budivelnik написав:Як же тобі буде боляче , коли 10% прочекавши - ти побачиш , що весь цей час виглядав при***.
Ню ню ))) я уже побачив в 2008-ом году , 3000 долл м2 як було так и залышылося 1400 долл м2 му*** залипшый в бетоне !!!
И что существенно изменилось после падения 2008-го , что сейчас улучшилось ? Ты на своё життя делай аналогии и на застрявших в бетоне и их життя розмалюй , и куда делась их успишность только в Киеве около 10 ти домов стоят замертво после кризиса , как насчёт жизни прошедшей успишных инвесторов , а тех которых уже годами продать не могут объекты или тех у кого отобрали за долги и тд ...
budivelnik написав:Як же тобі буде боляче , коли 10% прочекавши - ти побачиш , що весь цей час виглядав при***.
Ню ню ))) я уже побачив в 2008-ом году , 3000 долл м2 як було так и залышылося 1400 долл м2 му*** залипшый в бетоне !!!
И что существенно изменилось после падения 2008-го , что сейчас улучшилось ? Ты на своё життя делай аналогии и на застрявших в бетоне и их життя розмалюй , и куда делась их успишность только в Киеве около 10 ти домов стоят замертво после кризиса , как насчёт жизни прошедшей успишных инвесторов , а тех которых уже годами продать не могут объекты или тех у кого отобрали за долги и тд ...
1 Заднім розумом - всі розумні , але ми сьогодні говоримо про ситуацію не вчора , а завтра, тому а - ти в травні 2009 коли тут зявився які давав прогнози ? про 300 в 2015 чи по 300 в 2012 ? б - якщо про 300 в 2012 , то чому ти себе вважаєш розумним і при цьому тобі прийшлось пересунути свій прогноз на 3 роки далі . а мене ні - хоча мій прогноз не змінивсі і відрізняється від реалій на 10% ( а твій на 500%) 2 В бізнесі є вигравші і програвші . єдине що виграє 10% , а програє 90% - ти всюди в більшості
budivelnik написав:а - ти в травні 2009 коли тут зявився які давав прогнози ? про 300 в 2015 чи по 300 в 2012 ?
Я тогда кстати давал завышенные прогнозы 500-700 долл , но теперь сделав кое какой анализ для себя уверовал в 300 долл м2 ... для меня теперь это вполне достижимая цифра !!!
1 Заднім розумом - всі розумні , але ми сьогодні говоримо про ситуацію не вчора , а завтра, тому
И даже тут противоречишь !!! сам говоришь о СЕЙЧАС постоянно не замечая , что все говорят о завтра
б - якщо про 300 в 2012 , то чому ти себе вважаєш розумним і при цьому тобі прийшлось пересунути свій прогноз на 3 роки далі . а мене ні - хоча мій прогноз не змінивсі і відрізняється від реалій на 10% ( а твій на 500%)
Радий , радий хотя помнится ты забивался (пари) даже по данным домика Но радий пока твой прогноз точнее , но это на сейчас но не на "завтра" .
2 В бізнесі є вигравші і програвші . єдине що виграє 10% , а програє 90% - ти всюди в більшості
От конык , кто в большинстве ))) обвалисты были и есть в меньшинстве !!! Раньше даже говорить об обвале было дурным тоном , не говоря уже об рассуждать на тему , сразу у виска крутили ...
ПС Да и позиция у меня сложнее , Я ПРЕДСКАЗУЮ(МЫ ОБВАЛИСТЫ ПРЕДСКАЗЫВАЕМ) , а ты вижу дерево пою дерево , то что наблюдаешь сейчас ...
budivelnik написав:а - ти в травні 2009 коли тут зявився які давав прогнози ? про 300 в 2015 чи по 300 в 2012 ?
Я тогда кстати давал завышенные прогнозы 500-700 долл , но теперь сделав кое какой анализ для себя уверовал в 300 долл м2 ... для меня теперь это вполне достижимая цифра !!!
1 Заднім розумом - всі розумні , але ми сьогодні говоримо про ситуацію не вчора , а завтра, тому
И даже тут противоречишь !!! сам говоришь о СЕЙЧАС постоянно не замечая , что все говорят о завтра
1 Всі не в ногу . один обвал в ногу Питання - а чому не дочекавшись 500-700 , Ви почали говорити про 300 ? 2 Я людина -практик , тому мене не цікавлять міфічно-можливі наслідки висадки людини на марс. Я працюю сьогодні . і тому а - коли мене тут підштовхували продавати по скільки дадуть ( і чудовим рівнем називали 300 ) - я почекав і продав по 600 ( заробив 200 000 ) б - реінвестував ці гроші + свої і знову виставив 650 м2 . але вже по 700-750 .
