Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 494495496497498 ... 2381>
Повідомлення Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:25

cosjak написав:
  budivelnik написав:cosjak

2 На сьогодні я не чув жодної подібної по масштабам.

Просто швиденько гуглимо і одразу:
Одесса... фирма «Добробут»... «Золотой берег» в тысячу квартир...

Так це ще далеко не ходив. А якщо посидіти, покопатися? Яка там тисяча сімей?

1 Покопайтесь
2 Копаючись перевірте це афера , чи заселення на якийсь період пізніше ( наголошую , постійно затримується введення в експлуатацію приблизно на 3-6 місяців , що в кількості квартир становить 20000-30000 квартир )
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:28

budivelnik написав:
  cosjak написав:
1 Не плутайте осіб і сімей

Ну, це ще не відомо - плутаю я чи ні. Як я розумію, ця цифра - кількість інвесторів, а не кількість осіб, включаючи дружин (чоловіків), дітей та котиків з собачками...

А давайте логічно
1 Найбільшою будівельною організацією України є КГС , обєм його річного будівництва - приблизно 2000 квартир ( і не тільки в Києві)
2 В рік всього будується приблизно 80 000 квартир , з яких на продаж приблизно 60000 квартир
3 Ви серьозно вважаєте , що в державі може існувати 60 організацій -аферистів , кожна з яких надурила на обєм КГС ?

Висновок
Не повторюйте чужих дурниць і не будете виглядати .....

По-перше, я нічого ще не повторював. Я намагаюсь істину відшукати. А ви приписали мені те, чого я не робив і потім героїчно мене принижуєте? Ви, головне, не змінюйте тему з кількості постраждалих на мою особистість. Я тут за пару хвилин нагуглив вже значно більше тисячі постраждалихз сімей. А ви все ствержуєте, що їх ніяк не більше 1000?

Скільки відсотків займає КГС загалом по Україні?
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:29

budivelnik написав:
  cosjak написав:

1 Покопайтесь
2 Копаючись перевірте це афера , чи заселення на якийсь період пізніше ( наголошую , постійно затримується введення в експлуатацію приблизно на 3-6 місяців , що в кількості квартир становить 20000-30000 квартир )

Ну, "Золотому Берегу" вже 4 роки. Це афера чи так - дрібничка?
cosjak

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:36

budivelnik написав:
  cosjak написав:

1 Покопайтесь

Днепровские башни - 10
В комплексе из шести 34-этажных экспериментальных домов на въезде на Троещину, которые строили за счет госбюджета, должны были поселиться сотрудники Внутренних войск Украины. В 2003 году казенные деньги закончились, и компания стала привлекать частных инвесторов. Однако движение на стройке наблюдалось чуть больше года. С 2005 года строительство вообще замерло, а объект переходил от застройщика к застройщику. И это несмотря на то, что два дома достроены на 90%, а один — на 70%. «Днепровские башни» даже попали в список счастливчиков, которые должны были получить поддержку от Кабмина на достройку. Но в штабе Внутренних войск нас уверили, что ничего не получали. «Там случилась путаница с документами на право собственности. В итоге деньги прошли мимо», — сказали нам в главке.

Ні, пане Будівельник, ніяк не виходимо на цифру 1000.
cosjak

Профіль

cosjak
Я ж також гуглем користуюсь
1 Знайшов у вікіпедії - еліта - 1759 постраждалих які хотіли купити по 3025 грн/м2 житло - відкрита кримінальна справа
2 Більше відкритих кримінальних справ не знайшов
3 Дуже багато гучних виразів
Броварська еліта центр - пропонують доплатити по 40500 грн за квартиру - приблизно 100 осіб
Споживач інфо - 60 молодих сімей
Олімпік парк - 200 сімей

Але всюди багато емоцій і мало цифр .

Тому може я й не правий про 1000 сімей ( можете вважати що їх не 1000 а 3000) , але як тоді назвати того хто тиражує 120 000 сімей ?
budivelnik

Профіль

1
1

budivelnik написав:
  cosjak написав:

1 Покопайтесь

Сегодня в Украине существует 16 тысяч объектов, которые являются недостроями. Об этом во время пресс-конференции сказал вице-президент конфедерации строителей Украины Игорь Лысов, сообщает «Левый берег».

