|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 04 лип, 2012 21:48
Пане Будівельнику. Спочатку ви написали budivelnik написав:3 Так як кризи займають 10-15% часу , а 85% часу світ живе поза межами криз , то при наближенні до закінчення кризи - гроші подешевшають , а житло подорожчає .
Потім ви написали budivelnik написав:Тому натягнути при бажання можна будь який результат .
Методика оцінки, яка залежить від чийогось бажання не має сенсу. budivelnik написав: cosjak написав:І таким чином ми прийли до висновку, що не має сенсу спиратися на співвідношення "криза/не криза" при купівлі нерухомості.
Ще раз прошу ВИ прийшли до висновку . а не МИ прийшли до висновку. Постарайтесь в подальшому не приписувати мені свої думок ( та й не тільки мені ..... )
Отже це не я і, навіть, не ми прийшли до висновку. Це ви самі прийшли до висновку.
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 лип, 2012 22:01
cosjak Болтологія наука хороша . але я написав 1 Весь світ живе 15% часу в Кризі - 85 % часу в стабільній ситуації 2 Навіть на території сьогоднішньої України - 65% часу - стабільна ситуація - 35% часу криза.
Тому всі інші висновки - це перекручування Вами моїх слів . Якщо хочете й подальшому спілкуватись зі мною в нормальному режимі - то спілкуйтесь , не хочете - не дивуйтесь що після того як: - Ви будете давати трактування моїх слів на свій лад - я буду давати трактування Ваших розумових здібностей на мою думку..
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 04 лип, 2012 22:04
budivelnik написав:cosjak Болтологія наука хороша . але я написав1 Весь світ живе 15% часу в Кризі - 85 % часу в стабільній ситуації 2 Навіть на території сьогоднішньої України - 65% часу - стабільна ситуація - 35% часу криза.Тому всі інші висновки - це перекручування Вами моїх слів . Якщо хочете й подальшому спілкуватись зі мною в нормальному режимі - то спілкуйтесь , не хочете - не дивуйтесь що після того як Ви будете давати трактування моїх слів на свій лад - я буду давати трактування Ваших розумових здібностей на мою думку..
Як завжди - перехід на особистості. Власне, я вже не дивуюсь 
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 лип, 2012 22:08
cosjak написав: budivelnik написав:cosjak Болтологія наука хороша . але я написав1 Весь світ живе 15% часу в Кризі - 85 % часу в стабільній ситуації 2 Навіть на території сьогоднішньої України - 65% часу - стабільна ситуація - 35% часу криза.Тому всі інші висновки - це перекручування Вами моїх слів . Якщо хочете й подальшому спілкуватись зі мною в нормальному режимі - то спілкуйтесь , не хочете - не дивуйтесь що після того як Ви будете давати трактування моїх слів на свій лад - я буду давати трактування Ваших розумових здібностей на мою думку..
Як завжди - перехід на особистості. Власне, я вже не дивуюсь 
Я попереджав Тому Дурний як не зрозуміє - то обовязково придумає власну дурницю . Тому Хоче когось трактувати - будь -ласка , але при цьому прошу виконати дві умови а - або отримати дозвіл того кого трактуєте б - або отримати титул офіційного трактувальника слів ( як герман у януковича) В противному разі Ви .....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 04 лип, 2012 22:16
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 04 лип, 2012 22:21
1 Постійна присутність в голові зелених чоловічків - не заважає ? 2 Ви вважаєте себе істиною в останній інстанції 3 У Вас є власне бачення і Ви в стані його тут привести ? ПС А по нобєлєвці То слава богу , що Ви не повністю букви вивчили , тому не в стані написати подання.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 04 лип, 2012 22:25
budivelnik написав:1 Постійна присутність в голові зелених чоловічків - не заважає ? 2 Ви вважаєте себе істиною в останній інстанції 3 У Вас є власне бачення і Ви в стані його тут привести ? ПС А по нобєлєвці То слава богу , що Ви не повністю букви вивчили , тому не в стані написати подання.
Када уже рИст 1-3% в мисяць ? То ж инфляция , бумага туалетная и тд ... Не соскучился за ростом ?  То ж стока кирпичей купил , вложился бедненький , инфляция , где рост ? А работаешь то как , лучше всех , стахановец и шо в итоге , де рист ? То ж пел в унисон в риелтор о росте с весны на весну , а какие тут красные словечки выдавал , студенты , люмпены , вентилятор и тд , то пытаю дэ рист ?
Востаннє редагувалось obval в Сер 04 лип, 2012 22:33, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 04 лип, 2012 22:32
obval написав: budivelnik написав:1 Постійна присутність в голові зелених чоловічків - не заважає ? 2 Ви вважаєте себе істиною в останній інстанції 3 У Вас є власне бачення і Ви в стані його тут привести ? ПС А по нобєлєвці То слава богу , що Ви не повністю букви вивчили , тому не в стані написати подання.
Када уже рИст 1-3% в мисяць ? То ж инфляция , бумага туалетная и тд ... Не соскучился за ростом ?  То ж стока кирпичей купил , вложился бедненький , инфляция , где рост ?
Для неграмотних ще раз повторю підпис від січня 2010 і який стосувався 2010 До березня дешевшати не буде , далі ріст в 1-3% в місяць до 1850 доларів. 1 Підпис має кінцеве абсолютне значення 2 Станом на сьогодні абсолютна похибка становить меньше 10% від значення сьогоднішнього графік. Тому для любителя зелених чоловічків два запитання Перше - по підпису розібрався , чи ще щось пояснювати ? Друге - перш ніж щось критикувати - створи своє , тому що там по періодам криз і нормального життя в світі і на території яку займає Україна за останні 100-200 років пілряд ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 04 лип, 2012 22:34
obval написав:о ж стока кирпичей купил , вложился бедненький , инфляция , где рост ? А работаешь то как , лучше всех , стахановец и шо в итоге , де рист ?
1 Я не працюю з цеглою 2 Для мене краще моїх 500 м2по 750 доларів/м2 , ніж для тебе міфічних по 300 але ноль м2 З п2 будеш сперичатись , чи маєш якісь ( крім емоцій до шмарклів з носу) аргументи
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 04 лип, 2012 22:37
budivelnik написав:Для неграмотних ще раз повторю підпис від січня 2010 і який стосувався 2010 До березня дешевшати не буде , далі ріст в 1-3% в місяць до 1850 доларів. 1 Підпис має кінцеве абсолютне значення 2 Станом на сьогодні абсолютна похибка становить меньше 10% від значення сьогоднішнього графік. Тому для любителя зелених чоловічків два запитання Перше - по підпису розібрався , чи ще щось пояснювати ? Друге - перш ніж щось критикувати - створи своє , тому що там по періодам криз і нормального життя в світі і на території яку займає Україна за останні 100-200 років пілряд ?
Да ты шо грамотей , чё ж ты тогда не кричал о кинцевом значЫни ? Може лоханулся и продалжаешь в том же духе ? Када пидпЫс имеет кинцеве значеня , то указывают , что прогноз на месяц , год и тд , а ты как баба ведёшь себя , !!!даже признать не можешь очевидного ( фу ...
Востаннє редагувалось obval в Сер 04 лип, 2012 22:46, всього редагувалось 1 раз.
-
obval
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему