budivelnik написав:Правда Ви вважаєте що падало на 30% з березня 2009 року Я вважаю що росло на 10% з березня 2009 року.
даже график авизо по хАтелкам показывает ПАДЕНИЕ после 2009-го !
Авизо тоже рисует графики? Где публикует?
должно быть для этого желание и умение ))) всё есть смотрите оператора БД ... Можете даже посмотреть график мегаквартала чётко повторяет (проверенно)!!!
obval написав:даже график авизо по хАтелкам показывает ПАДЕНИЕ после 2009-го !
Авизо тоже рисует графики? Где публикует?
должно быть для этого желание и умение ))) всё есть смотрите оператора БД ... Можете даже посмотреть график мегаквартала чётко повторяет (проверенно)!!!
Oven написав:только не копейки из этих денег, на РН не попадет.
Будивельник мой стеб комментирует типа с пролетарской суровостью? Бу-га-га Да еще и мне лепит, что я типа что-то говорил по %%? Бу-га-га-2 Хорошая штука - блек-лист... Экономит время.
Слегка не в тему , но может будет интересно - подробности по поводу небезызвестного долгостроя на Харьковском шоссе 19 : На минулому тижні, під час виконання своїх службових обов'язків фахівці Київводоканалу були втягнуті в чергову сутичку із представниками забудовника житлово-офісного комплексу «МЕГА-СІТІ» (забудовник – ТОВ «Укоінвестбуд») на Харківському шосе, 19. Нагадаємо, що з огляду на неприпустимі порушення, ігнорування та невиконання забудовником низки норм під час будівництва, Київводоканал не дав дозволу житлово-офісному комплексу на підключення до міської водопровідної та каналізаційної мереж. http://capital.jkg-portal.com.ua/ua/pub ... alom-28523
Puente написав:на Харківському шосе, 19. Нагадаємо, що з огляду на неприпустимі порушення, ігнорування та невиконання забудовником низки норм під час будівництва
Специально такую выборку делали ? Ни одной более-менее нормальной квартиры - либо гостинки от 1500 за метр примерно , либо новострой , причем скользковатый ... Но тенденция есть ...