RON написав:Panda Grrr 75%-доллар 25%-Евро В три банка ТОП-10.
А почему не наоборот? Серьезно. Профессиональные рисковики с модными нынче международными сертификатами и прочей макулатурой в арсенале головы ломают, а Вы так "просто проблему решаете". Как "три банка топ-10" покрывают риск возможной инициативы регулятора о выдаче депозитов в гривне по курсу на дату подписания договора? Бумаги, металлы, недвига, валюта... Я склоняюсь к тому, что потеряют все. Вне зависимости от формы сбережений.
RON написав:1 Інформація від мінюсту 2 Приводив її заклятий ворог будівельника - захар. Так що на 10 діліть власні фантазії.
1. Фантазувати я можу про особливості будівництва під Львовом. 2. Мінюст бреше, до докризового рівня угод нам як до місяця рачки. 3. Ринок фактично мертвий. Кількість реальних угод на порядки нижче від докризових. Стверджую це як безпосередній учасник цього ринку. Ну 100500 разів це обговорювали.
1 Можете фантазувати . а можете користуватись інформацією яку я виклав про будівництво + маєте можливість користуватись фото моїх опонентів . 2 Бреше - собака , щодо мінюсту , то в докризові роки він показував 303-330 тисяч угод , сьогодні він показує 220-225 тисяч угод 3 Я особисто вважаю дурнями тих хто заявляє що будівельники які за 3 роки кризи ( 2009,2010,2011 )збудували і здали в експлуатацію 250 000 квартир , площею в 25 млн м2 , на сумму в 150 млрд грн - зробили це за свій рахунок і не продали жодної , або продали всього 10% ( це якщо ринок на порядок менший) 4 У скількох угодах , Ви як безпосередній учасник приймали участь в 2006-2008 роках ? Чи можете Ви довести , що у випадку коли в 2006-2008 роках Ви прийняли участь в 10 угодах , а в 2009-2011 - в жодній - то це говорить про падіння ринку в десять разів.
ПС Мене дійсно деколи дуже нервує , коли дописувачі з айкью на порядок вищим від турбіни-сеска - на емоційному забарвленні починають писати явні дурниці.
ППС Якщо сотня мавп обговорить стан ринку нерухомості і прийде до єдиного висновку що мало бананів . чи буде це підтвердженням що на ринку дійсно мало бананів ? Так що 100500 разів можна обговорювати будь-що , але правильність висновків при цьому не буде залежати ні від кількості аудиторії , ні від кількості обговорень . Як правило - більшість завжди не права.
А почему не наоборот? Серьезно. Профессиональные рисковики с модными нынче международными сертификатами и прочей макулатурой в арсенале головы ломают, а Вы так "просто проблему решаете". Как "три банка топ-10" покрывают риск возможной инициативы регулятора о выдаче депозитов в гривне по курсу на дату подписания договора? Бумаги, металлы, недвига, валюта... Я склоняюсь к тому, что потеряют все. Вне зависимости от формы сбережений.
Спешу поделится очень важной для общественности новостью - я наконец-то купил квартиру. Так что цены больше падать не должны и теперь только вверх (а то жалко будет если цена и дальше будет падать).
Спешу поделится очень важной для общественности новостью - я наконец-то купил квартиру. Так что цены больше падать не должны и теперь только вверх (а то жалко будет если цена и дальше будет падать).
Поздравляю! Я сделал подобное 2 месяца назад. Если решили купить даже сейчас, то значит она Вам нужна для жизни. Следовательно, не на один год. Поэтому цена сейчас должна волновать меньше всего. Начнете делать ремонт - поделитесь и Вы с местными неверующими об актуальных ценах. Кстати, можете поведать и о том, что именно/где/в каком состоянии/за сколько купили.
1 Можете фантазувати . а можете користуватись інформацією яку я виклав про будівництво + маєте можливість користуватись фото моїх опонентів . 2 Бреше - собака , щодо мінюсту , то в докризові роки він показував 303-330 тисяч угод , сьогодні він показує 220-225 тисяч угод 3 Я особисто вважаю дурнями тих хто заявляє що будівельники які за 3 роки кризи ( 2009,2010,2011 )збудували і здали в експлуатацію 250 000 квартир , площею в 25 млн м2 , на сумму в 150 млрд грн - зробили це за свій рахунок і не продали жодної , або продали всього 10% ( це якщо ринок на порядок менший) 4 У скількох угодах , Ви як безпосередній учасник приймали участь в 2006-2008 роках ? Чи можете Ви довести , що у випадку коли в 2006-2008 роках Ви прийняли участь в 10 угодах , а в 2009-2011 - в жодній - то це говорить про падіння ринку в десять разів. ПС Мене дійсно деколи дуже нервує , коли дописувачі з айкью на порядок вищим від турбіни-сеска - на емоційному забарвленні починають писати явні дурниці.
3. От-от, в Києві продали до 10% збудованого, не більше... 4. Тільки житлова нерухомість в Києві: 2006 - 1654 угоди 2007 - 1803 угоди 2008 - 794 угоди 2009 - 41 угода 2010 - 56 угод 2011 - 83 угоди 2012 - 29 угод (ще не закінчився) Такаж ситуація і у низки нотаріусів з якими працюю постійно... Клієнти, одні й тіж (+напрацьовується база постійно). Ринок фактично мертвий, ледь жевріє... А Ви Ви мені про мІНЮСТ блін. Бреше той мінюст як "шелудива собака" (по його цифрам ринок навіть вдвоє не склався), бреше з невідомих мені причин...
Доллар начали хоронить уже очень давно. Поймите одно, универсальный рецепт путешествия "в дамки" Вам сейчас никто не опишет по одной банальной причине - его нет. Вы же сами видите, что в мире происходит. А спрашивать совета у людей, которые за эти советы в принципе никак и ничем не отвечают... как бы "личное дело каждого"
Ничего я просто не решаю. Сертификатов и у меня стопка, а толку? Шутю. Я посоветовал то, что сделал сам.
Как "три банка топ-10" покрывают риск возможной инициативы регулятора о выдаче депозитов в гривне по курсу на дату подписания договора?
Репутацией. Особенно если это западные дочки. Такая инициатива в принципе невозможна, так как и принудительное изъятие золота у граждан.
Востаннє редагувалось RON в Суб 07 лип, 2012 14:00, всього редагувалось 1 раз.
marty написав:А падать будет, даже не сомневайтесь
тут писали что еще 5 лет так точно будет падать, интересен вопрос, а как обвалишки видят динамику своих доходов и расходов на этом-же временном отрезке?
RON написав:Ничего я просто не решаю. Сертификатов и у меня стопка, а толку? Шутю. Я посоветовал то, что сделал сам.
Тогда, это другой разговор. Это честно "Лично я сделал так, а Вы решайте сами"
RON написав:
Как "три банка топ-10" покрывают риск возможной инициативы регулятора о выдаче депозитов в гривне по курсу на дату подписания договора?
Репутацией. Особенно если это западные дочки. Такая инициатива в принципе невозможна, так как и принудительное изъятие золота у граждан.
Не забывайте в какой стране мы живем. О моратории на выдачу депо в 2008 - 2009 гг. тоже никто не думал.
И не питайте иллюзий по поводу "дочек". Говорю это как человек, очень хорошо знакомый со вкусом устриц Мамы от дочек сейчас с превеликим удовольствием избавились бы вообще и надолго забыли о существовании этой страны в принципе. Да брать никто не желает.
Востаннє редагувалось marty в Суб 07 лип, 2012 14:04, всього редагувалось 1 раз.