|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 02 лип, 2012 21:54
budivelnik написав: cosjak написав: budivelnik написав:1 Зайвий раз зеленими чоловічками розкидатись не варто , тим більше що нервові клітини погано відновлюються 2 Явно приводити неправдиву інформацію - також не варто . Щоб відняти кількість тих хто пропрацював 3 і більше років - потрібно було її мати , а у Вас її не було . Будете й далі зеленими чоловічками розкидатись ? ПС На будові , плинність кадрів в мене менша в рази  Чи то тому що там зарплата вища , чи то тому що жінок в мене на будові не має - але факт залишається фактом.
Ви мені дали достатньо інформації, щоб визначити приблизну кількість людей, що пропрцювали більше 3 років. Як бачите, я її вирахував правильно і математика все-таки працює  Де я Вам дав кількість людей які відпрацювали більше трьох років ? Цитату будь ласка.Було всього три цифри Кількість працюючих сьогодні - 5 осіб Загальна кількість які пройшли - 100 осіб Кількість років бізнесу - 15 Тому , що стосується цифр - то тут моя рекомендація - Вам , зі мною не звязуватись.
Не давали. Я її вирахував. Років було не 15, а 10. Крім того були ще інша цифра. Непрямо пов’язана з кількістю. Не хвилюйтесь так, будь ласка. Працює математика завжди  А нам треба зав’язувати з цим офтопом вже 
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лип, 2012 22:01
Slon_Nosov написав:ну как говориться сказавши "а" говори и "б", где ж пункт "б"? а извеняться не буду по причине того что данная подпись фигурировала гораздо позднее 2010 года, аккурат прошлой весной, если не изменяет паммять... 
В цьому питанні память Вас підвела , але все одно , в другому варіанті підпису фігурувала верхня границя того куди буде дорожчати , тому ваін міг існувати спокійно і до сьогодні , адже той самий домік показує що сьогодні 1750 , в 2010 індекс був здається 1680 , тому фраза: Дешевшати не буде далі ріст ( відкидаємо 1-3% в місяць і залишаємо абсолютне значення) до 1850Є актуальною і станом на сьогодні . Було 1680 , подорожчало до 1750 , буде дорожчати до 1850 Як бачите вибачатись є за що ничего личного, вы сами неоднократно говорили что проводя сознательный акт дезинформации (думаю сами знает как это называется) читателей, рекламируете свои обьекты.
1 Я не приводив жодної дезінформації .Я використовував дурні викрики щоб довести свою думку, а це різні речі 2 Сто разів писав Ви особисто зможете пояснити доцільність 4-річної реклами обєктів, якщо за 4 роки , жоден з форумних мешканців не купив жодної з 9 проданих за цей час квартир . Чи Ви судите по собі , бо самі 4 роки робите одну і туж справу без привязки до кінцевого результату ? Напевно в фундаментальній науці працюєте заранее прошу прощения за переход на личность, но уверен, многих на форуме напрягает ваша попытка представить строителей на стройке как кристально чесных людей. многие, кто сталкивался с ремонтамми кваартир и постройкой дома эту идею не поддержат. не писали б от имени всего строительно рынка не вызывали б столько негатива, а так вы типа гаишника расписывающего порядочность каждого постового... 
Неоднократно писав Абсолютної чесності порядоності справедливості фаховості і так далі в цьому світі не має , тому , після сотень форумчан які з дурі і під впливом емоцій поливають будівельну галузь - виявився один . який досить ефективно не давав їм це робити на протязі рокі. Станом на сьогодні , моя присутність зменшилась в рази з порівнянням з 2009-2010 роками , а все тому , що кількість бруду - зменшилась , кількість захисників - збільшилась. Я своєї мети добився. тепер черга за Вами доводити реальність Вашої , де житло в центрі столиці по 300-500-700 .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 лип, 2012 22:18
budivelnik написав: Slon_Nosov написав:ну как говориться сказавши "а" говори и "б", где ж пункт "б"? а извеняться не буду по причине того что данная подпись фигурировала гораздо позднее 2010 года, аккурат прошлой весной, если не изменяет паммять... 
В цьому питанні память Вас підвела , але все одно , в другому варіанті підпису фігурувала верхня границя того куди буде дорожчати , тому ваін міг існувати спокійно і до сьогодні , адже той самий домік показує що сьогодні 1750 , в 2010 індекс був здається 1680 , тому фраза: Дешевшати не буде далі ріст ( відкидаємо 1-3% в місяць і залишаємо абсолютне значення) до 1850Є актуальною і станом на сьогодні . Було 1680 , подорожчало до 1750 , буде дорожчати до 1850 Як бачите вибачатись є за що ничего личного, вы сами неоднократно говорили что проводя сознательный акт дезинформации (думаю сами знает как это называется) читателей, рекламируете свои обьекты.
1 Я не приводив жодної дезінформації .Я використовував дурні викрики щоб довести свою думку, а це різні речі 2 Сто разів писав Ви особисто зможете пояснити доцільність 4-річної реклами обєктів, якщо за 4 роки , жоден з форумних мешканців не купив жодної з 9 проданих за цей час квартир . Чи Ви судите по собі , бо самі 4 роки робите одну і туж справу без привязки до кінцевого результату ? Напевно в фундаментальній науці працюєте заранее прошу прощения за переход на личность, но уверен, многих на форуме напрягает ваша попытка представить строителей на стройке как кристально чесных людей. многие, кто сталкивался с ремонтамми кваартир и постройкой дома эту идею не поддержат. не писали б от имени всего строительно рынка не вызывали б столько негатива, а так вы типа гаишника расписывающего порядочность каждого постового... 
Неоднократно писав Абсолютної чесності порядоності справедливості фаховості і так далі в цьому світі не має , тому , після сотень форумчан які з дурі і під впливом емоцій поливають будівельну галузь - виявився один . який досить ефективно не давав їм це робити на протязі рокі. Станом на сьогодні , моя присутність зменшилась в рази з порівнянням з 2009-2010 роками , а все тому , що кількість бруду - зменшилась , кількість захисників - збільшилась. Я своєї мети добився. тепер черга за Вами доводити реальність Вашої , де житло в центрі столиці по 300-500-700 .
а я и не буду никому ничего доказывать, я мог бы купить квартиру побольше, но нехочу этого делать т.к. несогласен с ценой. пусть продавцы доказывают что их халупы стоят по 700-500-300 долларов метр или голые стены в пустующих домах по 1000, а я тем временем купил жене новую машину и себе квадрик гонять на даче. квартиры как правило не бомжи ж покупают, те кто готов жить в хрущевку стремительно беднеют остальные уже прикупили метры, а такие такие как я поменяли приоритеты. я могу себе позволить 10 000 долларов на баловство потратить на себя любимого, типа покупки квадрика, а отдать деньги человеку возомнившему что его "бронедверь" в квартире и встроенная теперь уже б\у кухня чего то стоит я не планирую. покупать голые кривые стены с хреновой стяжкой по цене мебилированной вкартиры в европе я тоже не буду. время все расставит по местам при том что я никуда не спешу и я в отличии от застройщиков банкам ничего не должен... 
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1084 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 02 лип, 2012 22:21
cosjak написав: slavek написав: cosjak написав:Раз их не много, то на всех не хватает? А раз не хватает, то приходится набирать "ненормальных"? А с этими как? Держатся за них?
Тут главное выдержать соотношение - квалифицированных к неквалицированным. По большим стройкам для большинства видов работ нормально 2:1 квал. к неквал., если наоборот - сразу теряется качество и, несмотря на дешевизну рабсилы,в конечном итоге из-за переделок будет еще дороже
Исходя из украинских реалий, в таком коллективе происходят такие процессы: 1) неквалифицированные кадры с ужасом обнаруживают расовую несправедливость и страшно обижаются; 2) вместо того, чтобы повысить свою квалификацию, они либо начинают филонить совсем уж нагло, либо давить начальству на жалость и патриотизм; 3) не добившись желаемого, уходят с обидой от этих жлобов-капиталистов. Не забыв при этом прихватить, что под руку подвернется 
Будете здивовані Один раз я це вже описував , але В армії я встиг поспілкуватись приблизно з 150 молодими особами без надлишкового життєвого досвіду В торгівля , як ми вияснили вище , пройшло ще 100 В будівництві , за останніх 5 років я працював приблизно з 30 особами Так от 70% людей ( з тих з ким я спілкувався в варіанті керівник/підлеглий) з набагато більшим задоволенням будуть виконувати важку монотонну роботу з простим алгоритмом , ніж спробують полегшити цю ж роботу за рахунок ввімкнення головного мозку . Так що природа цікаво розподілила ( і на цьому до речі базувалась теорія комунізму) Від кожного по здібностям . кожному по потребам. Ті хто можуть важко і монотонно працювати - в пятій точці бачили пагорби Риму , якщо для цього потрібно попрацювати на 20% більше.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 лип, 2012 22:32
Slon_Nosov написав: budivelnik написав: Slon_Nosov написав:ну как говориться сказавши "а" говори и "б", где ж пункт "б"? а извеняться не буду по причине того что данная подпись фигурировала гораздо позднее 2010 года, аккурат прошлой весной, если не изменяет паммять... 
