Кстати очень удобно пересчитали - теперь хрен сравнишь с прошлыми периодами. Можно нарисовать любую динамику "от авторитетных источников" и "по мнению экспертов"
Кстати очень удобно пересчитали - теперь хрен сравнишь с прошлыми периодами. Можно нарисовать любую динамику "от авторитетных источников" и "по мнению экспертов"
Тоесть в два раза почти. Тоесть по статистике там в нерухомых залогах не 70, а все 140 ярдов оказывается. Причем часть залогов еще в процесе создания....
Очередная "дуля" балаболу Юре - с его с 2009 НЕ ПАДЫШЫВЕЛО - от КРЖН: цена продажи аналогичного 2к хрущика упала на 20%. С 76 тыс. долл. в 2009 до 60 тыс. долл. в 2012 2009
http://www.domik.net/novosti/indikatory ... 63275.html Индикаторы рынка недвижимости Киева за прошедшую неделю от 10.08.2009 Двухкомнатная квартира в панельном доме (старая панель), улица Гарматная (Отрадный). Общая площадь 46,1 кв.м., жилая 29,5, кухня 7,8. Последний этаж. Состояние: «требует косметического ремонта». 76000$ (1649$/кв.м).
2012
http://www.domik.net/novosti/indikatory ... 71520.html Индикаторы рынка недвижимости Киева за прошедшую неделю от 03.09.2012 Двухкомнатная квартира в панельном доме («старая панель»), улица Василенко (Соломенский район, Отрадный). Общая площадь 46,3 кв.м., жилая 28,5, кухня 6. Санузел совмещенный. Балкон застеклен. Паркет. Столярка и сантехника старые. Состояние: «требуется косметический ремонт».60000$ (1296$/кв.м)
В мене відкрите запитання до мешканців форуму а також адміністрації Поясніть мені будь-ласка Чому: - моїх клієнтів ( а також клієнтів інших будівельників)- можна називати оленями/лохами - будівельників - можна називати ( огульно ) шаромигами-цмцькосмоками і так далі. А мені заборонено секту обвалістів назвати кАзлами ? Чим кАзьОл ( по суті і орфографії) - відрізняється від ОлеНь, або ИксПерД ?
Якщо нічим , то чому моє повідомлення типу Головний розвінчувач з стада кАзлів користується подвійною математикою ( коли потрібно - заявляє про падіння обємів з 220 000 м2 до 180 000 в КГС , а через повідомлення розповідає про 2700 квартир в 270 000 м2) - і це повідомлення стирають, а інші заявки цього кАзла про мою так звану неадекватність з дулями в мою адресу - залишають .
Як на мене , в США - є осли і слони , на форексі/біржах - медведі і бики , то чому тут не може бути оленів і кАзлів ?
ПС При цьому я б пропонував кАзлАми величати тільки ярих обвалістів ( па300) , тих хто хоче па500 - можна найменувати - баранами , а ті хто вважають нормальною ціну яка всього на 20% відрізняється від сьогоднішньої - можуть обійтись і без кличок.
Тоесть в два раза почти. Тоесть по статистике там в нерухомых залогах не 70, а все 140 ярдов оказывается. Причем часть залогов еще в процесе создания....
budivelnik написав:В 2012-2013 ціна буде знаходитись в діапазоні 1650-1850( по графіку доміка)
только баран может такое подписать "В 2012-2013 ціна буде знаходитись в діапазоні 1650-1850( по графіку доміка)" Домик спецом старался для казлов и баранов
Тому ти з своїм па300 на сьогодні до барана не дотягуєш , а в стадо кАзлІв - тобі в самий раз.