budivelnik написав: А давай так Поки до моїх 1850 ближче ніж до твоїх 250-300 - то ти соплі сам жувати і будеш , а вже як і чиї і поперек горла чи жінчині - сам і вибирай , часу в тебе багато , до кінця життя думаю жувати прийдеться. Домовились ?
Да и что ж там жуваты , ты половину соплей уже проглотил як було 3500 так и залышылося 1400 долл м2
Давай так 1 По доміку було 2940 стало 1734 2 Причини девальвації - не в будівельниках . а в будівельників а - як було 2940 х 4,6 = ____13 524 б - так і стало 1734 х 8,10 =14 045 Чи ти станом на сьогодні можеш привести якийсь інший графік ? я користуюсь цим http://fotohost.org/images/a1a9bd8c-103kB.jpg
cosjak написав:.S. Кстати, это очень интересная мысль - измерять интеллект квадратными метрами! Очень понравилась такая идея!
Якщо далі розвинути Ваш високоінтелектуальний меседж , то виходить що якщо людина не розуміє як ділиться клітина - то її інтелект потрібно в клітинах вираховувати ?
Чомусь мені здавалось , що кожна людина в різних галузях має різні знання . тому коли митець не розуміє що 60 % в оренді і 40% власників ( володіючих 100% житла0 . то це говорить не про кращу справедливість . а про більше розшарування в суспільстві.
Ще раз те саме і з цифрами В Україні Депо - 300 млрд грн - 20% володіє 80% депо Житло 1 090 000 000 м2(приблизно) по середній вартості 4000 грн м2= 4 360 млрд грн - з яких 10% населення - володіє всього 20% житла
obval написав:budivelnik Корыстуйся мы же знаем шо ты у нас пидрахуй Ты прогнозы по какому давал ? Или этот удобнее )))?
1 Бачиш , тебе навіть одним словом назвати не можна . ти або підра_або_хуй 2 Будеш здивованим , але я привязувався саме до цього графіку , бо з 2003 до 2010 він був такий як зараз , з 2010 по середину 2012 - його змінили , але довго зміненим тримати не змогли , от і вернулись до первинного варіанту. А от 3200-1700 , показував інший ресурс , мегаквартал http://megakvartal.com/statistics.cgi http://fotohost.org/images/a1eb8bd2-38kB.jpg Але цей тобі менше сподобається . бо він підтверджує ще одну мою тезу . про дно в 2009 і про постійний ріст з того часу.
obval написав:budivelnik Корыстуйся мы же знаем шо ты у нас пидрахуй Ты прогнозы по какому давал ? Или этот удобнее )))? http://fotohost.org/images/a1700923-57kB.jpg Вот если золотовалютных резервов станет НОЛЬ , будет ли такое ? Яценюк говорит шо проблемы какие , може объяснишь спец ? Кстати можешь посмотреть наглядно какую купку сорплей схавал , зеньками
Отже , як я розумію ми домовились Поки не відбудеться твоя жирна червона рисочка вниз - ти мовчки жуєш і на цьому форумі тільки спостаерігаєш , а я весь цей вчас вчу тебе як жити , як відбудеться вже я жую і спостерігаю - а ти вчиш
Я правильно зрозумів ? З якого момента перестаєш тут зявлятись ?
obval написав:о ж стока кирпичей купил , вложился бедненький , инфляция , где рост ? А работаешь то как , лучше всех , стахановец и шо в итоге , де рист ?
1 Я не працюю з цеглою 2 Для мене краще моїх 500 м2по 750 доларів/м2 , ніж для тебе міфічних по 300 але ноль м2
З п2 будеш сперичатись , чи маєш якісь ( крім емоцій до шмарклів з носу) аргументи
Лучше иметь заначку в твёрдой валюте, чем ваши 500 квадратов по мифичным 750 долларов.(здесь можно было указать ценник и 2 000 у.е., всё равно с ноября 2011 не берут) Как Вы там своим строителям зарплату платите? Из розницы или из матраса? И как там с дифиситом бетона?
obval написав:о ж стока кирпичей купил , вложился бедненький , инфляция , где рост ? А работаешь то как , лучше всех , стахановец и шо в итоге , де рист ?
1 Я не працюю з цеглою 2 Для мене краще моїх 500 м2по 750 доларів/м2 , ніж для тебе міфічних по 300 але ноль м2
З п2 будеш сперичатись , чи маєш якісь ( крім емоцій до шмарклів з носу) аргументи
Лучше иметь заначку в твёрдой валюте, чем ваши 500 квадратов по мифичным 750 долларов.(здесь можно было указать ценник и 2 000 у.е., всё равно с ноября 2011 не берут) Как Вы там своим строителям зарплату платите? Из розницы или из матраса? И как там с дифиситом бетона?
1 Якщо Ви бачили , то в мене планова продажа повинна була відбутись в 11 місяць 2011 + 4 місяці = 3 місяць 2012 Тому простій по грошам в мене вже 4 місяць , що зумовило не починання мною третьої черги ( і поки не продасться ще одна . а краще дві квартири ) - я її не почну ( банально не буде за що закінчити . а половину роботи дурням не показують ) Так як всі продажі в мене кредитні ( розстрочка чи кому як краще подобається ) , то в мене постійно присутній прихід грошей . який вкупі з магазином і роботами на стороні і наданням оплачуваних відпусток ( які в нормальних умовах надавались в січні-лютому) - поки що позволяє мені зводити кінці з кінцями . 2 Відносно безболісно можу протриматись ще 2 місяці , а далі буду дивитись і приймати рішення. 3 Що таке дефіцит бетону ? У всьому світі , головне не виготовити , а головне продати випущене , і кризи тут ні до чого.
/viewtopic.php?p=1325543#p1325543 Соплей бачышь сколько ? А говорит он(график) только об одном , что пересчитали по курсу и держат , периодически пытаясь поднять цену вверх но не подымается ... И нет там полного графика за 2012 -й , только до 02-го !!!
Соплі в тебе - бачу На графіку - не бачу
На рахунок що перерахували - так ти вкрав мою тезу . сказав би ти це в 2009 - був би популярним - а так простий плагіат з мене .