17

budivelnik написав:Без проблем
Я був би Вам дуже вдячний . якби Ви привели мені мої слова за які мені завтра може бути соромно .

Одна умова
Не використовувати фрази з повідомлень де я відповідаю васі/сеску/обвалу/овну.

-- И что сказал отец на то, что ты разбил его авто ?
-- матерные слова опустить ?
-- конечно
-- тогда промолчал

Для початку, в мiсяцах рахуйте вiрно, бо рахувати невiрно - дуже соромно :)
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 21:21

budivelnik написав:
  zahar_ написав:
  budivelnik написав:А де викрики:
Слава великому будівельнику , який вже два роки тому розповідав що індекс доміка повинен бути не 1650 , а 1750 .
Слава бійцю за справедливість , який пробував наставити нас на шлях істини . а ми дурні впирались. :D

О "підрахуй" снова "дурака включает" и тупо подменяет понятия:вместо индекса трещит о показаниях средних "хотелок" :!:

Індекси-шміндекси
Поки цифра індекса - підходила , то нею всі користувались . а як тільки змінилась - так відразу я дурня вмикаю ?

А може це в калюжно/дулястого ум за разум заходить від практичної незмінності цін на протязі 25 місяців

Ну не можете Вы "підрахуй" что бы Вас "галстуком не накормили".

И так "підрахуй" с учётки budivelnik утвержает что уровень цен на КРЖН практически не изменился - "b]від практичної незмінності цін на протязі 25 місяців[/b], что является полнейшим враньём оппонента .

Посмотрим на график средних цен предложений по Киеву к которому апеллирует товарищ прапорщик http://www.domik.net/nedvizhimost/dinamika-cen.html
Точка замера 28 декабря 2009 года показала среднею цену по вторичке КРЖН в 1956 долл.за кв.м
http://www.radikal.ru

Точка замера 28 мая 2012 года показала среднею цену по вторичке КРЖН в 1709 долл.за кв.м

Итого даже по изряднно подкорректированым данным Домика (график "хотелок" вместо графика индекса ) уровень цен на КРЖН за расматриваемый период показывает ПАДЕНИЕ на 13%.

Не находите пане "підрахуй" что Вам - "краще мовчати, щоб краватку не жувати" :!:
Востаннє редагувалось zahar_ в Пон 04 чер, 2012 22:20, всього редагувалось 2 разів.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 21:58

budivelnik написав:
  budivelnik написав:
  Oven написав:так и цены нет, каждое АН лепит, что хочет, вон строитель радовался, Домик рисовал 1400, а потом нарисовал 1700.
А де викрики:
Слава великому будівельнику , який вже два роки тому розповідав що індекс доміка повинен бути не 1650 , а 1750 .
Слава бійцю за справедливість , який пробував наставити нас на шлях істини . а ми дурні впирались. :D

О "підрахуй" снова "дурака включает" и тупо подменяет понятия:вместо индекса трещит о показаниях средних "хотелок" :!:

Індекси-шміндекси
Поки цифра індекса - підходила , то нею всі користувались . а як тільки змінилась - так відразу я дурня вмикаю ?

А може це в калюжно/дулястого ум за разум заходить від практичної незмінності цін на протязі 25 місяців

Будя! Есть поговорка "Один в поле - не воин". Ну подмял под себя пару шавок вякающих, а что дальше?

Поэтому пора переходить на другую сторону и дружить с адекватами.

Если настолько упрям и туп, то тогда это реально диагноз и это твои личные проблемы.
turbina

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 21:59

budivelnik написав:
  budivelnik написав:
  Oven написав:так и цены нет, каждое АН лепит, что хочет, вон строитель радовался, Домик рисовал 1400, а потом нарисовал 1700.
А де викрики:

Індекси-шміндекси

Будя! Есть поговорка "Один в поле - не воин". Ну подмял под себя пару шавок вякающих, а что дальше?

Поэтому пора переходить на другую сторону и дружить с адекватами.

Если настолько упрям и туп, то тогда это реально диагноз и это твои личные проблемы.
turbina

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 22:21

budivelnik написав:turbina
Одинадцяте повідомлення з порушеннями правил цього форуму - перекручування ніку.

А по суті
Я особисто не вважаю адекватними слідуючих осіб
Повністю неадекватні - вася, сеск
Просто неадекватні - обвал
Неадекватні - овен
Тихо неадекватні - турбіна
частково неадекватні - андрій_в

Всі інші , як на мене мають свої таракани в голові , але хто сьогодні без тараканів.

Так что ты тут делаешь среди неадекватов :?:
У тебя целые ветки неадекватные !!! Ещё и никому не нужные :mrgreen:

Так уж тебя эта ветка неадекватная задевает ?

С кем поведешься того и наберешься ...

ПС Завтра посмотрим как ПФТС откроется )
obval

Повідомлення Додано: Пон 04 чер, 2012 22:27

zahar_ написав:
  budivelnik написав:Індекси-шміндекси

Ну не можете Вы "підрахуй" что бы Вас "галстуком не накормили".

И так "підрахуй" с учётки budivelnik утвержает что уровень цен на КРЖН практически не изменился - "b]від практичної незмінності цін на протязі 25 місяців[/b], что является полнейшим враньём оппонента .

Посмотрим на график средних цен предложений по Киеву к которому апеллирует товарищ прапорщик http://www.domik.net/nedvizhimost/dinamika-cen.html
Точка замера 28 декабря 2009 года показала среднею цену по вторичке КРЖН в 1956 долл.за кв.м

Точка замера 28 мая 2012 года показала среднею цену по вторичке КРЖН в 1709 долл.за кв.м

Итого даже по изряднно подкорректированым данным Домика (график "хотелок" вместо графика индекса ) уровень цен на КРЖН за расматриваемый период показывает ПАДЕНИЕ на 13%.

Не находите пане "підрахуй" что Вам - "краще мовчати, щоб краватку не жувати" :!:

Круто , зміна за 30 місяців - 13% . або мінус 247 доларів
А зміна за вчорашній день - + 20% , або плюс 289 доларів.

Далі щось будете про падіння за 30 місяців розповідати ?
Грош ціна такому падіння за 30 місяців , якщо за один день його можна знівелювати.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 121122123124125 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему