|
|
![]() Re: ПУМБдизайн сайту непоганий.. алє якийсь суперпафосний. не люблю пафосні банки, уж краще попередній сайт повернули, він був більш функціональний. знайти інфу було легко.
![]() clientage
Спасибо за обратную связь! Поставим Cash-In на место ![]() Новый сайт еще в процессе доводки до идеального состояния. Будем признательны, если будете сигнализировать о подобных "багах". Отсылать их можно на smm [эт] fuib.com. Заранее спасибо! ![]() Безкоштовний інтернет банк в ПУМБі?Шановний ПУМБ, якщо я занесу в Ваш банк 50000 грн.
Що в Інтернет банку для фізиків для мене буде безкоштовно і за що мені потрібно буде сплачувати? Дякую за відповідь. ![]() tatop
Згідно наших умов, під час розміщення депозиту від 50 тис. грн. (або еквіваленту у валюті), сервіс інтернет-банкінгу «ПУМБ online» надається без плати за підключення (зараз ця плата поза межами пакетів становить 40 грн.) Водночас ми радимо для зручності та безпеки підключити сервіс SMS-банкінгу. Його вартість на рік скаладає 40 грн. Щодо тарифів на послуги у «ПУМБ online» коротко: внутрішні операції – безкоштовно (наприклад: відкриття депозиту, зняття, переведення коштів між клієнтами, оплата послуг з контрагентами, у яких з банком є договір тощо). Платежі на рахунки, відкриті у іншому банку: 0,3% від суми, min 0,5 UAH, max 300 UAH Подробиці тарифів доступні у п. 2.4 документу «Тарифи ПУМБ на обслуговування фізичних осіб», див. у pdf-файлі: ====== Дякуємо за запитання! ![]() Re: ПУМБНовый дизайн абсолютно и беспросветно ужасен. Это слайд-шоу подходит для сайта пафосного отеля, а не финучреждения.
Такое чувство, что мэнэджэришко с богатым колхозным прошлым тупо выбрал проект поналяпистее. Монитор клиента — это не биллборд, так что вы не имеете абсолютно никакого права занимать 80% предназначенной для отображения ИНФОРМАЦИИ площади своей навязчивой рекламой.
![]() про обсолютную оккейность)ДИЗАН ОККЕЙНЫЙ...без вопросов ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() пс структура обсолютной оккейности должна формироваться на основе фрактальной геометрии..пускай об этом не забывают маркетологи по разработки депозитных продуктов ![]() ![]()
|
|