Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 504505506507508 ... 2381>
Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 10:12

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

slavek написав:При наличии времени, денег и желания можно прищучить любого подрядчика
чего-то всегда не хватает из этого списка у большиства людей :idea:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 10:15

slavek написав:А это все как прописано в договоре.Если продавец предусмотрел такую опцию для себя и вы подписали не задумываясь, то будете платить.Повторяю еще раз - изучайте договор и юридические процедуры.При наличии времени, денег и желания можно прищучить любого подрядчика

Я их потому и не подписываю. Ибо у меня, хоть и не юрист, волосы дыбом от ужаса становятся, когда эти договоры вижу. Но люди подписывают... от безисходности, от безграмотности, от излишнего оптимизма. Собственно, в договоре-то не должно быть пункта "застройщик обязан соблюдать строительные нормы". Это по-другому ж регулируется? А вот в суде поди ж ты докажи. Печальное это место - наш суд...
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 10:22

cosjak написав:в договоре-то не должно быть пункта "застройщик обязан соблюдать строительные нормы"
:shock:
а для чего они тогда? ДБН, ДСТУ, ГОСТ, СНиП Украины 8)
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 10:29

slavek написав:
  budivelnik написав:Я , на протязі 20 хвилин перебування в будинку при будівництві якого використовувались стандартні масові технології , зможу дати поверхневий аналіз по питанням
а - як довго простоїть
б - які в нього є вади і як їх можна вирішити в конкретній квартирі.
Для більш повного аналізу мені потрібні будуть креслення , зразки використаних матеріалів , або можливість отримати матеріал виколупавши його з стіни і так далі+час+кошти.

Будивельник, мои поздравленья.
Вы только что отправили на помойку всю строительную науку с ее долговременной прочностью, натурными обследованиями аварийных зданий и программными комплексами Лира, Скад и прочая хрень

Славек
Невже Ви не звернули увагу на перечислення того що і де я можу зробити за 20 хвилин ?
поверхневий аналіз
стандартна масова технологія
А також , невже Ви не звернули увагу , які висновки я можу дати після 20 хвилинного огляду
Як довго простоїть
які є вади і що можна змінити в конкретній квартирі.

Тому для критиків
Для того щоб огульно всіх звинувачувати в неякісному житлі потрібно
а - довести що житло масово падає .
А житло стоїть , і за останні 20 років не було жодного падіння новозбудованого житла по причині неякісного виконання.
Від вибухів газу - падали , від самостійного перепланування (косяками і андріями) - падали , від зсуву грунтів , які відбулись внаслідок початку будівництва поряд - падали.

Виходить
Якщо неуки не накосячать - житло буде стояти ?

ПС
Оповідань про різного роду тріщини я чув багато , якщо не важко , дайте фото того що розповідаєте і я щось зможу сказати , а славек при потребі підправить.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 10:30

kievlyanka написав:
  cosjak написав:в договоре-то не должно быть пункта "застройщик обязан соблюдать строительные нормы"

Ну, я имею в виду, что в договор же не включены цитаты из ГОСТа, которые потом можно в суде оспорить?
cosjak

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 10:40

cosjak написав:Я знаю, що виробники побутової техніки надають гарантії. І у зв'язку з технічним прогресом ці гарантії зараз даються строком на 2-3-5 і більше років.

1 Як для Вас не дивно це прозвучить , але на житло Ви отримуєте гарантії , просто ці гарантії Вам надають не виробники , а контролюючі органи , які приймають у будівельників результати їхньої праці.
2 Гарантія - це обовязок виробника відремонтувати поломку яка виникла внаслідок експлуатації виробу з вини виробниув.
Назвіть мені будь ласка гарантійний випадок стосовно житла ( тільки не фантазійний . а той який відбувся реально ).
3 Навіть у випадках коли знищення житла проходило без вини будівельників - всім постраждалим житло надавалось з резервного фонду

Скажіть , якби ці випадки були масовими - чи змогла б наша держава так робити ?

ПС
На рахунок випадку в столовій
Для створення негативного емоційного забарвлення , яке може вплинути на ціни потрібне виконання слідуючих умов
а - надприбутки у виробника
б - вплив на цільову аудиторію яка відноситься до покупців

Студенти , невдахи , емоційно не врівноважені - не відносяться до цільової аудиторії покупців житла , а тому будь які бурі в межах вищеперечислених груп - будуть штормом в шклянці води.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 10:41

budivelnik написав:Для того щоб огульно всіх звинувачувати в неякісному житлі потрібноа - довести що житло масово падає .

Тобто те, що будинок не падає - це показник його якості? Тоді і 20 хвилин не треба для визначення якості. Глянув, стоїть - якісне! :mrgreen:
cosjak

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 10:42

cosjak написав:
  kievlyanka написав:

Ну, я имею в виду, что в договор же не включены цитаты из ГОСТа, которые потом можно в суде оспорить?

зачем в договор???? это все указывается в проектно-сметной документации

Проектно-сметная документация
ГОСТ 21.002-81
НОРМОКОНТРОЛЬ ПРОЕКТНО-СМЕТНОЙ ДОКУМЕНТАЦИИ

Система проектной документации
для строительства
Востаннє редагувалось kievlyanka в Нед 01 лип, 2012 10:46, всього редагувалось 1 раз.
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 10:44

Привет. Читаю ваш форум уже полгода и решила присоединится к разговору опытных. Последние полгода искала новостройку, куда можно вложиться и ничего не смогла выбрать. Как на мой, далекий от "будивельника" взгляд, всё НАСТОЛЬКО некачественно!!!, что любых денег жаль отдавать, а таких, как запрашивают и подавно! Посмотрела, что сдают и за какие деньги, например, в Испании. Прошу вас сравнить www. kyero.com/property/1793875-town-house-for-sale-san-javier Таун Хауз 100 кв.м.,на берегу моря, с террасой и бассейном,ремонтом и мебелью за 105 тыс.дол.Конечно непонятно из чего оно построено, но почему-то терзают смутные сомненья, что там есть контроль за стройкой. И что у них дешевле стройматериалы и рабочая сила?
Panda Grrr

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 10:44

kievlyanka написав:зачем в договор???? это все указывается в проектно-сметной документации

Так я об этом и говорю :)
cosjak

Профіль

#<1 ... 504505506507508 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей