|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 03 сер, 2012 15:38
Oven написав:я примеры вам привожу, по которым ваши схемы не работают, и теории остаются теориями. А вы мыслите примитивно и считаете, что приведенные примеры имеют ко мне прямое отношение.
Не знаю що там в мене не працює Але а - Ви розповідаєте що за 5 років купити не можна --- з цим я згоден б - я розповідаю що купують не з нуля , а з 30% доплатою до спадщини ---- з цим Ви не згодні . Питання Хто викупив , або звідки в будівельників взялись гроші на будівництво 25 млн м2 в період 2009-2011 на сумму приблизно 150 млрд грн ? ( навіть якщо в будівельників 200% прибутку ( а не 20-40% про які говорю я) то все одно прийшлось їм витратити 50 млрд грн.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 сер, 2012 15:41
Oven написав: budivelnik написав: Так весь прикол розуму заключається в тому Щоб бути настільки розумним , щоб заробляти більше бариги. От і все А все життя скиглити що ти розумний і при цьому залишатись бідним/голодним і до дому далеко - розуму мати не треба , це навіть діти вміють , на морозиво в батьків випрошуючи . ПС Чим більш необхідніша Ваша послуга - тим більше Ви за неї отримуєте . Якщо Ви вважаєте що Ви фахівець , а інші за Вашу роботу платити не збираються - значить Ви просто себе переоцінили. Взагалі мірилом фаховості - є прибуток який Ви отримуєте від цього фаху( продаючи свої знання/працю іншим) , а не Ваша думка про цей фах.
это как всегда в небо пальцем. Высоко квалифицированный врач, становится таким когда ему хорошо за 30, и то живет он не с з/п в 1600 грн.... А услуги врача жизненно необходимо, тогда как без квартиры в Киеве вполне можно прожить. Таких примеров масса, Украина скатывается "дальше некуда", потому, что любой физик/биолог/химик и т.д. тут не нужен, нужны лавочники/строители/таксисты, ну и ещё пару специальностей называть которые не буду. Они реализуют себя за границей, в тут успешные 8 лет друг другу квартиры перепродавали и до перепродавались...
любой специалист начинает зарабатывать к 30 годам....так что студентам выпускникам КПИ квартиры должны покупать родители 
Востаннє редагувалось Унуноктий в П'ят 03 сер, 2012 16:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 сер, 2012 15:44
Унуноктий написав: Oven написав: budivelnik написав: Так весь прикол розуму заключається в тому Щоб бути настільки розумним , щоб заробляти більше бариги. От і все А все життя скиглити що ти розумний і при цьому залишатись бідним/голодним і до дому далеко - розуму мати не треба , це навіть діти вміють , на морозиво в батьків випрошуючи . ПС Чим більш необхідніша Ваша послуга - тим більше Ви за неї отримуєте . Якщо Ви вважаєте що Ви фахівець , а інші за Вашу роботу платити не збираються - значить Ви просто себе переоцінили. Взагалі мірилом фаховості - є прибуток який Ви отримуєте від цього фаху( продаючи свої знання/працю іншим) , а не Ваша думка про цей фах.
это как всегда в небо пальцем. Высоко квалифицированный врач, становится таким когда ему хорошо за 30, и то живет он не с з/п в 1600 грн.... А услуги врача жизненно необходимо, тогда как без квартиры в Киеве вполне можно прожить. Таких примеров масса, Украина скатывается "дальше некуда", потому, что любой физик/биолог/химик и т.д. тут не нужен, нужны лавочники/строители/таксисты, ну и ещё пару специальностей называть которые не буду. Они реализуют себя за границей, в тут успешные 8 лет друг другу квартиры перепродавали и до перепродавались...
любой специалист начинает зарабатывать к 30 годам....так что студентам выпускникам КПИ квартиры должны покупать родители 
Або ці ж студенти повинні орендувати , або жити з бабусями/дідусями . ПС Унуноктий - поміняйте будь-ласка місцями цитування в попередньому повідомленні , а то Ви там слова овна мені приписали і навпаки.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 сер, 2012 15:54
budivelnik написав:Питання Хто викупив , або звідки в будівельників взялись гроші на будівництво 25 млн м2 в період 2009-2011 на сумму приблизно 150 млрд грн ? ( навіть якщо в будівельників 200% прибутку ( а не 20-40% про які говорю я) то все одно прийшлось їм витратити 50 млрд грн.
В Киеве застройщики многоэтажных домов с 2009-2011 ввели что-то 2,8 млн кв.м из них до 20% долгоиграющих с 2006.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 сер, 2012 16:07
Унуноктий написав:любой специалист начинает зарабатывать к 30 годам.
кто-то помню говорил что если человек ездит в маршрутке после 30 лет, то он неудачник! соглашусь, так как все мои друзья и знакомые в 30-35 уже с квартирами и машинами.
-
Сиплый
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 сер, 2012 16:14
Сиплый написав: Унуноктий написав:любой специалист начинает зарабатывать к 30 годам.
кто-то помню говорил что если человек ездит в маршрутке после 30 лет, то он неудачник! соглашусь, так как все мои друзья и знакомые в 30-35 уже с квартирами и машинами.
"Как прикажешь тебя понимать Саид" "С" Ваш пост в разрезе темы - это не цены неадекватные, это потенциальные покупатели мало зарабатывают?
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 сер, 2012 16:19
budivelnik написав:Тому , якщо ти зробиш своїх дітей залежними від оренди , бо не маєш що передати їм у спадщину , то надіятись на те що вони зможуть допомогти тобі в старості - не варто , адже їх гроші будуть йти на оренду житла.
Оно-то верно отчасти. Только в "спадщину" оно перейдет тогда, когда мне уже помощь будет не нужна. Ничья. Потому-то оно и называется "спадщина". Понимаете, о чем я?
-
Посторонний
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 сер, 2012 16:19
zahar_ написав: budivelnik написав:Питання Хто викупив , або звідки в будівельників взялись гроші на будівництво 25 млн м2 в період 2009-2011 на сумму приблизно 150 млрд грн ? ( навіть якщо в будівельників 200% прибутку ( а не 20-40% про які говорю я) то все одно прийшлось їм витратити 50 млрд грн.
В Киеве застройщики многоэтажных домов с 2009-2011 ввели что-то 2,8 млн кв.м из них до 20% долгоиграющих с 2006.
1 Я завжди відстоював думку , що тривалість багатоповерхового будинку від проекту до заселення - від 3 років 2 Таким чином , якщо тільки 20% з 2006 - то це навіть краще ніж я прогнозував 3 2,8 млн м2 х 12 000 грн/м2 ( середня вартість нерухомості в Києві в новобудові) = 33,6 млн грн = приблизно 1 млрд грн в місяць - як я вже й писав в повідомленні Овну.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 сер, 2012 16:21
zahar_ написав: Сиплый написав: Унуноктий написав:любой специалист начинает зарабатывать к 30 годам.
"Как прикажешь тебя понимать Саид" "С" Ваш пост в разрезе темы - это не цены неадекватные, это потенциальные покупатели мало зарабатывают?
я считаю что цены в 2007 (1к Оболонь 120к) были не адекватными! сейчас более-менее нормальные. 1000-1500 за метр в новострое. а потриста ето бред шизоидов
-
Сиплый
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 сер, 2012 16:22
Посторонний написав: budivelnik написав:Тому , якщо ти зробиш своїх дітей залежними від оренди , бо не маєш що передати їм у спадщину , то надіятись на те що вони зможуть допомогти тобі в старості - не варто , адже їх гроші будуть йти на оренду житла.
Оно-то верно отчасти. Только в "спадщину" оно перейдет тогда, когда мне уже помощь будет не нужна. Ничья. Потому-то оно и называется "спадщина". Понимаете, о чем я?
Все трошки не так. Чому Ви вважаєте що спадщина Вам повинна перейти від батьків ? Як правило спадщина переходить внукам , а от в цьому варіанті - вона дуже потрібна ( як не як, а Вам тоді приблизно 25-35  ) . Інше питання , що внаслідок мобільності життя , не завжди спадщина є там де б хотілось би.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1