|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 30 чер, 2012 22:37
budivelnik написав: zahar_ написав:Пан говорун табличку в студию плиз - сданые в Киеве дома КГС за последние 5 лет с адресами, количеством жилой площади в квартирах и количеством квартир в каждом сданом доме?
Звіздобол дулясто/калюжний , це ти за рекламу КГС гроші отримуєш - ти й таблички складай....
Значтца так и запишем - пан "пiдрахуй" снова сел в лужу и тупо увиливает от ответа.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 чер, 2012 22:45
zahar_ написав: budivelnik написав: zahar_ написав:Пан говорун табличку в студию плиз - сданые в Киеве дома КГС за последние 5 лет с адресами, количеством жилой площади в квартирах и количеством квартир в каждом сданом доме?
Звіздобол дулясто/калюжний , це ти за рекламу КГС гроші отримуєш - ти й таблички складай....
Значтца так и запишем - пан "пiдрахуй" снова сел в лужу и тупо увиливает от ответа.
Записую звіздобол-дулястий , дон калюжно-шаромижний не в стані сам виконати роботу по рекламі КГС , а тому вимагає допомоги . Допомога прийде - але спочатку поділись грошима, а вже потім почнемо вести переговори як тобі краще оболванити місцевих студентів яких ти лохами вважаєш.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 чер, 2012 22:50
Андрей_В написав:ты с какого хутора то вылез? впрочем хамство не порок, но свинство - как всегда будем учить логике, чем опускаясь до будивельного уровня покупая на улице "пирожок" человек прекрасно знает, шо он покупает и почему покупает - дешево а вот когда человек заходит в приличный ресторан, то там и кормят прилично(за очень редким исключением) и свежими продуктами (конкуренцияС) т.е. за свои деньги он получает качественный продукт а вот когда человек покупает квартирко в элытнобызнес доме, он расчитывает тоже получить качественный продукт, а получает дулю, коих ты тут получил от Захара не одну дюжину насчет "повинні десятки років простояти" я тебе уже 10 раз говорил - Все вы сейчас строите шоб токма под суд не попасть - шоб на голову не упало все остальное побоку - трубы текут - похр, крыша течет - похр, вентиляция не пашет - похр, шумоизоляция ниже нормы - похр, еще 101 такая же майня - похр и Главное, шо основная часть боков уже предначертана на этапе проектирования - бо надо сэкономить - а лоху пакупану лапши навешаем а когда дело до сдачи доходит, то там уже бок на боке, т.к. к бокам проектирования добавляются бока "проффи" + воровство буитдешеветь
Що заїло ? Так не лізь туди куди не просять , або туди де зеленого поняття не маєш ,бо на відміну від твоїх чебуреків ( виготовленних невідомо ким, невідомо коли і невідомо з чого ) , коли людина купує вже збудований будинок вона може прийти , подивитись і прийняти рішення підходить їй це співвідношення ціна/якість - чи ні. Якщо підходить - купує і в пятій точці вона бачить заявку кримського чебуречника про те що ціни зависокі.( для нього може й зависокі - бо гім.но випускає ) . а от якби дійсно виготовив людську страву в людському ресторані з поважних інгрідієнтів по ціні чебурека - ціни б йому тоді не було , а так ......
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 чер, 2012 23:01
budivelnik написав:коли людина купує вже збудований будинок вона може прийти , подивитись і прийняти рішення підходить їй це співвідношення ціна/якість - чи ні.
Чи ви знайомі з таким економічним поняттям, як "асиметричність інформації"?
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 чер, 2012 23:05
budivelnik написав:Що заїло ? Так не лізь туди куди не просять , або туди де зеленого поняття не маєш ,бо на відміну від твоїх чебуреків ( виготовленних невідомо ким, невідомо коли і невідомо з чого ) , коли людина купує вже збудований будинок вона може прийти , подивитись і прийняти рішення підходить їй це співвідношення ціна/якість - чи ні. Якщо підходить - купує і в пятій точці вона бачить заявку кримського чебуречника про те що ціни зависокі.( для нього може й зависокі - бо гім.но випускає ) . а от якби дійсно виготовив людську страву в людському ресторані з поважних інгрідієнтів по ціні чебурека - ціни б йому тоді не було , а так ......
шоб заесть, я должен быть тем, кем меня тут обзывают а я в общепите по молодости квартал проработал - было дело (у меня вобще богатый жизненный опыт, в отличие от тебя))) да и обзываете все вы меня все время растишки, т.к. я правду привык лупить, вот и прет из вас всех г*но пролетарское логику тебе буду преподавать еще долго, т.к. прогресса нет чебурек людина понюхала и поняла, съедобное или нет - т.к. даже ребенок может отличить свежее от не свежего - это природное а вот будынок шоб понять как построен, из чего, где бока и проколы - не каждый профессионал поймет на глаз - экспертиза нужна не говоря уже о среднестатистическом пакупане вот ему лапшу и вешают по полной впрочем уже по умолчанию практически весь сегодняшний новострой с боками ранее были нормы - щас за взятку все решают но среднестатистический пакупан мало шо об этом знает - ему показывают красивый фасад - с него хватит)) вот я(и другие) об этом пишу - а стройбанов это в ярость вводит - т.к. истина она одна, и она за нами и ты это знаешь, но устраиваешь клоунады, которые всех токма смешат
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 чер, 2012 23:10
cosjak написав: budivelnik написав:коли людина купує вже збудований будинок вона може прийти , подивитись і прийняти рішення підходить їй це співвідношення ціна/якість - чи ні.
Чи ви знайомі з таким економічним поняттям, як "асиметричність інформації"?
Цю тему тут не обговорювали , але я з радістю її підтримаю в контексті 1 Будь який виробник знає більше про продукцію яку випускає ніж потенційний покупець 2 Пункт 1 не доводить , що виробник буде користуватись своїми знаннями з єдиною метою зашкодити покупцю 3 На ринку існують і інші виробники , які можуть прояснити ситуацію з товаром + існують незалежні експерти які за плату мають можливість провести незалежну і повноцінну експертизу 4 Емоційні заявки людей які не являються ні виробниками( бо не мають ні відповідних знань , ні засобів виробництва) ні покупцями ( бо недостатньо коштів) - не зможуть змінити цю асиметричність.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 чер, 2012 23:22
Андрей_В написав:а я в общепите по молодости квартал проработал - было дело (у меня вобще богатый жизненный опыт, в отличие от тебя)))
Я знаю , що ти пацан широкопрофільний в 2008 - на валютній гілці гривню відстоював, в 2009 - на будівельній вчив мене економіці і вартості буд матеріалів ( накладні в пайнті підробляючи і 6 в ПДВ переставляючи після коми) , в 2010 - сперичався зі мною що існують плівки , додавання яких перетворює каркасно/щитовий будиночок - в спасіння обвалістів, 2011 - ти практично пропустив , банили тебе часто ти вважаєш що за правду , я вважаю що за дурь ,але пішло на користь. І всі ці знання ти почерпнув студентом в столовці квартал відробивши і в школі псячу будку з батьком перебудувавши. ПС В цирку навіть медведя вчать на велосипеді їхздити , а до тебе все ніяк не дійде що будь які інтернет досягнення згубляться перед реальними знаннями. Я реальний - ти писака всезнайка інтернетний. І таких на кожному форумі пучок за пять копійок , тому зайвий раз мене по дрібницям не чіпай - дивишся і далі будеш гуру виглядати перед іншими такими ж всезнайками.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 30 чер, 2012 23:27
budivelnik написав:Цю тему тут не обговорювали , але я з радістю її підтримаю в контексті 1 Будь який виробник знає більше про продукцію яку випускає ніж потенційний покупець 2 Пункт 1 не доводить , що виробник буде користуватись своїми знаннями з єдиною метою зашкодити покупцю 3 На ринку існують і інші виробники , які можуть прояснити ситуацію з товаром + існують незалежні експерти які за плату мають можливість провести незалежну і повноцінну експертизу 4 Емоційні заявки людей які не являються ні виробниками( бо не мають ні відповідних знань , ні засобів виробництва) ні покупцями ( бо недостатньо коштів) - не зможуть змінити цю асиметричність.
1. Стосовно ринку нерухомості - тут звичайна людина нічого не вдіє. Як зазначив Андрій - людина бачить лише фасад. Власне, це і чебуреків стосується  З власного досвіду знаю, що більшість людей погану їжу не розрізняють... 2. Там, де мова йде про гроші, не можна сподіватись на чиєсь сумління. Асиметрія надає можливість заробити більше грошей (нещодавня пожежа тому приклад). І споживач у нас ніяк не захищений - у нас не сформовано ні експертиз, ні брендів і немає ніякого контролю. 3. Яким чином інший виробник (в контексті будівництва) це зробить? Чи є приклади у вас? 4. З появою масмедіа (і особливо інтернету) це стало можливим 
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 чер, 2012 23:38
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 чер, 2012 23:40
cosjak Ви знаєте з яких комплектуючих зроблений телевізор ? Ви можете з зовнішнього вигляду сказати як він буде працювати ? І таких прикладів навколо нас тисячі. Тому по вашому запитанню Я , на протязі 20 хвилин перебування в будинку при будівництві якого використовувались стандартні масові технології , зможу дати поверхневий аналіз по питанням а - як довго простоїть б - які в нього є вади і як їх можна вирішити в конкретній квартирі. Для більш повного аналізу мені потрібні будуть креслення , зразки використаних матеріалів , або можливість отримати матеріал виколупавши його з стіни і так далі+час+кошти. Таким чином способи себе захистити при вкладання від 0,3 млн грн і вище - є ( до речі Ви ж страхуєте свій автомобіль , повне каско 7% і вище , чому ж тоді не запросите мене ( або такого як я )щоб я за 7% від вартості житла яке купуєте  перевірив його якість ? жаба тисне . чи так само як чебуречник вважаєте що Вам все всі винні ? Якщо ж тисячі студентів яким всі винні будуть кричати що все навколо погано - це ніяким чином не змінить ні якість цього будинку і не підкаж шляхи які б могли покращити цю якість . Це зрозуміло ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1