Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Информируем Вас, что 02.08.2012 в 20-00 по киевскому времени, планируется установка обновлений в системе Интернет-банк. На время проведения работ, система будет недоступна. Ориентировочное время простоя - 1 час. Приносим искренние извинения за временные неудобства
Востаннє редагувалось cjdean[kompas] в Чет 02 сер, 2012 18:33, всього редагувалось 1 раз.
Курс валют будет расти ожидаю: a. Через 6 месяцев доллар =8,3
Размещаю мультвалютный в гривне на 1 год, через 6 месяцев вклад конвертирую в доллары.
Тобто курс буде рости до 8,3 через 6 міс. і Ви будете чекати також 6 міс. і конвертуєте також по 8,3? Чому не зараз?
Всі розрахунки, з ніби більшим прибутком, акцентовані на тому що на рік в гривні 20% БРС проти 17% іншого банку. Але інший банк в валюті дає більше і не виставляє комісію... Я не прихильник ні одного ні другого, вибираю де мені краще... Якщо був би впевнений що за рік буде максимум 8,5 - то поклав би під 25% і не морочив голову. Приблизно так само вийде і з конвертаціями, але тут ще треба вгадувати коли купувати...
Asdушный написав:Как там планы с выпиской БВК? Как бы треть третьего квартала уже позади...
Это мне напоминает фильм ХелБой 2. "Я бы жизнь за нее отдал, а она требует что бы я мыл тарелки".. Так и у нас:) Запускаем уникальные, в рамках Украины, проекты, а Вы требуете выписку по БвК. P.S. Для особо ранимых, поясняю - это шутка. P.S.S. Выписка включена в план работ на 3-й квартал.
DjPavel написав:А вы хотели на два стула сразу сесть? Не защищаю банк, но банк должен как-то покрыть свои риски. Ведь по сути это дополнительная услуга, не хотите не пользуйтесь. Открывайте в гривне или в долларе сразу. 1.5% вполне приемлемая комиссия, при рисках девальвации в 10-20%. За счёт чего банк покроет свои курсовые разрывы в случае подобного? Я вообще, откровенно говоря, не понимаю, к чему эти мультивалютные депозиты. Если вдруг завтра девальвация на 10%, все же побегут конвертироваться. А потом еще на 10%, и пассивы банка мгновенно возрастают, при неизменных активах (кредитуют же в гривнах). И это сразу огромный убыток. Чем отдавать будут? Поэтому, ИМХО мультивалютные депозиты - зло.
Ніж - також зло, ним можна порізатися. І автівка зло, на ній можна розбитися. І дівчата зло, від них можна щось підчепити. А на вулиці з даху може цегла на голову впасти, тому гуляти містом без гельми - також зло...
Mirax написав:Ніж - також зло, ним можна порізатися. І автівка зло, на ній можна розбитися. І дівчата зло, від них можна щось підчепити. А на вулиці з даху може цегла на голову впасти, тому гуляти містом без гельми - також зло...
Вы меня, наверное, не поняли. Просто все эти "мультивалютные депозиты" - просто обёртка или некая "заманушка" для клиента. Если завтра девальвация на 30%-40% процентов, очень сомневаюсь, что вы с этих "мультивалютных" депозитов что-то получите. Где банк будет брать валюту, если он кредиты выдает в гривне? Эта касается не только РСБ, а и любого другого, кто предоставляет такие продукты.
Курс валют будет расти ожидаю: a. Через 6 месяцев доллар =8,3
Размещаю мультвалютный в гривне на 1 год, через 6 месяцев вклад конвертирую в доллары.
Тобто курс буде рости до 8,3 через 6 міс. і Ви будете чекати також 6 міс. і конвертуєте також по 8,3? Чому не зараз?
Всі розрахунки, з ніби більшим прибутком, акцентовані на тому що на рік в гривні 20% БРС проти 17% іншого банку. Але інший банк в валюті дає більше і не виставляє комісію... Я не прихильник ні одного ні другого, вибираю де мені краще... Якщо був би впевнений що за рік буде максимум 8,5 - то поклав би під 25% і не морочив голову. Приблизно так само вийде і з конвертаціями, але тут ще треба вгадувати коли купувати...
Предлагаю данную тему обсудить здесь, дабы не злить злых модераторов. Мультивалютный депозит.
Я планирую не заниматся конвертацией постоянно, т.к каждая конвертация это всетаки уже потеря (курс покупки валюты всегда выше курса продажи). А конвертнутся в случае если доллар полезет в верх. Дело в том что я уже 1,5 года слышу что доллар сейчас выростет до 10-12 но стоит кака такая. Рост незначительный очень наглядно на видно на графике http://charts.finance.ua/ru/currency/official/~/1
Відкриваєтє депо за безбашєні 24-25%, приміром, на півроку, за іх умовами - з пролонгацією. Потім півроку проходить - депо пролонгується бах! під 15%. А шо?! Змінились ринкові умови, така сєляві. При цьому у банкі вжє придумали іншє дєпо під 23% і пропонують новим клієнтам. При цьому вибір невеликий - йти як д*** до банки писати заяву на дострокове повернення і перевкладати у них же на новий депозит - це мінімум 3 втрачених дні у забитих людьми відділеннях. Або плюнути і змиритися. Як я свого часу і зробив декілька раз.
kevbrin написав:А, іщє така замануха в них з дєпошками.
Відкриваєтє депо за безбашєні 24-25%, приміром, на півроку, за іх умовами - з пролонгацією. Потім півроку проходить - депо пролонгується бах! під 15%. А шо?! Змінились ринкові умови, така сєляві. При цьому у банкі вжє придумали іншє дєпо під 23% і пропонують новим клієнтам. При цьому вибір невеликий - йти як д*** до банки писати заяву на дострокове повернення і перевкладати у них же на новий депозит - це мінімум 3 втрачених дні у забитих людьми відділеннях. Або плюнути і змиритися. Як я свого часу і зробив декілька раз.