«В Украине существует 16 тыс. объектов недостроя. 4 тыс. из них — недострои из категории «жилье». 100 тыс. инвесторов вложили собственные деньги в строительство, а застройщик не выполняет свои обязательства перед ними. Мы хотим разделить недострои на несколько категорий. Первая — благонадежные по смете, т.е. построено ровно столько, сколько было вложено денег. Вторая — условно нормальные, то есть такие, где за счет кризиса было потеряно небольшое количество денег, которое теперь кто-то должен предоставить. Ответственность за достройку лежит на местных органах власти, которые выделяют участки под застройку», — сказал Лысов.
cosjak

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:42

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

cosjak написав:Ні, пане Будівельник, ніяк не виходимо на цифру 1000.

Ще раз
Що шукаємо ?
Ви повинні шукати доведені випадки афери в кількості 120000 , а не оповідання що хтось щось десь заморозив.
Поки що Ви знайшли
1759 - Еліта центр ( до суду з позовами звернулись 359 осіб)
І все , слідуючі випадки це максимум обчисляються навіть не сотнями а десятками осіб.

ПС
Для того й приводив обєми КГС
Якщо КГС - 2000 квартир , то_______________________________2 000
слідуючі 10 організацій - по 1000 квартир__________________1 000
слідуючі 100 організацій по 200 квартир___________________20 000
слідуючі 1000 організацій по 40 квартир___________________40 000
І слідуючих 10000 приватних забудовників по 1-3 квартири__20 000

А тепер складіть таку саму табличку для постраждалих і що отримаєте 120000 ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:44

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

То шО :?:

120 тыс :!:
obval

Повідомлення Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:48

budivelnik написав:
  cosjak написав:Ні, пане Будівельник, ніяк не виходимо на цифру 1000.

Ще раз
Що шукаємо ?
Ви повинні шукати доведені випадки афери в кількості 120000 , а не оповідання що хтось щось десь заморозив.
Поки що Ви знайшли
1759 - Еліта центр ( до суду з позовами звернулись 359 осіб)
І все , слідуючі випадки це максимум обчисляються навіть не сотнями а десятками осіб.

Якось ви дивно все перевернули з ніг на голову. Ось є "вице-президент конфедерации строителей Украины Игорь Лысов". Наче поважна людина. Займає певну посаду і має доступ до данних. Він назвав певні цифри - а тепер спробуйте ці цифри спростувати. Чи ви хочете, щоб я вам назвав прізвища всіх постраждалих і тільки тоді ви повірите цим цифрам?

То який відсоток ринку займає КГС по Україні?
cosjak

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:50

cosjak написав:«В Украине существует 16 тыс. объектов недостроя. 4 тыс. из них — недострои из категории «жилье».

З моменту початку будівництва і до моменту здачі в експлуатацію - обєкт відноситься до категорії недобудова
100 тыс. инвесторов вложили собственные деньги в строительство, а застройщик не выполняет свои обязательства перед ними.

Отже 4 000 обєктів житло і 100 000 інвесторів = 25 інвесторів на обєкт
Мы хотим разделить недострои на несколько категорий. Первая — благонадежные по смете, т.е. построено ровно столько, сколько было вложено денег.

Тобто це обєкти де будівництво ведеться по плану ( і все одно на час будівництва а це 2-5 років) цей обєкт буде відноситись до недобудов.
Вторая — условно нормальные, то есть такие, где за счет кризиса было потеряно небольшое количество денег, которое теперь кто-то должен предоставить.

А Вас не дивує що держава повністю взяла на себе борги Надра і Родоводу ?
Ответственность за достройку лежит на местных органах власти, которые выделяют участки под застройку», — сказал Лысов.

Таким чином , все що будується - не можна назвати аферою , а вкладання коштів по нижчій ціні в обєкти які ще не збудовані по ризику= вкладання коштів в банк на депо під високі відсотки .
Хочете заробити більше - ризикуйте . але памятайте ризикнувши заради додаткових 10% ви ризикуєте втратити своїх 100% .

Саме на цьому й базується моя теза про 1000 сімей ( для Вас нехай буде 3000 сімей :D=1% від річного обєму )
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 494495496497498 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему