|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 30 чер, 2012 19:11
budivelnik написав:То як - слобо ?
Пан Будівельник. Мене не влаштовує таке посилання. На сайт КГС я і сам можу сходити. І я йому не вірю так само, як ви не вірите пану Лисову (доречі, він Лисов - не треба викривляти прізвище людини). Тому чекаю від вас список всіх квартир, побудованих КГС за останні 10 років.
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 чер, 2012 19:13
budivelnik написав:Ніяки крітікуси, захари чи косяки не мають такого права.
budivelnik написав:Я не стикався особисто з крітікусом і зеленого поняття не маю чим він займається . але можу стверджувати що або він живе на зоні , або брехло .
Знову переходимо на особистості та образи?
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 чер, 2012 19:16
мне никто ничего не должен. вполне вероятно, вы - честный и порядочный человек. но переносить собственный опыт на киев, где я лично своими глазами вижу десятки проблемных обьектов - неправильно. да, вполне возможно, что инвесторы этих домов - "лохи", и юридически в судах ничего доказать нельзя. но это не снимет клеймо жуликов и воров с застройщиков. ибо в отличие от лохов инвесторов, они прекрасно знали, на что идут. относительно рядовых работяг и бригадиров - если вы скажете, что они не воруют у всех -хозяина, клиента, причем если есть возможность, то даже не 50%, а как минимум 70% - я не поверю, что вы строитель. 
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 чер, 2012 19:18
cosjak написав: budivelnik написав:Ніяки крітікуси, захари чи косяки не мають такого права.
budivelnik написав:Я не стикався особисто з крітікусом і зеленого поняття не маю чим він займається . але можу стверджувати що або він живе на зоні , або брехло .
Знову переходимо на особистості та образи?
Що за подвійні стандарти ? В мене нік відкритий , разом з ніком відома професія і прізвище і при цьому мене особисто звинувачують в тому що половина моїх працівників - злодії і нехлюї ( я правда не знаю вв яку половину вхожу я особисто ) Тому Не будете огульно звинувачувати цілі галузі чи статі чи держави - не отримаєте конкретного звинувачення у свою сторону.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 чер, 2012 19:22
Cricetus cricetus написав:мне никто ничего не должен. вполне вероятно, вы - честный и порядочный человек. но переносить собственный опыт на киев, где я лично своими глазами вижу десятки проблемных обьектов - неправильно. да, вполне возможно, что инвесторы этих домов - "лохи", и юридически в судах ничего доказать нельзя. но это не снимет клеймо жуликов и воров с застройщиков. ибо в отличие от лохов инвесторов, они прекрасно знали, на что идут. относительно рядовых работяг и бригадиров - если вы скажете, что они не воруют у всех -хозяина, клиента, причем если есть возможность, то даже не 50%, а как минимум 70% - я не поверю, что вы строитель. 
Ще раз 1 Я не заперечую наявність аферистів як в будівництві так і в інших галузях 2 Я стверджую , що аферизму в будівництві на порядок-пять менше ніж при продажі пива чи легких сигарет. Ви коли купуєте 1715 - вважаєте що пєте Львівське пиво , але те що продається в Києві - продукується в Києві. Так само легкі сигарети не лозволяють отримати менше шкоди здоровю , про те дозволяють отримати більше прибутків тим хто їх продає/рекламує 3 Якщо Ви не несете гроші в МММ , то чи говорить це про те що у випадку коли 100000 осіб занесли свої кошти туди - що всі ті хто надає фінансові послуги жуліки ( або хоча б половина з них ) і так далі і тому подібне.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 чер, 2012 20:55
в стройотрасли и риалторстве аферюг больше, чем где бы то ни было, как бы нам тут "авторитетные" стройбаны не парили
и дело в том, шо 1 в стройке можно много воровать "незаметно" 2 стоимость объектов высока - привлекает разного рода криминал 3 риалторы и стройбаны зачастую парят объекты, с заведомо скрытыми отрицательными характеристиками итп - т.е. тупа разводят
за все эти "шалости" в европах америках тупа садят, и не на пару лет
про пивасик и сигареты смешно читать - там то как раз все на упаковке написано - честно и доступно - ни хто ни чего не скрывает особо (ну разве шо мелким шрифтом напечатают) а твое дело пить курить или нет
про МММ втройне смешно читать, т.к. там прямо в рекламе говорится, шо это финансовая пирамида - хочешь играй, хочешь нет
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 чер, 2012 20:58
Пан говорун табличку в студию плиз - сданые в Киеве дома КГС за последние 5 лет с адресами, количеством жилой площади в квартирах и количеством квартир в каждом сданом доме?
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 чер, 2012 21:55
zahar_ написав:Пан говорун табличку в студию плиз - сданые в Киеве дома КГС за последние 5 лет с адресами, количеством жилой площади в квартирах и количеством квартир в каждом сданом доме?
Звіздобол дулясто/калюжний , це ти за рекламу КГС гроші отримуєш - ти й таблички складай. ПС А за прикривання мною міг би й приплатити , не дай бог колись прийдеш до мене з проханням дозволити тобі щось моє прорекламувати .... ППС Пан Косяк до КГС . просто так причипився . зверни увагу . на відміну від тебе він зайвий раз про 120000 постраждалих не заікається ПППС Для чебуречника Не зважаючи на те що чебуреки коштують мало , але собачатину на прогірклому маслі , без чеків , брудними руками тулять так що гай шумить , тому кому-кому , а щось заікатись про якість виготовленного - я б не радив , спочатку між своїми розберись , а вже потім до речей які повинні десятки років простояти - лізь.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 чер, 2012 22:23
1 В екпоху радянського союзу все навколо було спільне - все своє і існувала система розподілу праці. Проектні інститути проектували , будівельні організації по цим проектам будували . Але була незадача . Якість цегли була деколи такою , що хоч сиди і плач. От розумний директо БУ йшов до директора Проектувальників і просив зробити проект з запасом. Так як за цю роботу потрібно було доплатити , то отримавши цей проект з запасом директор БУ йшов до виконроба( виконавець робіт по українськи , производитель робот - по російськи) і показуючи цей лишок по мірі можливостей його для себе отримував. В свою чергу виконроб , як матеріально відповідальна особа за ці роботи , ризикував сісти в тюрму під час контрольного обміру ( були такі організації як в будівельників з своєї сторони , так і в промінвестбанку з сторони банкірів) - то він відкусував щось щоб прикритись від банкірів , в свою чергу роботяга який вантажив ці надлишки директору,виконробу,банкіру - не забував і про себе. 2 Прийшли капіталістичні часи. Проектні інститути стали приватними і інвестори отримали змогу звертатись до тих чий проект буде дешевшим при однакових техпічних параметрах , при чому дешевшим повинно було бути не тільки вартість виготовлення проекту , а й будівництво по цьому проекту. Плюс , по закінченні будівництва , на підставі обмірів БТІ - будь-який фахівець в стані визначити реальні фізичні обєми збудованого , а маючи як сам проект , так і матеріали які повинні були використовуватись в кожній з конструкцій і фізичні обєми цих конструкцій - то це робота вартістю в приблизно 2 грн на кожен м2 площі будинку.
Як бачите , все йде по алгоритму який я приводив. Ті хто найбільше кричать про крадіжки і непорядки на будівництві - судять з власних бізнесів і з власних порядків.
ПС З іншого боку , якщо чебуречник в податкову подає один рецепт , а в реалії виготовляє з інших інгрідієнтів і вважає це верхом майстерності + його роботу через секунду після того як вона зникла в шлунку клієнта ніхто перевірити не може - то до нього не доходить , що при бажанні можна перевірити і відкрити кримінальну справу з доказами на будь-якого виконавця робіт , на протязі десятків років після закінчення цих робіт , якщо внаслідок відхилень від проекту або використання неякісних матеріалів комусь були завдані збитки.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 чер, 2012 22:37
ты с какого хутора то вылез? впрочем хамство не порок, но свинство - как всегда будем учить логике, чем опускаясь до будивельного уровня покупая на улице "пирожок" человек прекрасно знает, шо он покупает и почему покупает - дешево а вот когда человек заходит в приличный ресторан, то там и кормят прилично(за очень редким исключением) и свежими продуктами (конкуренцияС) т.е. за свои деньги он получает качественный продукт а вот когда человек покупает квартирко в элытнобызнес доме, он расчитывает тоже получить качественный продукт, а получает дулю, коих ты тут получил от Захара не одну дюжину насчет "повинні десятки років простояти" я тебе уже 10 раз говорил - Все вы сейчас строите шоб токма под суд не попасть - шоб на голову не упало все остальное побоку - трубы текут - похр, крыша течет - похр, вентиляция не пашет - похр, шумоизоляция ниже нормы - похр, еще 101 такая же майня - похр и Главное, шо основная часть боков уже предначертана на этапе проектирования - бо надо сэкономить - а лоху пакупану лапши навешаем а когда дело до сдачи доходит, то там уже бок на боке, т.к. к бокам проектирования добавляются бока "проффи" + воровство буитдешеветь
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
|