а я и не буду никому ничего доказывать, я мог бы купить квартиру побольше, но нехочу этого делать т.к. несогласен с ценой. пусть продавцы доказывают что их халупы стоят по 700-500-300 долларов метр или голые стены в пустующих домах по 1000, а я тем временем купил жене новую машину и себе квадрик гонять на даче. квартиры как правило не бомжи ж покупают, те кто готов жить в хрущевку стремительно беднеют остальные уже прикупили метры, а такие такие как я поменяли приоритеты. я могу себе позволить 10 000 долларов на баловство потратить на себя любимого, типа покупки квадрика, а отдать деньги человеку возомнившему что его "бронедверь" в квартире и встроенная теперь уже б\у кухня чего то стоит я не планирую. покупать голые кривые стены с хреновой стяжкой по цене мебилированной вкартиры в европе я тоже не буду. время все расставит по местам при том что я никуда не спешу и я в отличии от застройщиков банкам ничего не должен... 
+1 - пусть "успешные" радуют "сарай-строителей", мы, в отличии от них, банкам не должны...
-
faraon
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лип, 2012 23:08
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2585 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лип, 2012 23:19
Дык от куда такое постоянство 3% проверятель букаФ ? Всё в мире изменчиво и непостоянно ..  Вспомни конец 2008-го и удивишься как иногда прорывает ))) ... Доказано жизненным опытом , як було 3500 долл м2 так и залышылось 1400 долл м2 Тут уж не покричишь что такого не може буты , в памяти живут воспоминая 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 лип, 2012 23:24
От ужо чудной одно движение по типу 2008-го и вот уже и имеем 750 долл м2 и полный ступор РН ... Склероз ? Нужно же быть таким Франтом ))) чтобы не заметить , что после девала 2008-го цена рухнула в долларе на 50% , плюс в течении 3-х лет падение 20 % (даже и более в реале !!!) ... То что будет если опять произойдёт девал ? Только учти , когда происходят девалы , теряется огромная часть сбережений (спроса) и тупой пересчёт по курсу не будет иметь поддержки твоих 750 долл м2 , в реале будет стремится к 5оо долл м2 .. Не сложно для Франта ? Плюс прикинь долговую нагрузку страны и 300 долл м 2 покажется не бредом , а прозрением ось такЭ буквоед ! А вообще ты своей грамматикой ужО достал !!! Вон Би Би Кинг нот не знал , а считается королем Блюза бачышь ... Глубже всматривайся , глубже )))
Востаннє редагувалось obval в Пон 02 лип, 2012 23:51, всього редагувалось 4 разів.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 лип, 2012 23:28
Сиплый написав:переведу для старперов Если бы у тебя все стояло то ты бы не нестрочил 14 тысяч сообщений о том что у тебя все падет  почитай Фрейда  )
интересный подход к анализу РН 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лип, 2012 23:37
Frant написав:Так вот, товарищ "любитель математики и физики" - если начальная цена 1500$/м2 будет снижаться со скоростью 3% в год , то ддля достижения отметки 750$/м2 потребуется всего лишь ... 22 года. Жди, математик хренов  !
ну во первых, 3% токма в твоих мечтах)) на самом деле 20% за 3 года, а далее будет видно - скорее ускорение падения, чем наоборот а во вторых не 22(на калькуляторе подставлял? ), но 23 точнее(22,756) щитай, прохфесор n = log(1-х%/100)(S2/S1)
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
|