В мене запитання Я повинен чекати по 300 , чи сьогодні продавати по 300 , якщо я впевнений що завтра продам по 800 ?
Так що різниця між емоційними викриками безхатченка і діями підприємця який за свої переконання отримує або дохід або збитки - напевно відрізняються.
пс Для населення - краще щоб я будував постійно , чим більше я збудую - тим більше вони зможуть отримати , навіть якщо я отримаю збиток і не зможу продати збудоване - то ці збудовані метри все одно будуть тиснути на ринок , з іншого боку , навіть під час росту цін , збудовані мною метри цей ріст зупиняють . Тому : для Вас а -потрібно всіма силами підтримувати мою діяльність ( вона на пару порядків сильніше впливає на ціни ніж увикрики всього форуму разом взятого) б - маєте право висловлювати своє бачення того стану який буде в майбутньому , що дасть мені можливість чіткіше прогнозувати свою діяльність в - викрики/фантазії . які відрізняються від реального стану речей в 6 і більше разів - відносяться до недостовірних і впливу ні на що не мають.
zahar_ написав:Вы не в первый раз недвозначно высказывались о том, что я работаю риэлтором в АН.
Xenon - зарубите на носу: к "збiговиську" рЫлов не принадлежал, не принадлежу и принадлежать не собираюсь.
Поэтому быстрее будивельнык скорее станет ещё одним космонавтом Украины, чем у меня будет какая-то статистика от АН в котром я работаю
а чем докажете? по всему вашему поведению и стилю видно что вы риелтор или работник строй.компании заинтересованный
"Тьху на Вас" "С"
Xenon написав:
zahar_ написав:Где-то в конце прошлого года в споре с будивельныком что на КРЖН на тот момент цены продаж значительно упали с осени 2009 (будивельнык отстаивал позицию что ЦЕНЫ ПРОДАЖ в Киеве за указаный период - с осени 2009 по осень 2011 - выросли) приводил на форуме цены продаж которые показывали размер падение на момент о котором говорилось. Оппоненты правда оказались недовольны что рассматривалось малое количество сделок аналогичных квартир.
Так что пан "турист" не ленитесь, а воспользуйтесь поиском и просмотрите на источнике информации о сделках в 2009 и поищите аналоги таких продаж в 2012.
предлагаете найти ваши сообщения о продажах квартир на Позняках в 2009-2010-2011 которые вы приводили с домика как реальные сделки, и как вы акцентировали внимание на том что с 2009 по 2011 цены на аналогичные квартиры выросли на 3-5% ?
кстате, вы регулярно требуете от людей ,которые говорят о продажах либо сделках , адреса/цены/явки/чуть-ли не сканы договоров; при этом сами подобной информации предоставили 0,00% ; вся ваша информация это ссылки то на Васю, то на Петю то еще на кого-то кто на заборе чтото написал
Скидки отелей на проживание до 20%, SPA и ужины в подарок – для привлечения туристов из СНГ Греция делает жесты небывалой щедрости. К этому страну подтолкнул кризис и отток туристов из Западной Европы.
Видишь как нужно завлекать клиентов , учись студент ))))
Да и заруби себе на носу твоя персона не интересна ни кому !!! , а только РН в целом !!! Ты уже надоел саморекламу разводить тут и пользуешься именно веткой об бобвале :!:
Востаннє редагувалось obval в Нед 08 лип, 2012 14:42, всього редагувалось 1 раз.
obval написав:От тебя в последнее время прогнозов не услышишь
А я його й не міняв Я вважаю економічно доцільним ціну в 1800 доларів на м2( середнє значення ) або діапазон в: 1100 - новобудови на околиці 3000 - центральна частина
obval написав:Греция заманивает туристов небывалой щедростью Скидки отелей на проживание до 20%, SPA и ужины в подарок – для привлечения туристов из СНГ Греция делает жесты небывалой щедрости. К этому страну подтолкнул кризис и отток туристов из Западной Европы. Видишь как нужно завлекать клиентов , учись студент ))))
1 Студент поки що не я а ти. 2 Різниця між мною і тобою ( або між греками і тобою ) , що в мене ( греків) є щось своє на що ми можемо скинути ціну ( як сьогодні греки ) або не скинути ( як сьогодні я) , а ти можеш тільки базікати , бо все одно не володієш нічим на що можеш скинути ціну.
obval написав:От тебя в последнее время прогнозов не услышишь
А я його й не міняв Я вважаю економічно доцільним ціну в 1800 доларів на м2( середнє значення ) або діапазон в: 1100 - новобудови на околиці 3000 - центральна частина
ААА то таки рист 1-3 % в мысяць идёт ?
И даже сябры показывают трэнд после обвала 2008-го вниз :