Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 916917918919920 ... 2633>
Повідомлення Додано: Пон 20 сер, 2012 19:00

квестор написав:Себто, подальше перебування у нас обернулося би
для німців ПОСТІЙНИМ дотуванням "Форуму"..... :wink:

Фунтик намекал Валютный рынок в контексте, что нбу по рейдерски "помог" немцам быстрее принять решение в пользу новинского. я только не понял как, прижали с рефом или ещё какими "инструментами" 8)
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 20 сер, 2012 22:10

квестор написав:
  rent написав:Ще до Вас запитання, я писав, але ніхто не відповів, чому німці так із Форумом вчинили, чому вони його за безцінь продали? Мені в банку сказали, що за 60 мільйонів, хіба то гроші для Комерцу?

Бо вони усвідомили, що вони ЛУЗЕРИ у наших диких і прекрасних степах !... :wink:
Зафіксували збиток і втекли!! Офіційне пояснення- зміна стратегії і фокус
на приорітетних для Комерцу ринках...насправді, усвідомлення простого
факту, що вони НЕ розуміють локальний ринок і НЕ можуть на ньому
скласти гідну конкуренцію росіянам і аборигенам та більш
адаптованим і гнучкішим деяким "західним модним брендам"
Себто, подальше перебування у нас обернулося би
для німців ПОСТІЙНИМ дотуванням "Форуму"..... :wink:

До речі, аналогічна ситуація відбулась зі шведами, які продали свої банки та пішли з України. Причини тіж - не розуміння локального ринку та не вміння заробляти гроші у наших реаліях.
incas

Подякував: 7 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 сер, 2012 23:08

КРуся, Єврогаз, Кредитпром

Шановний Квесторе, цікавить ваша думка стосовно вище зазначених бан(оч)ок. Заздалегідь вдячний
skyliner

Заблокований
Подякував: 16 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 сер, 2012 09:38

Re: Байки про банки і не тільки....

Да, уж очень не хватает списка "пластиковых" банок -ну тех,которые УЖЕ не попадают или ЕЩЕ не попадают в пристойные баночки. Просто чтоб не спрашивать за каждую отдельно...Не все еще выскочили из них.... Спасибо
СНГ

Повідомлення Додано: Вів 21 сер, 2012 14:41

Більше прогнозів, цікавих та різних

Різниця ціни на золото і платину досягла свого максимума за останні 27 років. співвідношення ціна на платину та золото - визнаний індикатор світової економіки. В період стабільного економічного зростання платина була вдвічі дорожча за золотою. однак під час кризи платина, яка використовується в промисловості, швидко втрачає в ціні. Аналітики вважають, що дана тенденція буде тільки посилюватися.
Бизнес. №34 (1021).
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 21 сер, 2012 17:02

Ув.форумчане!Как вы считаете рост % ставок по депозитам в гривне достигнет пика перед выборами в сентябре-октябре,а дальше пойдет на спад....или перед новым годом в декабре в рамках предновогодних акций стоит ожидать еще повышенных ставок?Проще говоря гривну под хороший % стоит пристроить осенью или подождать зимы?
gontar

Повідомлення Додано: Вів 21 сер, 2012 17:09

Любителям "паперових" стаканчиків...і не тільки...

Нельзя назвать хорошим бизнес, при котором осознаётся возможность потери капитала в обмен всего лишь на 1 или 2% дополнительной годовой доходности.
Бенджамин Грэхем " Разумный инвестор".

Цю цитату з чудової книги великого гуру я дуже люблю..і не втомлюсь її усім нагадувати.... :wink:

Колєги..люде..чєловєки !!!!!!!!

Свої уподобання серед банок наших диких і прекрасних степів я ЧІТКО І ОДНОЗНАЧНО висловив ТУТ...http://forum.finance.ua/topic24506.html?start=9020.

Я , звісно, можу ..разом з Вами пошукати якісь перли в купі...але , тільки коли у мене буде ЧАС і БАЖАННЯ..і нагадую, що для того щоб мені відповісти на запитання про якихось кілька баночок..потрібно трохи впріти і добре втомити очі..тому прохання ..не запитувати цілим списком!!! І не повторюватись постійно....себто,ЗВИНЯЙТЕ... :wink:

І перед тим як запитувати...все таки подумати над вищенаведеними словами вчителя Баффета...може таки одумаєтесь.... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 сер, 2012 17:17

gontar
Банки, страдающие от оттока вкладов и не имеющие источников их замещения (реф.НБУ и т.д.), будут вынуждены повышать ставки. Отток вкладов может вызван обострением политической ситуации, снижением стоимости гривны и т.д. Некоторый отток гривневых депо уже есть.

А новогодние акции - это у нас традиционное... Но будут ли ставки в декабре выше, чем в октябре или ноябре сейчас сказать ИМХО невоможно.
Vial

Подякував: 150 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 сер, 2012 17:20

Vial написав:gontar
Банки, страдающие от оттока вкладов и не имеющие источников их замещения (реф.НБУ и т.д.), будут вынуждены повышать ставки. Отток вкладов может вызван обострением политической ситуации, снижением стоимости гривны и т.д. Некоторый отток гривневых депо уже есть.

А новогодние акции - это у нас традиционное... Но будут ли ставки в декабре выше, чем в октябре или ноябре сейчас сказать ИМХО невоможно.

Сам также думаю...не хотелось бы поспешить с размещением....вдруг % больше будут?Но и прогадать не хочется..... :roll:
gontar

Повідомлення Додано: Вів 21 сер, 2012 17:23

Vial Что думаете....после Нового года % на спад пойдут?
gontar

#<1 ... 916917918919920 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє