cosjak написав:Раз их не много, то на всех не хватает? А раз не хватает, то приходится набирать "ненормальных"? А с этими как? Держатся за них?
Тут главное выдержать соотношение - квалифицированных к неквалицированным. По большим стройкам для большинства видов работ нормально 2:1 квал. к неквал., если наоборот - сразу теряется качество и, несмотря на дешевизну рабсилы,в конечном итоге из-за переделок будет еще дороже
budivelnik написав:Не секрет В магазині дві зміни по три особи , тиждень працюють , тиждень відпочивають , двоє вдень , одна вночі ( працюють цілодобово , за останні 15 років був закритий всього три дні ) На сьогодні , трошки скоригував ( як не як криза ), четверо працюють по тижню , старший продавець з понеділка по пятницю включно кожен тиждень.
Це десь приблизно кожні півтора мясяці - новий робітник. Робочі кадри підвищенної плинності
Якщо Ви взяли 15 років х 12 місяців / 100 осіб = 1,8 місяці - новий працівник Насправді реалії інші 50 осіб - не протримались і тижня ( алкоголь , крадіжки, нехлюйство,хамство ) 20 осіб - не протримались 3 місяців ( те саме що й пунктом вище . але не так яскраво виражене) 15 осіб - по три роки 5 осіб - по 5 років Ще 3 відпрацювало від року до 5 і пішло в декретні відпустки .
Так що , пряма математика не завжди дає правильні відповіді.
Ні. Я від 100 відняв працівників, що пропрацювали більше 3 років, а тих, що залишились поділив на 10 років. Математика працює завжди
budivelnik написав:.............. ......................................... А для неокріпших умів пояснюю Сьогодні індекс - 1440 , різниця між середньою хотелкою яке показує домік(Коломейко ) - 3,9% Два роки тому , індекс був 1650 , різниця між середньою хотелкою і реальною ціною 22%
І при цьомуж , що в 2010 , що в 2011 , що в 2012 - сьогоднішній графік доміка знаходиться між 1650 і 1800 ............................................... ................................................
То ли у прапощика-хулупостроителя извилин не хватает для соображения то ли "пiдрахуй" (манипулятор) с учётки budivelnik в очередной раз "дурака включает" только уже столько раз говорилось что разность о которой упоминает коломейко это средняя разность между приведеными в недельном отчёте ценами продаж в и среними хотелками сегмента квартир показаных в отчёте.
cosjak написав:Раз их не много, то на всех не хватает? А раз не хватает, то приходится набирать "ненормальных"? А с этими как? Держатся за них?
Тут главное выдержать соотношение - квалифицированных к неквалицированным. По большим стройкам для большинства видов работ нормально 2:1 квал. к неквал., если наоборот - сразу теряется качество и, несмотря на дешевизну рабсилы,в конечном итоге из-за переделок будет еще дороже
Исходя из украинских реалий, в таком коллективе происходят такие процессы: 1) неквалифицированные кадры с ужасом обнаруживают расовую несправедливость и страшно обижаются; 2) вместо того, чтобы повысить свою квалификацию, они либо начинают филонить совсем уж нагло, либо давить начальству на жалость и патриотизм; 3) не добившись желаемого, уходят с обидой от этих жлобов-капиталистов. Не забыв при этом прихватить, что под руку подвернется
cosjak написав:Якщо Ви взяли 15 років х 12 місяців / 100 осіб = 1,8 місяці - новий працівник Насправді реалії інші 50 осіб - не протримались і тижня ( алкоголь , крадіжки, нехлюйство,хамство ) 20 осіб - не протримались 3 місяців ( те саме що й пунктом вище . але не так яскраво виражене) 15 осіб - по три роки 5 осіб - по 5 років Ще 3 відпрацювало від року до 5 і пішло в декретні відпустки .
Так що , пряма математика не завжди дає правильні відповіді.
Ні. Я від 100 відняв працівників, що пропрацювали більше 3 років, а тих, що залишились поділив на 10 років. Математика працює завжди
1 Зайвий раз зеленими чоловічками розкидатись не варто , тим більше що нервові клітини погано відновлюються 2 Явно приводити неправдиву інформацію - також не варто . Щоб відняти кількість тих хто пропрацював 3 і більше років - потрібно було її мати , а у Вас її не було .
Будете й далі зеленими чоловічками розкидатись ?
ПС На будові , плинність кадрів в мене менша в рази Чи то тому що там зарплата вища , чи то тому що жінок в мене на будові не має - але факт залишається фактом.
budivelnik написав: вы уважаемый аргументатор, не убирали бы из подписи свою мисиль про рост стоимости метра на 3% в месяц, тогда ваши бы сообщения еще больше улыбали тех, кто не читал вашего раннего... евро2012 прошло, теперь на какой позитив рассчитавать? "крызу подолано" из приемника за аргумент не воспринимаю, снижения продаж и оборотов наблюдаю у себя на работе да и у многих друзей. сейчас еще дела неплохо идут у работников мвд (тех что повыше), судей и чинуш да и то уверен обороты денег и у них будут падать.
1 Я б на Вашому місці зробив дві дії а - вибачився за хамську поведінку всі обвалістів по відношенню до мого підпису який стосувався 2010 року. Станом на сьогодні , домік який тоді показував падіння , сьогодні за період 2010 року - показує ріст. Так що чия б корова мичала . а ваша б ( обвалістів ) мовчала 2 Для забудькуватих наголошу Мій підпис стосувався 2010 року і звучав слідуючим чином Перша версія До березня дешевшати не буде . а далі ріст на 1-3% Пізніша версія ( після того як деякі особливо сильні крикуни почали трактувати 1-3% в місяць , однозначно 36% в рік) звучала так До березня дешевшати не буде а далі ріст в 1-3% в місяць до 1850.[/quote]
ну как говориться сказавши "а" говори и "б", где ж пункт "б"? а извеняться не буду по причине того что данная подпись фигурировала гораздо позднее 2010 года, аккурат прошлой весной, если не изменяет паммять... + я не впрягаюсь за целые отрасли и армии народу...
ничего личного, вы сами неоднократно говорили что проводя сознательный акт дезинформации (думаю сами знает как это называется) читателей, рекламируете свои обьекты. заранее прошу прощения за переход на личность, но уверен, многих на форуме напрягает ваша попытка представить строителей на стройке как кристально чесных людей. многие, кто сталкивался с ремонтамми кваартир и постройкой дома эту идею не поддержат. не писали б от имени всего строительно рынка не вызывали б столько негатива, а так вы типа гаишника расписывающего порядочность каждого постового...
страна набирает кредиты и пока еще толком ничего не вернула. цены на продукты ростут, расходы на бытовуху ростут, а зарплаты не поспевают. неужели не понятно что будет с ценами на жилье для пересичных? прошли те времена когда люди покупали 1к квартиры за 100 000 долларов с соседями алкашами, сейчас и метро рядом не так актуально, как парковка на 2 машины. приоритеты покупателей меняются и строительному бизнесу придеться с этим смириться либо вымереть. по аналогии в данном бизнесе, как в обычном кабаке, нечего предложить посетителям - разоришься. удержание цен и старое меню, это путь в никуда и посетители от этого не вымрут от голода, вы их просто не увидите, так как на РН.
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Пон 02 лип, 2012 21:54, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik написав:Ні. Я від 100 відняв працівників, що пропрацювали більше 3 років, а тих, що залишились поділив на 10 років. Математика працює завжди
1 Зайвий раз зеленими чоловічками розкидатись не варто , тим більше що нервові клітини погано відновлюються 2 Явно приводити неправдиву інформацію - також не варто . Щоб відняти кількість тих хто пропрацював 3 і більше років - потрібно було її мати , а у Вас її не було .
ПС На будові , плинність кадрів в мене менша в рази Чи то тому що там зарплата вища , чи то тому що жінок в мене на будові не має - але факт залишається фактом.
Ви мені дали достатньо інформації, щоб визначити приблизну кількість людей, що пропрцювали більше 3 років. Як бачите, я її вирахував правильно і математика все-таки працює
budivelnik написав:.............. ......................................... А для неокріпших умів пояснюю Сьогодні індекс - 1440 , різниця між середньою хотелкою яке показує домік(Коломейко ) - 3,9% Два роки тому , індекс був 1650 , різниця між середньою хотелкою і реальною ціною 22%
І при цьомуж , що в 2010 , що в 2011 , що в 2012 - сьогоднішній графік доміка знаходиться між 1650 і 1800 ............................................... ................................................
То ли у прапощика-хулупостроителя извилин не хватает для соображения то ли "пiдрахуй" (манипулятор) с учётки budivelnik в очередной раз "дурака включает" только уже столько раз говорилось что разность о которой упоминает коломейко это средняя разность между приведеными в недельном отчёте ценами продаж в и среними хотелками сегмента квартир показаных в отчёте.
"Карту купи - лапоть" "С"
Це рилівська справа по картам математику проходити , а нормальні будівельники ці речі по математичним підручникам вивчають Для дулясто-калюжного , рила КГСівського . вчись азам поки в мене є бажання тебе вчити 2010 - індекс - 1650 , різниця між індексом і хотелкою - 20% значить хотелка 1650 + 20% = 1980 2012 - індекс - 1450 , різниця між індексом і хотелкою - 3,9%, значить хотелка 1450 + 3,9%=1508
Але на графіку хотелок того ж доміка , що в 2010 - 1750 , що в 2012 - 1750
То як , твої друзі рили з доміка лаханулись і тепер тебе викликали на допомогу , щоб свій лохотрон приховати ?
ПС Даремно я таких як ти три роки захищав. Видно що є погані рили і дуже погані. тобі ж навіть місця між дуже поганими не знайдеться - лохотронцщик неграмотний, ціцькосмок-шаромижний - йди в КГС . може молочка за вредність спілкування зі мною нальють.
budivelnik написав:1 Зайвий раз зеленими чоловічками розкидатись не варто , тим більше що нервові клітини погано відновлюються 2 Явно приводити неправдиву інформацію - також не варто . Щоб відняти кількість тих хто пропрацював 3 і більше років - потрібно було її мати , а у Вас її не було .
Ви мені дали достатньо інформації, щоб визначити приблизну кількість людей, що пропрцювали більше 3 років. Як бачите, я її вирахував правильно і математика все-таки працює
Де я Вам дав кількість людей які відпрацювали більше трьох років ? Цитату будь ласка. Було всього три цифри Кількість працюючих сьогодні - 5 осіб Загальна кількість які пройшли - 100 осіб Кількість років бізнесу - 15
Тому , що стосується цифр - то тут моя рекомендація - Вам , зі мною не звязуватись.