Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Намедни НБУ опубликовал Дані фінансової звітності банків України за станом на 01.07 в принципе давно уже надо было не довольствоваться общей цифирью по динамике депозитов в банковской системе Украины, а попытаться составить рейтинг неудачников по итогам квартала, но как то все копыта не доходили.
tyreinua Вы так говорите, как-будто во время того кризиса все остальные банки выдавали деньги на Ура. У всех были проблемы, причем очень серьезные. Здесь главное то, что они раздали все свои долги, и клиенты остались при своем. 2 месяца не так уж и много, как некоторые год пытались из других банков выбить деньги.
Lukecho написав:tyreinua Вы так говорите, как-будто во время того кризиса все остальные банки выдавали деньги на Ура. У всех были проблемы, причем очень серьезные. Здесь главное то, что они раздали все свои долги, и клиенты остались при своем. 2 месяца не так уж и много, как некоторые год пытались из других банков выбить деньги.
Только не нужно ровнять 7-ку недобанков, и остальных, которые и в кризис четко выполняли свои обязательства, а не прикрывались копеечными лимитами по картам для невыдачи депозитов.
Lukecho написав:tyreinua Вы так говорите, как-будто во время того кризиса все остальные банки выдавали деньги на Ура. У всех были проблемы, причем очень серьезные. Здесь главное то, что они раздали все свои долги, и клиенты остались при своем. 2 месяца не так уж и много, как некоторые год пытались из других банков выбить деньги.
Всі остальні, крім кількох невдах справно виконували свої обов'язки. Тож укр газ у мене в списку таких самих невдах (Родовід, Надра) і кидал (ВТБ) і те, що самого мене не торкнулись їх "проблеми" не означає, що сидітиму рівно на попі і чекатиму поки по мені грім вдарить.
Всі остальні, крім кількох невдах справно виконували свої обов'язки. Тож укр газ у мене в списку таких самих невдах (Родовід, Надра) і кидал (ВТБ) і те, що самого мене не торкнулись їх "проблеми" не означає, що сидітиму рівно на попі і чекатиму поки по мені грім вдарить.[/quote]
Так, в той період були деякі проблеми, вони були у всіх. Але всі питання вирішені, негаразди позаду. На сьогодні, робота Укргазбанку стабільна. Пропонуються нові продукти, цікаві пропозиції. Співпраця з Державою, тільки чого варта, по програмі кредитування "Доступне житло". Відчувається, що Укргазбанк став сильним конкурентом на ринку банківських послуг. Про це свідчать подібні відгуки.
learn написав:Так, в той період були деякі проблеми, вони були у всіх. Але всі питання вирішені, негаразди позаду. На сьогодні, робота Укргазбанку стабільна. Пропонуються нові продукти, цікаві пропозиції. Співпраця з Державою, тільки чого варта, по програмі кредитування "Доступне житло". Відчувається, що Укргазбанк став сильним конкурентом на ринку банківських послуг. Про це свідчать подібні відгуки.
1. Я не доверяю государству, так как его интересы представляют всякие проходимцы, зэки и авантюристы. 2. Программа Доступне житло завтра может превратиться в Доступне кидалово !!!