чего-то всегда не хватает из этого списка у большиства людей

|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Я их потому и не подписываю. Ибо у меня, хоть и не юрист, волосы дыбом от ужаса становятся, когда эти договоры вижу. Но люди подписывают... от безисходности, от безграмотности, от излишнего оптимизма. Собственно, в договоре-то не должно быть пункта "застройщик обязан соблюдать строительные нормы". Это по-другому ж регулируется? А вот в суде поди ж ты докажи. Печальное это место - наш суд...
![]()
Славек Невже Ви не звернули увагу на перечислення того що і де я можу зробити за 20 хвилин ? поверхневий аналіз стандартна масова технологія А також , невже Ви не звернули увагу , які висновки я можу дати після 20 хвилинного огляду Як довго простоїть які є вади і що можна змінити в конкретній квартирі. Тому для критиків Для того щоб огульно всіх звинувачувати в неякісному житлі потрібно а - довести що житло масово падає . А житло стоїть , і за останні 20 років не було жодного падіння новозбудованого житла по причині неякісного виконання. Від вибухів газу - падали , від самостійного перепланування (косяками і андріями) - падали , від зсуву грунтів , які відбулись внаслідок початку будівництва поряд - падали. Виходить Якщо неуки не накосячать - житло буде стояти ? ПС Оповідань про різного роду тріщини я чув багато , якщо не важко , дайте фото того що розповідаєте і я щось зможу сказати , а славек при потребі підправить.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?1 Як для Вас не дивно це прозвучить , але на житло Ви отримуєте гарантії , просто ці гарантії Вам надають не виробники , а контролюючі органи , які приймають у будівельників результати їхньої праці. 2 Гарантія - це обовязок виробника відремонтувати поломку яка виникла внаслідок експлуатації виробу з вини виробниув. Назвіть мені будь ласка гарантійний випадок стосовно житла ( тільки не фантазійний . а той який відбувся реально ). 3 Навіть у випадках коли знищення житла проходило без вини будівельників - всім постраждалим житло надавалось з резервного фонду Скажіть , якби ці випадки були масовими - чи змогла б наша держава так робити ? ПС На рахунок випадку в столовій Для створення негативного емоційного забарвлення , яке може вплинути на ціни потрібне виконання слідуючих умов а - надприбутки у виробника б - вплив на цільову аудиторію яка відноситься до покупців Студенти , невдахи , емоційно не врівноважені - не відносяться до цільової аудиторії покупців житла , а тому будь які бурі в межах вищеперечислених груп - будуть штормом в шклянці води.
![]() зачем в договор???? это все указывается в проектно-сметной документации Проектно-сметная документация ГОСТ 21.002-81 НОРМОКОНТРОЛЬ ПРОЕКТНО-СМЕТНОЙ ДОКУМЕНТАЦИИ Система проектной документации для строительства Востаннє редагувалось kievlyanka в Нед 01 лип, 2012 10:46, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Привет. Читаю ваш форум уже полгода и решила присоединится к разговору опытных. Последние полгода искала новостройку, куда можно вложиться и ничего не смогла выбрать. Как на мой, далекий от "будивельника" взгляд, всё НАСТОЛЬКО некачественно!!!, что любых денег жаль отдавать, а таких, как запрашивают и подавно! Посмотрела, что сдают и за какие деньги, например, в Испании. Прошу вас сравнить www. kyero.com/property/1793875-town-house-for-sale-san-javier Таун Хауз 100 кв.м.,на берегу моря, с террасой и бассейном,ремонтом и мебелью за 105 тыс.дол.Конечно непонятно из чего оно построено, но почему-то терзают смутные сомненья, что там есть контроль за стройкой. И что у них дешевле стройматериалы и рабочая сила?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|