|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:25
cosjak написав: budivelnik написав:cosjak 2 На сьогодні я не чув жодної подібної по масштабам.
Просто швиденько гуглимо і одразу: Одесса... фирма «Добробут»... «Золотой берег» в тысячу квартир... Так це ще далеко не ходив. А якщо посидіти, покопатися? Яка там тисяча сімей?
1 Покопайтесь 2 Копаючись перевірте це афера , чи заселення на якийсь період пізніше ( наголошую , постійно затримується введення в експлуатацію приблизно на 3-6 місяців , що в кількості квартир становить 20000-30000 квартир )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:28
budivelnik написав: cosjak написав: budivelnik написав:cosjak 1 Не плутайте осіб і сімей
Ну, це ще не відомо - плутаю я чи ні. Як я розумію, ця цифра - кількість інвесторів, а не кількість осіб, включаючи дружин (чоловіків), дітей та котиків з собачками...
А давайте логічно 1 Найбільшою будівельною організацією України є КГС , обєм його річного будівництва - приблизно 2000 квартир ( і не тільки в Києві) 2 В рік всього будується приблизно 80 000 квартир , з яких на продаж приблизно 60000 квартир 3 Ви серьозно вважаєте , що в державі може існувати 60 організацій -аферистів , кожна з яких надурила на обєм КГС ? Висновок Не повторюйте чужих дурниць і не будете виглядати .....
По-перше, я нічого ще не повторював. Я намагаюсь істину відшукати. А ви приписали мені те, чого я не робив і потім героїчно мене принижуєте? Ви, головне, не змінюйте тему з кількості постраждалих на мою особистість. Я тут за пару хвилин нагуглив вже значно більше тисячі постраждалихз сімей. А ви все ствержуєте, що їх ніяк не більше 1000? Скільки відсотків займає КГС загалом по Україні?
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:29
budivelnik написав: cosjak написав: budivelnik написав:cosjak 2 На сьогодні я не чув жодної подібної по масштабам.
Просто швиденько гуглимо і одразу: Одесса... фирма «Добробут»... «Золотой берег» в тысячу квартир... Так це ще далеко не ходив. А якщо посидіти, покопатися? Яка там тисяча сімей?
1 Покопайтесь 2 Копаючись перевірте це афера , чи заселення на якийсь період пізніше ( наголошую , постійно затримується введення в експлуатацію приблизно на 3-6 місяців , що в кількості квартир становить 20000-30000 квартир )
Ну, "Золотому Берегу" вже 4 роки. Це афера чи так - дрібничка?
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:36
budivelnik написав: cosjak написав: budivelnik написав:cosjak 2 На сьогодні я не чув жодної подібної по масштабам.
Днепровские башни - 10 В комплексе из шести 34-этажных экспериментальных домов на въезде на Троещину, которые строили за счет госбюджета, должны были поселиться сотрудники Внутренних войск Украины. В 2003 году казенные деньги закончились, и компания стала привлекать частных инвесторов. Однако движение на стройке наблюдалось чуть больше года. С 2005 года строительство вообще замерло, а объект переходил от застройщика к застройщику. И это несмотря на то, что два дома достроены на 90%, а один — на 70%. «Днепровские башни» даже попали в список счастливчиков, которые должны были получить поддержку от Кабмина на достройку. Но в штабе Внутренних войск нас уверили, что ничего не получали. «Там случилась путаница с документами на право собственности. В итоге деньги прошли мимо», — сказали нам в главке.
Ні, пане Будівельник, ніяк не виходимо на цифру 1000.
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-
cosjak Я ж також гуглем користуюсь 1 Знайшов у вікіпедії - еліта - 1759 постраждалих які хотіли купити по 3025 грн/м2 житло - відкрита кримінальна справа 2 Більше відкритих кримінальних справ не знайшов 3 Дуже багато гучних виразів Броварська еліта центр - пропонують доплатити по 40500 грн за квартиру - приблизно 100 осіб Споживач інфо - 60 молодих сімей Олімпік парк - 200 сімей
Але всюди багато емоцій і мало цифр .
Тому може я й не правий про 1000 сімей ( можете вважати що їх не 1000 а 3000) , але як тоді назвати того хто тиражує 120 000 сімей ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Сегодня в Украине существует 16 тысяч объектов, которые являются недостроями. Об этом во время пресс-конференции сказал вице-президент конфедерации строителей Украины Игорь Лысов, сообщает «Левый берег».
«В Украине существует 16 тыс. объектов недостроя. 4 тыс. из них — недострои из категории «жилье». 100 тыс. инвесторов вложили собственные деньги в строительство, а застройщик не выполняет свои обязательства перед ними. Мы хотим разделить недострои на несколько категорий. Первая — благонадежные по смете, т.е. построено ровно столько, сколько было вложено денег. Вторая — условно нормальные, то есть такие, где за счет кризиса было потеряно небольшое количество денег, которое теперь кто-то должен предоставить. Ответственность за достройку лежит на местных органах власти, которые выделяют участки под застройку», — сказал Лысов.
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:42
cosjak написав:Ні, пане Будівельник, ніяк не виходимо на цифру 1000.
Ще раз Що шукаємо ? Ви повинні шукати доведені випадки афери в кількості 120000 , а не оповідання що хтось щось десь заморозив. Поки що Ви знайшли 1759 - Еліта центр ( до суду з позовами звернулись 359 осіб) І все , слідуючі випадки це максимум обчисляються навіть не сотнями а десятками осіб. ПС Для того й приводив обєми КГС Якщо КГС - 2000 квартир , то_______________________________2 000 слідуючі 10 організацій - по 1000 квартир__________________1 000 слідуючі 100 організацій по 200 квартир___________________20 000 слідуючі 1000 організацій по 40 квартир___________________40 000 І слідуючих 10000 приватних забудовників по 1-3 квартири__20 000 А тепер складіть таку саму табличку для постраждалих і що отримаєте 120000 ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:44
То шО  120 тыс 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:48
budivelnik написав: cosjak написав:Ні, пане Будівельник, ніяк не виходимо на цифру 1000.
Ще раз Що шукаємо ? Ви повинні шукати доведені випадки афери в кількості 120000 , а не оповідання що хтось щось десь заморозив. Поки що Ви знайшли 1759 - Еліта центр ( до суду з позовами звернулись 359 осіб) І все , слідуючі випадки це максимум обчисляються навіть не сотнями а десятками осіб.
Якось ви дивно все перевернули з ніг на голову. Ось є "вице-президент конфедерации строителей Украины Игорь Лысов". Наче поважна людина. Займає певну посаду і має доступ до данних. Він назвав певні цифри - а тепер спробуйте ці цифри спростувати. Чи ви хочете, щоб я вам назвав прізвища всіх постраждалих і тільки тоді ви повірите цим цифрам? То який відсоток ринку займає КГС по Україні?
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 чер, 2012 23:50
cosjak написав:«В Украине существует 16 тыс. объектов недостроя. 4 тыс. из них — недострои из категории «жилье».
З моменту початку будівництва і до моменту здачі в експлуатацію - обєкт відноситься до категорії недобудова100 тыс. инвесторов вложили собственные деньги в строительство, а застройщик не выполняет свои обязательства перед ними.
Отже 4 000 обєктів житло і 100 000 інвесторів = 25 інвесторів на обєкт Мы хотим разделить недострои на несколько категорий. Первая — благонадежные по смете, т.е. построено ровно столько, сколько было вложено денег.
Тобто це обєкти де будівництво ведеться по плану ( і все одно на час будівництва а це 2-5 років) цей обєкт буде відноситись до недобудов. Вторая — условно нормальные, то есть такие, где за счет кризиса было потеряно небольшое количество денег, которое теперь кто-то должен предоставить.
А Вас не дивує що держава повністю взяла на себе борги Надра і Родоводу ? Ответственность за достройку лежит на местных органах власти, которые выделяют участки под застройку», — сказал Лысов.
Таким чином , все що будується - не можна назвати аферою , а вкладання коштів по нижчій ціні в обєкти які ще не збудовані по ризику= вкладання коштів в банк на депо під високі відсотки . Хочете заробити більше - ризикуйте . але памятайте ризикнувши заради додаткових 10% ви ризикуєте втратити своїх 100% . Саме на цьому й базується моя теза про 1000 сімей ( для Вас нехай буде 3000 сімей  =1% від річного обєму )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1